Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:53 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 12 Sat, 3:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jaja, azt én is hallottam h eléggé szekálódós fajta, szeret beszólogatni, és ez nála szokásos. ^^"

Off: Jaja, eléggé elmásztam Tajvan felé. xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 9:53 am 
Forum Addict

Először is, Shabake angol felirattal itt:
click
Közben a Nya fansub is megcsinálta, de lehet, hogy ez az, még nem töltöttem le.

Másodszor, Shige majdnem szőke hajjal :shock:
click

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 9:15 pm 
Forum Addict

wíí Shabakét köszi ^^ két Yuyaaaa XD és végre érteni is fogom... bár softsubos verzsön nincs vhol? X'D megspórolnék 700 megát XD

sztem Shige aranyos így :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 16 Wed, 12:36 am 
Senior Member

Akira wrote:

Másodszor, Shige majdnem szőke hajjal :shock:
click

Áh, ne! Neee! Én imádom Shiget. de a szöszi hajat már kevésbé =D aranyosnak aranyos, de a fekete sokkal, de sokkal jobban áll neki. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 17 Thu, 12:19 pm 
Forum Addict

Lesz a Shabake-ből 2. rész is! :D Szériát írtak, de ez nemcsak egy special volt? Na, mindegy!

Aki találkozik ezekkel a Shige képekkel nagyobb és normálisabb verzióban, az ossza már meg. :D
Ezek Shige butai-val kapcsolatos képek, illetve plakát. Szerintem valami kisebb fotóalbum lehet. Jók ezek a képek, a community-n beszámolót is lehet olvasni az egyik előadásáról.
képcredit: Lovekira220
click
click
click
click

Ezek a Pi képek meg arik, bár a címlapon úgy néz ki, mint aki éppen gyilkolni megy, igaz vízipisztollyal az nehezen megy. :lol: Nem tudom, miért nem az egyik belső mosolygós képet választották.

képcredit:Lovekira220
click
click
click
click

Weeek live, gondolom rajta lesz az agusztusban megjelenő dvd-n is: (ebből kell lennie valahol egy normális verziónak is)
click

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 17 Thu, 3:15 pm 
Forum Addict

nyáá ez a Pis cucc az újság többi része is be van scanelve vhol? ^^ mert Miura Shouheies randis cucc érdekelne *o*

meg nézem z utolsót h Pit kérdezgetik h
1, mi a kedvence a nyárban, amit a legjobban szeret: jóidő, meg valami az érzésekről
2, amit utál: nincs, még a meleget is szereti
3, at hiszem vmi olyasmi hogy mit csinál legszívesebben: kint van és szórakozik, valami "outdoor" elfoglalság :lol:
4, mi az amit minden nyáron csinál: tengerhez megy é szörfözik
5, hány napot venne ki nyári szünetnek ha lehetne, és hova menne: 1 hetet, és vmi déli országba, pl Franciaországba
6, a kérdést nem tudom megmagyarázni xD de a válasz: szeret a sok mozgás után kellemesen elfáradni
7, menny ideig úszik: 2-3 órát szörfözik
8, valamibe avassa be őket, csak a 3 knajit nem értem pont : a kezét eltartja a testétől, és így valami fehér lesz (O-o)
9, milyen fajta fürdőruhát szeret a lányokon: bikinit. mert sokminden látszik benne (ebbe nem vagyok bztos h így értette XD)
10, fehér vagy napbarnított lányok? : valahol a kettő között *nevet*
11, milyen ruha áll jól szerinte nyáron a lányoknak, mi kawaii szerinte: pont hogy ahosszú szoknya
12, ha egy lánnyal elmenne a tengerpatra, mit csinálnának utána: együtt lebegnének egy úszgumin XD *nevet*
13, milyen fajta fürdőgatyája van? trank? : valamilyen barna, normális "half-pants" *nevet*
14, mit gondol a tengerről: nem látom egyszerűen az első kanjit X'D mindig felfrissül ha oda megy
15, ami a nyarat illeti, "xxxx" tovább nem értem :beaten: : daijoubu, de nem nagyon akarja (csak tudnám mit XD)
16, próbálta álcázni magát : nem akarja, úgyhogy nem is próbálta
17, nem megy véletlenül tüzijátéko nézni? : nem tudom mi miatt szeretné látni
18, mi az amit mindenképp akar enni a nyáron? : takoyaki
19, abszolút nem értem a kérdést... mármint az értelmét xD : nem tudja hogy hány állat, de... (tovább itt se értem)
20, a legjobban nemszeretett bogár nyáron: *vmilyen bogár kanjija* fölösleges nem tudom mit csinál, ezért xxx
21, itt a tüzijátékokról kérdezték, hogy oylan ami fellövődik, vagy nem tudom vmi másfajta : mindkettő. először fellövődős, utána meg a másik XD
22, olyan szám amit nyáron szeretne hallgatni: a sazanooru starstól vmi (ez milyen együttes? XD)
23, mi a népszerűsége ttitka XDD : "én is szeretném tudni *nevet* xxx*

