Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:01 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 12 Sun, 9:06 pm 
oshare booty
oshare booty

amcsi wrote:
pszabi: miért, hogyan beszéltek? Arról lemaradtam^^'

most télleg írjam be? a fekete hosszúhajútól pl hagyidézzek: "b*zd meg a t*köm te állat!" (hm..és még egy picit jobban zavart h nem álmai hölgyének kedveskedett eme irodalmi mondattal, hanem szőke haverjának...nah mind1 ^^")

Ji-chan wrote:
igen azok a srácok elég furák voltak!!

nah, akkor nem csak nekem tűnt fel...már megijedtem...

Ji-chan wrote:
A fekete hosszú hajú a buli közepén szerelmet vallot nekem!!!!!!!!!!

...az akkor volt amikor ott szélen álltatok? mert akkor jól éreztem (próbáltam is picit távolabb menni, mert nem illik az ien privicsevegéseket hallgatni...)

Case wrote:
pszabi wrote:
p.s(zabi).: a képeket mikorra tudjátok feltenni...? :D:D:D (lehet oat kérni h engem kiretusáljatok????? még fizetnék is XD)

hah! *lecsap a lehetöségre* mennyit fizeccc? xD :beaten:

ez eccerű, te mondasz egy reális árat, én annak a kb 10%-át és úgy 30-nál kiegyezünk, jó?? :)

D wrote:
Case wrote:
Gackt a korabbi bulikon ugyis mindig ment rengeteg, tehat most rajta sporoltunk kicsit a tobbi zenekar javára...

Ji megpróbálta elhitetni Szabival meg velem a Velvet Edenről, hogy az Gackt, még kawaii-n mutatta is a kezével, hogy "Nem hallottad, hogy beremegett a hangja?!" LOL

XD igen, de mivel te nem ugrottál rá azonnal, így bitti voltam h nem az (ha eccer nem jelez a gackt-szenzorod...) bár a syunikissnél súlyos késésben volt....

Natsu wrote:
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy nem dobták ki a Marco-ból, mikor már az érkezésünkkor (fél 10) tök részeg volt, na mindegy.

XD de most méééért? nekem az a múltkori tag is szimpatikus volt, nem ártanak senkinek..csak ott vannak és dobnak a hangulaton, adnak egy ien WTF? beütést....XD

Case wrote:
jah igen, ezt elejtettem az elöbb:
amcsi wrote:
Amúgy az az amcsi akiről beszélsz, asszem tudom kire gondolsz, és az britt, és beszéltem vele, és elég... érdekes arc^^' Meg hát az ilyeneket nem értem meg, hogy mit keres egy 50 éves brit ember, aki nem tud magyarul, hajnali 3 órakor egy ilyen bulizóhelyen piálni^^'

a Marco gyakorlatilag a klub felett található hostelhez tartozik és az ott lakó vendégek ingyen jöhetnek le. ennek köszönhetöek a random külföldi csoportosulások akik felbukkannak idönként bulik alatt. ^^"

vald be case most már nyugodtan, te hívod őket, h akik éppen nem táncolnak azokat szórakoztassák :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 12 Sun, 9:21 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
XD igen, de mivel te nem ugrottál rá azonnal, így bitti voltam h nem az (ha eccer nem jelez a gackt-szenzorod...) bár a syunikissnél súlyos késésben volt....

Mire megszólalt (mármint Gackt), odaértem, nem igaz? :wink:

pszabi wrote:
XD de most méééért? nekem az a múltkori tag is szimpatikus volt, nem ártanak senkinek..csak ott vannak és dobnak a hangulaton, adnak egy ien WTF? beütést....XD

Olyanok, mint Nonki! :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 12 Sun, 9:23 pm 
oshare booty
oshare booty

D wrote:
pszabi wrote:

Mire megszólalt (mármint Gackt), odaértem, nem igaz? :wink:

addigra vita nélkül, dehátazultimategacktdearnekgyorsabbankénekapcsolnia.... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 12 Sun, 11:13 pm 
Senior Member

A sok-sok élménybeszámoló meghallgatása után végre sikerült személyesen is eljutni és...... :D
Én nagyon jól éreztem magam, minden porcikám sajog.(De ez így is van rendjén)
Még az orrom is, bár ez főleg a maszknak és fangirl-öknek köszönhető. :D (Sok-sok véres zsepi :oops: )
Köszönöm, hogy ottlehettem.

pszabi: A "picit zavaró, 1-2 rocker beütésű úriember" -rekről meg annyit, hogy szerintem kevés olyan hölgy maradt akinél ne próbálkoztak volna be. :roll: Én spec. igyekztem kerülni őket, kivéve mikor Starry-chan megkért, hogy "takarítsam le" az egyiket a kör közepéről ami az én testalkatommal nem volt nehéz. :trampoline:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 12 Sun, 11:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Natsu wrote:
Izééééééééééééé... köszi... de én nem vok bizos benne, hogy emlékszem rád, rossz az arc és név memóriám együtt...
hogy néztél ki?

Semmi baj, előferdül! XD
Ööö, kék szaténöltöny, és a fotók tanúsága szerint ordenáré egy látvány voltam... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 12 Sun, 11:32 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
Natsu wrote:
Izééééééééééééé... köszi... de én nem vok bizos benne, hogy emlékszem rád, rossz az arc és név memóriám együtt...
hogy néztél ki?

Semmi baj, előferdül! XD
Ööö, kék szaténöltöny, és a fotók tanúsága szerint ordenáré egy látvány voltam... :lol:

Szerintem teljesen jól mutatott az öltöny a hajadhoz! ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 12:25 am 
VIP Member

Iiií! Hát ez haláli volt.
Életem első J-rock/gót/tökjó partya volt ez és nem csalódtam! Egyet sajnáltam hoyg nem voltam olyan bátor hoyg kisminkejem magam. De a következőre már megvan a jelmez, a smink a kiegészíők... hihihi.

Megismerkedtem kicsit jobbanis innen pár emberrel MSN-en és örültem hoyg szeméylesenis találkozhatunk. Azt felejtettem el csak, hoyg senkiről nemtudomhoyg néznek ki, és engme is csak kisminkelve láttatok. Szal mivel nem vagyok annyira bátor hogy csak úgy leszólítsak embereket, ez kimaradt. Amúgy az a hülyegyerek voltam ill vagyok, akinek a nagy hiragana "A" betű volt a pólóján és azt hitte magáról hogy komoly Shizumi-fanként az arca elé tekerte a sálját. ^_^

Várom én is a track-listát mert kb 4 szám volt amit felismertem, és votl egy csomó ami nagyon bejött és tudnom kéne mi az különben megveszek!!!^_^

Aképeken is látszom. A PC070087.JPG -n hátul. AZ A CSÚF^_^!

Na mostmár befejezem..

Köszi a bulit! Állat volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 1:14 am 
Site Admin

Jude wrote:
Jajj, és a Neo Ark kinek a lelkén száradt? Érezze magát megdícsérve! ^^

ehehhh, :grin: azért én voltam a felelös. zseniális az a szám, tehát egyszerüen nem lehetett kihagyni.. ^^
én meg örülök, hogy végre tudtam cseverészni néhány emberrel azok közül is, akiket csak fórumról ismertem, vagy max látásból a korábbi bulikból. (és külön kösz a kindercsokit és a kóstolót a nasty zöld tortából.... :beaten:)

playlist meg.. ha nem leszek rettenetmód elhavazva, akkor szerintem még a héten kikerül az oldalra.

azoknak pedig akik itt készülödtek nálam.. itt maradt:
Ancicának valami smink-cucca (ezt megumi elvitte megörzésre)
Ancic Merry CDje (bocs, elfelejtettem visszaadni buli után o_o/)
Kagero mürasztái
egy zacsiban: bordo nyakkendo, feher ing és egy halom toll
egy halom füstölö
egy nyaklánc (fekete kereszt, kis kövecskékkel, egy börszíjon. nem tudom kié, majd jelentkezzen a gazdája.. ^^")
Melinda esernyöje

umm.. asszem 'csak' ennyi... xD

egyéként meg kösz mindenkinek aki eljött... örülök, hogy nagyjából mindenki jól érezte magát. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 1:35 am 
Official HobbitGirl

Case wrote:
(és külön kösz a kindercsokit és a kóstolót a nasty zöld tortából.... :beaten:)

Remélem, ízlett legalább! ; P
Csatlakozom az előttem hozzászólók többségéhez, a buli baromi jó volt, talán jobb is, mint a decemberi, kellemes tapasztalataim vannak, a gyönyörű ruhák (érlelődik bennem, hogy benézzek az Asia Centerbe...), a fantasztikus zene, és még barátkoztam is (!!! XD), szóval remélem, megvalósul az, hogy gyakrabban kerül megrendezésre Nippon Shoxx! Külön köszönet a Machiavellismért! ; )
A képeket pedig már nagyon várom (és merem remélni, hogy kevésbé brutál a fejem, bár nem is tudom, mit várok azzal a Child Prey sminkkel... : P)!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 7:09 am 
Newbie

http://tfd.uw.hu/nipponshoxx4.zip ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 8:59 am 
Forum Addict

Jajj, fiatalok, nagyon jól éreztem magam! Bár még mindig nem vagyok igazán képben, hogy ki kicsoda :P - de gondolom idővel a helyzet javulni fog....

És mivel tesóm nem regelt itt a fórumon, ezért én írom helyette, hogy ő is nagyon élvezte - egész este mindenkire mosolygott, pedig nem szokott így viselkedni alapállapotában! Csak arra nem lehetett rávenni, hogy táncoljon, de majd legközelebb... :twisted:

Case, mikor lesz a következő?

Profile  

Post subject: :)))
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 9:08 am 
Forum Addict

Case: nix mit;))) én meg kö(s)zizem a zenéket:)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 12:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tai-chan wrote:
Iiií! Hát ez haláli volt.
Életem első J-rock/gót/tökjó partya volt ez és nem csalódtam! Egyet sajnáltam hoyg nem voltam olyan bátor hoyg kisminkejem magam. De a következőre már megvan a jelmez, a smink a kiegészíők... hihihi.

Megismerkedtem kicsit jobbanis innen pár emberrel MSN-en és örültem hoyg szeméylesenis találkozhatunk. Azt felejtettem el csak, hoyg senkiről nemtudomhoyg néznek ki, és engme is csak kisminkelve láttatok. Szal mivel nem vagyok annyira bátor hogy csak úgy leszólítsak embereket, ez kimaradt. Amúgy az a hülyegyerek voltam ill vagyok, akinek a nagy hiragana "A" betű volt a pólóján és azt hitte magáról hogy komoly Shizumi-fanként az arca elé tekerte a sálját. ^_^

Ó szia, A-betűs, sálas fiatalember, akiben nem tudtam felismerni Tai-chant. lol. Azt hittem nem voltál ott, me' azt is hittem, hogy tuti felismerlek, ha látlak. Na ez nem jött be. Lényeg, hogy ott voltál. ^^y

Shizumi ráhatás az coolos! Nekem ugyan elsőre itteni Gara (MERRY) kép ugarott be az öltözékről.
a többi funny shocker márkába öltözött merry kép

Még mindig fáradt vagyok ahhoz, hogy írjak bármi meglátást a buliról ^^"
Természetesen jót táncoltam.
Remélem rendben van, jól van mindenki mostmár. o_oV

Last edited by bylon on 2006 Mar 13 Mon, 12:24 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 12:23 pm 
Member

Köszönet a bulájért, fantasztikus volt, és végre bepotólhattam az elmaradt decemberit... :grin: (talán túlságosan is... ^^" ) tagjaim fájnak, és most sikerült végigbírni az egész dance dance dolgot, és egyre töb mindent meg és felismerni :love:

Jah, és külön köszönet a Dress-ért! *-* :heart: :heart: :heart:
oh, BTW, nem talált vki egy fekete legyezőt? azt hiszem, az ottmaradt vhol... ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 12:52 pm 
oshare booty
oshare booty

Szabi wrote:
kevés olyan hölgy maradt akinél ne próbálkoztak volna be. :roll: Én spec. igyekztem kerülni őket

XD ez így félreérthető...XD, ha nem ismernélek most azt hinném h vmi antivizsüel férfi kinéztű nő vagy...XD
de akkor megnyugodtam, h nem csak az én ízlésemet zavarta...nah majd a köv parti előtt az ieneknek sztem küldeni kéne vk-party tutorial könyvet...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour