Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 6:05 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 516  Next
Author Message
 Post subject: Re: ...
PostPosted: 2006 May 05 Fri, 4:36 pm 
Elite Member

Rin wrote:
mira wrote:
Rin wrote:

kofi^^ lebeszéltem főnökkel... rendes volt, bár nem nagyon örült^^ de mondta, hogy miatta ne hagyjam ki^^ remélem délelőtt lesz időm elfutni vásárolni is^^ már úgy várom^^

Jaj, ez annyira aranyos! :) Megmondtad a fönöknek, hogy Dir en Grey koncert-re akarsz menni? En biztos nem mertem volna, de ezek szerint az egy jo munkahely.

^^ Hát most hazudtam volna, hogy beteg a nemtudomkim? ^^ MEg biztosan értékelték a meredek őszinteségemet...

Ezek szerint. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 06 Sat, 9:11 am 
Elite Member

Ji-chan wrote:
És nem akarom megmondani hogy Milyen nevet válasszon magának ha mondjuk az életben is vannak barátai akik ugy hívják hogy Toshiya akkor ok nekem mindegy igazából csak megjegyeztem és nem bántani akartam!!!

Ezt csak most olvastam vissza, de volna hozzafüznivalom (mindenhez van) :)

A rajongo önelnevezesi szokasainak 5 szintje van. A nulladik szint (amit nem szamitunk), az az, hogy a sajat becenevet hasznalja, de ez egyre több helyen nem divat. Ehelyett letezik az elsö szint, amikor a rajongo Toshiyaslover-nek hivja magat. Bar az angol nyelvben ennek erzesem szerint olyan hangzata van, mintha szexualis kapcsolatban lenne a müvesszel, megis ra lehet fogni, hoogy ´en, aki szeretem Toshiya-t, csak nem tudok angolul´.
A masodik szint, mikor a rajonlo elöavanzsal, es mar nemcsak a szeretöje, hanem maga Toshiya, csak kevesbe jatszik jol a basszusgitaron.
A harmadik szint, mikor a rajongo metafizikai allapotba kerül, es mar nem is ember, hanem zene, es Aintafraidtodie-nak hivjak.
A negyedik szinten a kettöt hihetetlenül kreativ modon ötvözi, es a Toshiyaaintafraidtodie nevet viseli.
Es mindennek a betetözese, az abszurd humor abszolut csimborasszoja, mikor bekemenyit, es odabasz a vegere egy satanista szimbolumot, amitöl a neve mar nyomokban sem emlekeztet nevre, hanem inkabb valamilyen pentagon-belepesi kodra, valahogy igy: Toshiyaaintafraidtodie666.

Ezt - attol tartok - mar nem lehet nem bantaskent ertekelni, de nem hagyhattam ki. :) De viccen kivül, en sem vagyok hive az ilyen neveknek. Azon kivül, hogy eleve van valami stikli benne, az is a hatranya, hogy akit az egyik forumon hide_blade-nek hivnak, azt a masikon honeyvanilla-nak, a harmadikon pinku_kumo-nak, es egy idö utan mar nemcsak sajat maganak, de senki masnak sem lesz a leghalvanyabb fogalma sem arrol, hogy hol hogy hivjak, es marhara szemelytelen lesz az egesz. Nem tudok a nevhez egy embert kapcsolni, olyan erzes, mintha a levegöbe beszelnek. Agyfaszt kapok attol, hogy felmegyek egy külföldi forumra, es mindenkit összevissza hivnak, shibuya, moonlit_sadness, ganbare669, klahaboy, amilyen ökörseg epp az eszükbe jut, es valtogatjak, mint mas ember az agynemüjet. Nagggyon lame.

Az hogy Hungary, az sem hangzik valami tul jol, mindenki összekeveri a hungry-val, es megkerdezik, hogy ehes vagyok-e, de ha itt Esztorszagban erdeklödnek, hogy honnan jöttem, akkor sem mondom azt, hogy from Germany (pedig mennyivel menöbb lenne), sem azt, hogy from Wonderland, sem azt hogy from the Land of Thousand Black Horses, mert a neveknek van egy ma mar többe-kevesbe elfeledett, megis roppant logikus szerepe, hogy megnevezzenek valamit vagy valakit, es ezaltal megkölönböztessek a többitöl. Teljesen opp-topic, ugyhogy ezert elnezest kerek, de itt került szoba, es ennek uj topikot nyitni meg vegkepp felesleges lenne, szoval csak ennyit akartam mondani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 9:47 am 
Senior Member

Amen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 10:28 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

mira wrote:
Ji-chan wrote:
És nem akarom megmondani hogy Milyen nevet válasszon magának ha mondjuk az életben is vannak barátai akik ugy hívják hogy Toshiya akkor ok nekem mindegy igazából csak megjegyeztem és nem bántani akartam!!!

Ezt csak most olvastam vissza, de volna hozzafüznivalom (mindenhez van) :)

A rajongo önelnevezesi szokasainak 5 szintje van. A nulladik szint (amit nem szamitunk), az az, hogy a sajat becenevet hasznalja, de ez egyre több helyen nem divat. Ehelyett letezik az elsö szint, amikor a rajongo Toshiyaslover-nek hivja magat. Bar az angol nyelvben ennek erzesem szerint olyan hangzata van, mintha szexualis kapcsolatban lenne a müvesszel, megis ra lehet fogni, hoogy ´en, aki szeretem Toshiya-t, csak nem tudok angolul´.
A masodik szint, mikor a rajonlo elöavanzsal, es mar nemcsak a szeretöje, hanem maga Toshiya, csak kevesbe jatszik jol a basszusgitaron.
A harmadik szint, mikor a rajongo metafizikai allapotba kerül, es mar nem is ember, hanem zene, es Aintafraidtodie-nak hivjak.
A negyedik szinten a kettöt hihetetlenül kreativ modon ötvözi, es a Toshiyaaintafraidtodie nevet viseli.
Es mindennek a betetözese, az abszurd humor abszolut csimborasszoja, mikor bekemenyit, es odabasz a vegere egy satanista szimbolumot, amitöl a neve mar nyomokban sem emlekeztet nevre, hanem inkabb valamilyen pentagon-belepesi kodra, valahogy igy: Toshiyaaintafraidtodie666.

Ezt - attol tartok - mar nem lehet nem bantaskent ertekelni, de nem hagyhattam ki. :) De viccen kivül, en sem vagyok hive az ilyen neveknek. Azon kivül, hogy eleve van valami stikli benne, az is a hatranya, hogy akit az egyik forumon hide_blade-nek hivnak, azt a masikon honeyvanilla-nak, a harmadikon pinku_kumo-nak, es egy idö utan mar nemcsak sajat maganak, de senki masnak sem lesz a leghalvanyabb fogalma sem arrol, hogy hol hogy hivjak, es marhara szemelytelen lesz az egesz. Nem tudok a nevhez egy embert kapcsolni, olyan erzes, mintha a levegöbe beszelnek. Agyfaszt kapok attol, hogy felmegyek egy külföldi forumra, es mindenkit összevissza hivnak, shibuya, moonlit_sadness, ganbare669, klahaboy, amilyen ökörseg epp az eszükbe jut, es valtogatjak, mint mas ember az agynemüjet. Nagggyon lame.

Az hogy Hungary, az sem hangzik valami tul jol, mindenki összekeveri a hungry-val, es megkerdezik, hogy ehes vagyok-e, de ha itt Esztorszagban erdeklödnek, hogy honnan jöttem, akkor sem mondom azt, hogy from Germany (pedig mennyivel menöbb lenne), sem azt, hogy from Wonderland, sem azt hogy from the Land of Thousand Black Horses, mert a neveknek van egy ma mar többe-kevesbe elfeledett, megis roppant logikus szerepe, hogy megnevezzenek valamit vagy valakit, es ezaltal megkölönböztessek a többitöl. Teljesen opp-topic, ugyhogy ezert elnezest kerek, de itt került szoba, es ennek uj topikot nyitni meg vegkepp felesleges lenne, szoval csak ennyit akartam mondani.

szerintem meg az hogy egyáltalán azzal foglalkozik bárki hogy más milyen nick nevet választ magának erős alapja lehet olyan később kialkuló agybajoknak mint a körfolyosós házak öregnénieinél tapasztalható (mér' rendelnek megint pizzát'? Hova mennek ezek pénteken? Miért nem mennek vasárnap reggel? miért Zsidók miért buddhisták mér zöldebb a viráguk miért nevet önfeledtebben miért nem olyan leselkedő gátlásos neurotikus görcs mint én...?? stb stb).. És mivel most én is ezzel foglalkozom én is ilyen leszek:)))) de az ilyesmi jól tartósít (nagyanyámon látom ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 11:06 am 
Site Admin

nah, kis update Hostel ügyben: idöközben a fenti hostel kissé bekavart és átszervezte a szobakiosztást, aminek eredménye képpen 8 ágyas helyett 6 ágyast adtak, plusz még valami +2 euro holiday-season felárat is fel akarnak számolni (amiröl az oldalukon egy szó nem volt), amivel együtt összesen már 21.5/fö/iccaka körül jönne ki az ár, ami azért kissé nevetséges, vagyis egyrészt lelevelezgetem velük, hogy úgy mégis mi a fenét gondolnak, plusz kerestem egypár más hostelt a környéken. Egyik sincs olyan közel az Alexanderplatz-hoz mint ez, de azért nem vészes egyik sem (vagy van olyan amelyik meg a vonattól van 5 percre, ami szintén pozitív) plusz van amelyik elvileg olcsóbb. Amint jönnek vissza tölük valami pontos infók majd irok megin', hogy mi van.

hogy a francért nem tud semmi egyszerüen menni...!?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 12:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
szerintem meg az hogy egyáltalán azzal foglalkozik bárki hogy más milyen nick nevet választ magának erős alapja lehet olyan később kialkuló agybajoknak mint a körfolyosós házak öregnénieinél tapasztalható (mér' rendelnek megint pizzát'? Hova mennek ezek pénteken? Miért nem mennek vasárnap reggel? miért Zsidók miért buddhisták mér zöldebb a viráguk miért nevet önfeledtebben miért nem olyan leselkedő gátlásos neurotikus görcs mint én...?? stb stb).. És mivel most én is ezzel foglalkozom én is ilyen leszek:)))) de az ilyesmi jól tartósít (nagyanyámon látom ;)

megmondtad a frankót!szerintem is!...tuti, h toshiya már nem küldi el a második postját :( úgyhogy ajánlom a bűnösöknek hogy támadják be msn-en és hozzák vissza nekünk :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 1:59 pm 
Mumus

Bocs mona nem akarom felemlegetni mert én még mindig úgy hívlak de te is így kezdted de nem is ezen van a hangsúly!!!!!! És Tokubi majd te viszahozod ha akarod én most nem foglakozok ezzel!! Csak annyit mondok, hogy ha Case vagy így "idősebbek" nem lennénk akkor olyan lenne ez a fórum hogy jajjjjjjjjjjjjj Kyonak új piercingje van vagy jajjjjjjjjjjjjjjjj most láttam hogy Shinya és Toshiya megfogták egymás kezét!!! De ok lehet ezt csinálni mert nem mondom hogy nem szoktam de kereteken belül és ezt a keret nálunk Case tartja egyben!!! És ha "Toshiya" ezért kiakad akkor bocsi!!! A másik az meg hogy én beírtam hogy NEM BÁNTÁSKÉNT MONDTAM!!!!!!!! De legalább él a fórum :P!!!! És én egyett értek mirával!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 2:35 pm 
Site Admin

öööö... nem egészen értem, hogy ennek az egésznek mi a köze ahhoz, hogy ki milyen nick-el regeli magát.. o_O A Case név ugye pl. egy könyvböl jött, az sem jobb / rosszabb mintha valaki éppen egy zenekartag nevét veszi fel. az i_am_kyos_whore meg hasonló variációk azért már húzósak persze, de én spec nem értem, hogy egy Toshiya, vagy Kyo, vagy Imai vagy Ayu (*o*) megstb miért lenne probléma. O_o/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 3:02 pm 
Mumus

Épp ezt írtam a legelső írásomba amit belinkeltem nem próbléma csak kreatívtalan csak elkezdetm ugylátszik gördítani egy követ!! Meg azt is írtam hogy nem bántásképp mondtam!! de amit mona írta az egy picit bántó volt!! de mondom én csak annyit ítam hogy kreatívtalan nem azt mondtam hogy azonnal változtassa meg vagy hogy változtassa meg érted?!!!!!!!! Csak annyit hogy kreatívtalan ha van alapja akkor ok!! Mint pl Manánál!!! Van alapja!!!!!! :roll: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 07 Sun, 3:06 pm 
Site Admin

Jó, jó, (habár én spec semmi olyat nem vettem észre Mona hozzászólásában, ami bárkire nézve bántó lehetne. o_O) de egyébként is, inkább hagyjuk ezt az egész témát, mert csak hirig lesz belöle. :beee:
én nagyon remélem, hogy nem ijedt el innen Toshiya userünk. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 10:11 am 
Elite Member

Case wrote:
öööö... nem egészen értem, hogy ennek az egésznek mi a köze ahhoz, hogy ki milyen nick-el regeli magát.. o_O A Case név ugye pl. egy könyvböl jött, az sem jobb / rosszabb mintha valaki éppen egy zenekartag nevét veszi fel. az i_am_kyos_whore meg hasonló variációk azért már húzósak persze, de én spec nem értem, hogy egy Toshiya, vagy Kyo, vagy Imai vagy Ayu (*o*) megstb miért lenne probléma. O_o/

Jo, nem problema, en vegülis leirtam, hogy mi a "gondom" vele, nem is igazan gond ez, csak erted, te Case vagy mindenhol es mindenki igy hiv az eletben is, es ha mondjuk LD-50-en latok egy hozzaszolast Case-töl, akkor tudom, hogy te irtad, viszont Norbi haverunk itt volt elöször Camui, aztan Kyo, aztan most Mona, LD-50-en ModernSlave, szoval csak azert tudom, hogy ez mind ö, mert ismerem, viszont 50 embert nem tudok fejben tartani, ha mindenki csak 1 forumon belül is 3 neven regisztral, mert mondjuk megunja az egyik elöadot, es most egy masikat szeret, es maskepp nem lehet nevet valtoztatni, csak ha ujra regisztral. Ez a lany pont irta, hogy 1 honapja ismeri a Diru-t, tuti, hogy nem Toshiya a beceneve sehol mashol. De vegülis felölem mindenki azt csinal, amit akar, nem kell tölem engedelyt kerni (egyenlöre :twisted: ), es ez egyebkent is a te forumod, ugyhogy ha neked oke, akkor felölem. :) Es nem is hozom fel többet a temat.

Mona: az elmebaj mar elkesett, ha csak most vagy ezutan akar megtamadni engem!!! :D De amugy felreertettel, mert abszolut nem erdekel, hogy MIERT ezt a nevet valasztotta X ember, hanem csak a vegeredmeny, hogy emiatt nem tudom, hogy ki kicsoda, es a vegen en erzem hülyenek magam (amugy teljesen jogosan, mert tenyleg hülye vagyok, csak rossz ezzel szembesülni :lol:). Öregkor, ne is mondd. Elöre felek. >< >< >< ><

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 2:49 pm 
Senior Member

Helló!! Láttam mekkora harc volt itt körülöttem. Megértem azokat, akik szerint nem elég kreatív a nevem, de hirtelen sajonos nem jutott semmi jobb az eszembe, tehát ezt választottam. Akik megvédett, annak köszönöm, akinek nem tetszett az meg *******. A továbbiakban azért még maradnék, ha nem gond!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 3:06 pm 
Senior Member

De azt egyébként hozzátenném, hogy fiú vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 4:27 pm 
Elite Member

Toshiya wrote:
Helló!! Láttam mekkora harc volt itt körülöttem. Megértem azokat, akik szerint nem elég kreatív a nevem, de hirtelen sajonos nem jutott semmi jobb az eszembe, tehát ezt választottam. Akik megvédett, annak köszönöm, akinek nem tetszett az meg *******. A továbbiakban azért még maradnék, ha nem gond!! :)

Szia! Nem volt semmifele harc, csak velemenyt csereltünk egy temarol, es ha ugy erzed, hogy ez a szemelyed ellen iranyult, akkor tevedsz, azt viszont megertem, hogy a te szemszögedböl ugy hangozhatott, szoval egy bocsanatot mindenkeppen megerdemelsz reszemröl. Bocsanat. En egyebkent mira vagyok, roppant ellenszenves gonosz boszorkany, es fö ismertetöjegyem, hogy összesen 2 temaröl lehet velem beszelgetni J-rockon belül (azon kivül meg sokminden masrol, csak azt nem ide soundofjapan-ra szoktam irni), es ebbe a 2-be Diru nem tartozik bele, szoval valszeg nem nagyon keresztezzük majd egymas utjat, de azert üdv a forumon!!! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 4:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Toshiya wrote:

Háhááá!!üüüüdv!!!örülök hogy itt vagy, és velem dumálhatsz a diruról :) /félre ne értsd én is fiú vagyok/hehe bye!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour