Húú köszi a scaneket

Pont msot szedtem le őket, de el is feldkeztem róla úgyh leglaább eszembe jutott XD
A szerencstlen heartbreaking szerelmeikről beszélnekXD
Yamapi beszélt arról h az első szerelme még általánosba volt, évfolyamtársa volt a lány, és vagy 3 évig szerette, de aztán elköltöztek...
utána meg beszél még az ideális szerelemről, meg izé de itt ne értettem elég sokat XD
de annyit még igen h ha egy szakítás után már nem vagy önmagad akkor elgé szánalmas volt a kapcsolat is... vagy vmi ilyesmi... it doesn't make sense XD
meg hogy ha szeret valakit akkor az nagyon fontos neki ^^
közbe olvasom a többit majd, aztán editelem a hszt
Masu:
Mindenki viszonzatlan szerelmekkel teli, fájdalmas valentín napja a cím
Általános 4. óa mindig van egy lány akit szeret. Ez asszem egy lány akart lenni, akit azóta szeret XD
És vrta h neki adja a csokit valentín napon, erre a mellette levő barátjának adta *dorama XD* és itt nem értem h a srác elfogadta csokit vagy nem XD
De szegény Masu heartbreak
Meg volt gimnázumba is elhívott egy lányt, mert az osztályából mindenki ment nemtudomhova, és Masu kérdezte h "ki akar jönni?" erre a csj at mondta h "túl xxx ezért nem megy"
És azóta ha találkozik a volt ostálytársaival, mindig emlegetik, h "akor, amikor.." XDD
Ryo:
Nem tudom milyen iskolában vagy hol, volt egy Madonna-szerű csaj. Mindenki szerette, ő meg egyenesen imádta (daisuki XD). De egy nap ez a csaj bevallotta egy osztálytársának hogy szereti. Akkor nagyon szomorú volt. Azóta mióta flenőtt lett, volt még több ilyen fájdalmas élménye, de hát ez mindig szomorú, ne? Természetesen volt amikor sírt. Visszaemlékezve sokszor sírt az ofuroban meg a WCben. 10szer volt hogy zuhanyzás közben könnyezett is *vmi ilyesmi*
Bár lehet hogy olyan nem volt, hogy a kanapéra ülve elsírta volna magát.
Nmtudommi után látja magát a tükörbe és szomorú lesz...
Egy szakításs után nem tud egyből talpra állni. Szórakozik ugyan a barátaival, de nem talált rá megoldást. Ezt gondolta, de az emberek véglis nem változak egy szakítástól. Vannak akik fejlődnek. Na ezt itt nem értem XD a szavakat külön igen, de a mondatot nem XD
Ennyi az egész, szerinte.
Na ez tökjó mondatonként ment kb

Ez volt a legkönnyebb eddig XD
Shige:
Mikor kics volt, volt egy lány akit nagyon nagyon szeretett. Mindig arra gondolt h hogy barátkozzon össze vele, mit bszélgessen vele, és a lány szerelmes lett az egyik barátjába. XD KÖlcsönös szerelem tehátaz si szerette XD És az a barátja tudta h ő szerelmes a barátnőjébe. Sokk volt neki mikor megtudta... itt a nyelvtannal probléam van XD
Ez az első heartbreakingje még álmában is megjelent utána.
Akkoriban majnemhogy úgy gondolta, hogy "ennek a korszaknak vége".
De mégse tudta elfelejteni. Hogy ezen a pilllanaton túllépjen, úgy gondolta előre kell néznie.
Azóta nem volt több ilyen, de sokszor kap segítséget a szüleitől. Mikor rosszul érzi magát mindig hazamegy és ott eltereik a figyelmét más dolgokkal (?)
Meg vmi olyasmi hmlyen jó beleülni a meleg vízbe XD
Koyama:
Első szerelme áltlaános 4,.be volt. Egy ismerőse is szertte a lányt
Osztálytársa volt , de már nem nagyon emlékszik rá.
De mivel tesiből nagyo jó volt a lány erre emlékszik XD És mikor egyszer a szüleivel a suliból ment hazafelé és a lámpánál álltka, akkor meglátta a lányt.És ott volt az az a rokona vagy kije aki szerette szintén lányt, és így ott vetéélkedtek, és odakiabált a lánynak h "XX-chan szeretlek" XDDD
annak a reakciója meg ilyen "haa, sou desuka?" volt.
Valami itt volt még, de a lényeg h azzal az ismerősével egyszere tört össze a szívük XD
Számára a szakítás a télhez hasonlít. Ha olyankor zenét hallgatmindig fájdalmas emlékei lesznek. (?) Utána mindig időbe telik mrie talpraáll az ember. De az idő megoldja, meg a barátok akik együtt vannak az emberrel.
Itt nem értem a nagy bölcsességet, e épp ezért Koyama nem veszti el az érzéseket h tudjon szeretni.
Tegoshi:
Nem tudott semmit se tenni csak szomorúan sírt *kb vmi ilysmi XD*
Sokszor volt nála ilyen szerelem első látásra dolog, de egyszer volt eg ylány akibe első találkozás után nagyon beleszeretett. Mikor a barátaival mentek szórakozni ott volt ez a lán yis. itt stb, atán fél év mlva megint találkoztak és még mindiga szívében maradt,
Megkérdezték tőle h van-e vki akit szeret, régen mikor találkotak akkor azt mondta h nincs.
Megbánta h nem csinált semmit abban a fél évben. Aztán végig sírt, de mivel gyosan túllép a dolgokon ezért ezen is túllépett. XD
Nem sírt máskor ilyen dolgokon, hanem inkább az egyik barátjának a szakításán. Karácsony előtt az egyik egljobb barátja nagyon rossz állapotban érkzett hozzá. Olyan szoorú volt h együtt sírtak.
1 óra wáá XDD a félrefordítás és a hülyeséet írás jogát fenntartom

*éljen az unalom* XD