xxx - nem értettem h mi XD

tudom senki se kérte, e most olyan fordítós kedvem volt :lol: bocsi, hogy ilyen borzalmas magyarul, még sose fordítottam így japánról, hogy le is kellett írnom... ráadásul ezt sokal kevésbé értem azért mint egy ngol szöeget X'D

jaja a Shabake 2-t olvastam, meg h Tegoshi lesz benne :D remélem Takaki is XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 17 Thu, 6:27 pm 
Forum Addict

Köszi a fordítást Sanako! :love: Ilyet máskor is elkövethetsz, legalább gyakorlod a nyelvet.

Sajna az újság többi része nem tudom, hogy be van-e scannelve! Ez egy Pi centrikus oldal, úgyhogy szerintem csak azokat vette elő. Ha a NewS community-re mész oda is postolták, ott vannak a creditek, lehet, hogy az egész fent van esetleg valamelyiken.

Amúgy ezek tipikus Pi válaszok. :D
A tűzijátékokról annyit, hogy Pi imádja a tüzijátékokat, de ahogy megfigyeltem úgy általánosságban a japánok szeretik a tűzijátékot. Majdnem minden doramában azzal játszanak. :D

Az, hogy takoyakit enne, Ryo-val mindig azt esznek, ha jól rémlik a mostani RyoPi interjúból. :D Valamelyik nap állítólag Jin, Ryo és ő strandon voltak, szerintem szokás szerint ettek egy rakás takoyakit is.

A sazanooru stars az nem más mint a Southern All Stars, aminek Keisuke Kuwata is az egyik tagja illetve énekese és gitárosa és egy nagyon ismert és népszerű japán együttes. Ha láttad a Proposal Daisakusen-t és emlékszel a betétzenéjére na az Ashita Hareru Kana volt Keisuke Kuwata-tól. Imádom azt a számot.
http://www.youtube.com/watch?v=ItwWRJU2LPU
Amúgy a Southern All Stars Pi egyik kedvenc együttese, csakúgy, mint a Mr. Children, Glay, Fukuyama Masaharu vagy mostanában elég sokat szokott Kobukuro számokat énekelni. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 17 Thu, 7:10 pm 
Forum Addict

Okés ^^ Linkeld majd aztán megnézem mennyit értek :D
Emiatt egyre jobban szeretem olvasgatni is a scaneket, nem cska nzegetni a képet XD komolyan látni kellett volna mikor vmi ya-ya-yahs izén megértettem az egészet amit Taiyou mondott :lol: :beaten:

Igen én is ezt vettem észre h nagyon tüzijáték mániásak :D pont ezért milyen szívás h a japán cserediák csak augusztus 22-én jön ide magyarorszgágra X'D

áúúú ez megint gyilkos volt :beaten: sazanooru stars mint southern all stars... na erre se jöttem volna rá xD
köszi a linket :D nem ismertem eddig ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 20 Sun, 5:37 pm 
Forum Addict

Koyama Shounen Club Premium-os interjúja elérhető a communityn. Elsősorban Doll-nak írom, ő tudom, hogy szereti Koyamát. Van egy kis összefoglaló is miről beszéltek. :D

És újfent forduljon fel a JE vezetőség, még a Hey Say Jump-nak is van Making of-ja most is, csak a NewS-nak nincs egy normális. :finger2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 20 Sun, 9:02 pm 
Forum Addict

Hol az a Koyamas interjú? :o mert én nem találom XD

a HSJ making of emg sztem rohadt nagy volt :lol: bár tényleg lehetne a NeWSosoknak is X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 20 Sun, 9:21 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Hol az a Koyamas interjú? :o mert én nem találom XD

a HSJ making of emg sztem rohadt nagy volt :lol: bár tényleg lehetne a NeWSosoknak is X'D

Rögtön az első két post, de csak akkor látod, ha be vagy lépve lj-n. Meg ha tagja vagy a community-nek, de gondolom az vagy.

Nem kellett sokat várni, hogy feliratozzák. :D
credit: newshfan
click
vagy
click
click

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 22 Tue, 7:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

köcci Sanako a fordítást, jó kis infók ezek *__* Pi tökre szimpatikus ^^

köcci Akira a Koyama-interjút! ^o^

há' de mér' nincs a Nyűszünek making ofja? o__o" há' ez nem ér!!! o__o"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 22 Tue, 12:58 pm 
Forum Addict

Akira: köszi ^^

jaj mennyi néznivalóm lesz most XD szdtem le egy régebbi Nakamarusat is, meg egy Tegoshist is meg kne nézni még xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 22 Tue, 3:08 pm 
Forum Addict

Nézd meg mindenképpen a Nakamaru-sat meg a Tego-sat is Sanako. Mindkettő jó volt. Ezen a Koyamán meg annyit lehet nevetni. Még a kameraman is felröhögött, mikor mondta, hogy utálta a tanktopokat, meg a rövidgatyákat felvenni.

És persze Pi istenítése sem maradt ki. Amikor mondta, hogy mikor egy szobában voltak, akkor Pi ott volt az öltözőben, ők meg a sarokban ültek, na azon fetrengtem.
Idézem newshfan fordítását:
"Yamashita would be sitting in the dressing room and the rest of us would be over in the corner. Like "May we be here too?"

Meg még vagy kétszer esik szó Pi-ről legalább. Koyama Pi legnagyobb rajongója Tego-val karöltve.

Meg mikor Taichi mondja, hogy nem Shige, hanem Shige-san. Ott szerintem behúzta a csőbe, mert nekem úgy rémlik, hogy Tego is csak simán Shige-t mondott. Még Shige meg is jegyezte, hogy elvárta volna anno, hogy legalább Shige-san legyen, mert hát csak idősebb Tego-nál, meg sempai, meg mi egymás. Na mindegy. De nagyon aranyos volt Koyama. Érdekes, hogy tök kevés videóanyagot vágtak be tőle.

De az nem volt semmi, amikor elmesélte a Johnny bával való találkozást. Meg úgy egyébként se volt semmi, ahogy junior lett. :D De nem fecsegek tovább mindenki nézze meg.

Ezeket is nézzétek meg, mostani Myojo és Popolo képek. Előbbiben mindenki dokinak van öltözve, utóbbiban meg akkora műkönnyek vannak, hogy az már fájdalmas. Lusta voltam felrakni valahová, úgyhogy belinkelem az oldal címét, ahol a képek vannak.
click

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 22 Tue, 7:51 pm 
Forum Addict

Húú köszi a scaneket :D Pont msot szedtem le őket, de el is feldkeztem róla úgyh leglaább eszembe jutott XD

A szerencstlen heartbreaking szerelmeikről beszélnekXD
Yamapi beszélt arról h az első szerelme még általánosba volt, évfolyamtársa volt a lány, és vagy 3 évig szerette, de aztán elköltöztek...
utána meg beszél még az ideális szerelemről, meg izé de itt ne értettem elég sokat XD
de annyit még igen h ha egy szakítás után már nem vagy önmagad akkor elgé szánalmas volt a kapcsolat is... vagy vmi ilyesmi... it doesn't make sense XD
meg hogy ha szeret valakit akkor az nagyon fontos neki ^^

közbe olvasom a többit majd, aztán editelem a hszt

Masu:
Mindenki viszonzatlan szerelmekkel teli, fájdalmas valentín napja a cím
Általános 4. óa mindig van egy lány akit szeret. Ez asszem egy lány akart lenni, akit azóta szeret XD
És vrta h neki adja a csokit valentín napon, erre a mellette levő barátjának adta *dorama XD* és itt nem értem h a srác elfogadta csokit vagy nem XD
De szegény Masu heartbreak
Meg volt gimnázumba is elhívott egy lányt, mert az osztályából mindenki ment nemtudomhova, és Masu kérdezte h "ki akar jönni?" erre a csj at mondta h "túl xxx ezért nem megy"
És azóta ha találkozik a volt ostálytársaival, mindig emlegetik, h "akor, amikor.." XDD

Ryo:
Nem tudom milyen iskolában vagy hol, volt egy Madonna-szerű csaj. Mindenki szerette, ő meg egyenesen imádta (daisuki XD). De egy nap ez a csaj bevallotta egy osztálytársának hogy szereti. Akkor nagyon szomorú volt. Azóta mióta flenőtt lett, volt még több ilyen fájdalmas élménye, de hát ez mindig szomorú, ne? Természetesen volt amikor sírt. Visszaemlékezve sokszor sírt az ofuroban meg a WCben. 10szer volt hogy zuhanyzás közben könnyezett is *vmi ilyesmi*
Bár lehet hogy olyan nem volt, hogy a kanapéra ülve elsírta volna magát.
Nmtudommi után látja magát a tükörbe és szomorú lesz...
Egy szakításs után nem tud egyből talpra állni. Szórakozik ugyan a barátaival, de nem talált rá megoldást. Ezt gondolta, de az emberek véglis nem változak egy szakítástól. Vannak akik fejlődnek. Na ezt itt nem értem XD a szavakat külön igen, de a mondatot nem XD
Ennyi az egész, szerinte.

Na ez tökjó mondatonként ment kb :lol: Ez volt a legkönnyebb eddig XD

Shige:
Mikor kics volt, volt egy lány akit nagyon nagyon szeretett. Mindig arra gondolt h hogy barátkozzon össze vele, mit bszélgessen vele, és a lány szerelmes lett az egyik barátjába. XD KÖlcsönös szerelem tehátaz si szerette XD És az a barátja tudta h ő szerelmes a barátnőjébe. Sokk volt neki mikor megtudta... itt a nyelvtannal probléam van XD
Ez az első heartbreakingje még álmában is megjelent utána.
Akkoriban majnemhogy úgy gondolta, hogy "ennek a korszaknak vége".
De mégse tudta elfelejteni. Hogy ezen a pilllanaton túllépjen, úgy gondolta előre kell néznie.
Azóta nem volt több ilyen, de sokszor kap segítséget a szüleitől. Mikor rosszul érzi magát mindig hazamegy és ott eltereik a figyelmét más dolgokkal (?)
Meg vmi olyasmi hmlyen jó beleülni a meleg vízbe XD

Koyama:
Első szerelme áltlaános 4,.be volt. Egy ismerőse is szertte a lányt
Osztálytársa volt , de már nem nagyon emlékszik rá.
De mivel tesiből nagyo jó volt a lány erre emlékszik XD És mikor egyszer a szüleivel a suliból ment hazafelé és a lámpánál álltka, akkor meglátta a lányt.És ott volt az az a rokona vagy kije aki szerette szintén lányt, és így ott vetéélkedtek, és odakiabált a lánynak h "XX-chan szeretlek" XDDD
annak a reakciója meg ilyen "haa, sou desuka?" volt.
Valami itt volt még, de a lényeg h azzal az ismerősével egyszere tört össze a szívük XD
Számára a szakítás a télhez hasonlít. Ha olyankor zenét hallgatmindig fájdalmas emlékei lesznek. (?) Utána mindig időbe telik mrie talpraáll az ember. De az idő megoldja, meg a barátok akik együtt vannak az emberrel.
Itt nem értem a nagy bölcsességet, e épp ezért Koyama nem veszti el az érzéseket h tudjon szeretni.

Tegoshi:
Nem tudott semmit se tenni csak szomorúan sírt *kb vmi ilysmi XD*

Sokszor volt nála ilyen szerelem első látásra dolog, de egyszer volt eg ylány akibe első találkozás után nagyon beleszeretett. Mikor a barátaival mentek szórakozni ott volt ez a lán yis. itt stb, atán fél év mlva megint találkoztak és még mindiga szívében maradt,
Megkérdezték tőle h van-e vki akit szeret, régen mikor találkotak akkor azt mondta h nincs.
Megbánta h nem csinált semmit abban a fél évben. Aztán végig sírt, de mivel gyosan túllép a dolgokon ezért ezen is túllépett. XD

Nem sírt máskor ilyen dolgokon, hanem inkább az egyik barátjának a szakításán. Karácsony előtt az egyik egljobb barátja nagyon rossz állapotban érkzett hozzá. Olyan szoorú volt h együtt sírtak.

1 óra wáá XDD a félrefordítás és a hülyeséet írás jogát fenntartom :lol: *éljen az unalom* XD

Last edited by Sanako on 2008 Jul 22 Tue, 9:39 pm, edited 6 times in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour