amcsi wrote:
pszabi: miért, hogyan beszéltek? Arról lemaradtam^^'
most télleg írjam be? a fekete hosszúhajútól pl hagyidézzek: "b*zd meg a t*köm te állat!" (hm..és még egy picit jobban zavart h nem álmai hölgyének kedveskedett eme irodalmi mondattal, hanem szőke haverjának...nah mind1 ^^")
Ji-chan wrote:
igen azok a srácok elég furák voltak!!
nah, akkor nem csak nekem tűnt fel...már megijedtem...
Ji-chan wrote:
A fekete hosszú hajú a buli közepén szerelmet vallot nekem!!!!!!!!!!
...az akkor volt amikor ott szélen álltatok? mert akkor jól éreztem (próbáltam is picit távolabb menni, mert nem illik az ien privicsevegéseket hallgatni...)
Case wrote:
pszabi wrote:
p.s(zabi).: a képeket mikorra tudjátok feltenni...?

:D:D (lehet oat kérni h engem kiretusáljatok????? még fizetnék is XD)
hah! *lecsap a lehetöségre* mennyit fizeccc? xD

ez eccerű, te mondasz egy reális árat, én annak a kb 10%-át és úgy 30-nál kiegyezünk, jó??

D wrote:
Case wrote:
Gackt a korabbi bulikon ugyis mindig ment rengeteg, tehat most rajta sporoltunk kicsit a tobbi zenekar javára...
Ji megpróbálta elhitetni Szabival meg velem a Velvet Edenről, hogy az Gackt, még kawaii-n mutatta is a kezével, hogy "Nem hallottad, hogy beremegett a hangja?!" LOL
XD igen, de mivel te nem ugrottál rá azonnal, így bitti voltam h nem az (ha eccer nem jelez a gackt-szenzorod...) bár a syunikissnél súlyos késésben volt....
Natsu wrote:
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy nem dobták ki a Marco-ból, mikor már az érkezésünkkor (fél 10) tök részeg volt, na mindegy.
XD de most méééért? nekem az a múltkori tag is szimpatikus volt, nem ártanak senkinek..csak ott vannak és dobnak a hangulaton, adnak egy ien WTF? beütést....XD
Case wrote:
jah igen, ezt elejtettem az elöbb:
amcsi wrote:
Amúgy az az amcsi akiről beszélsz, asszem tudom kire gondolsz, és az britt, és beszéltem vele, és elég... érdekes arc^^' Meg hát az ilyeneket nem értem meg, hogy mit keres egy 50 éves brit ember, aki nem tud magyarul, hajnali 3 órakor egy ilyen bulizóhelyen piálni^^'
a Marco gyakorlatilag a klub felett található hostelhez tartozik és az ott lakó vendégek ingyen jöhetnek le. ennek köszönhetöek a random külföldi csoportosulások akik felbukkannak idönként bulik alatt. ^^"
vald be case most már nyugodtan, te hívod őket, h akik éppen nem táncolnak azokat szórakoztassák