Ji-chan wrote:
És nem akarom megmondani hogy Milyen nevet válasszon magának ha mondjuk az életben is vannak barátai akik ugy hívják hogy Toshiya akkor ok nekem mindegy igazából csak megjegyeztem és nem bántani akartam!!!
Ezt csak most olvastam vissza, de volna hozzafüznivalom (mindenhez van)
A rajongo önelnevezesi szokasainak 5 szintje van. A nulladik szint (amit nem szamitunk), az az, hogy a sajat becenevet hasznalja, de ez egyre több helyen nem divat. Ehelyett letezik az elsö szint, amikor a rajongo
Toshiyaslover-nek hivja magat. Bar az angol nyelvben ennek erzesem szerint olyan hangzata van, mintha szexualis kapcsolatban lenne a müvesszel, megis ra lehet fogni, hoogy ´en, aki szeretem Toshiya-t, csak nem tudok angolul´.
A masodik szint, mikor a rajonlo elöavanzsal, es mar nemcsak a szeretöje, hanem maga
Toshiya, csak kevesbe jatszik jol a basszusgitaron.
A harmadik szint, mikor a rajongo metafizikai allapotba kerül, es mar nem is ember, hanem zene, es
Aintafraidtodie-nak hivjak.
A negyedik szinten a kettöt hihetetlenül kreativ modon ötvözi, es a
Toshiyaaintafraidtodie nevet viseli.
Es mindennek a betetözese, az abszurd humor abszolut csimborasszoja, mikor bekemenyit, es odabasz a vegere egy satanista szimbolumot, amitöl a neve mar nyomokban sem emlekeztet nevre, hanem inkabb valamilyen pentagon-belepesi kodra, valahogy igy:
Toshiyaaintafraidtodie666.
Ezt - attol tartok - mar nem lehet nem bantaskent ertekelni, de nem hagyhattam ki.

De viccen kivül, en sem vagyok hive az ilyen neveknek. Azon kivül, hogy eleve van valami stikli benne, az is a hatranya, hogy akit az egyik forumon
hide_blade-nek hivnak, azt a masikon
honeyvanilla-nak, a harmadikon
pinku_kumo-nak, es egy idö utan mar nemcsak sajat maganak, de senki masnak sem lesz a leghalvanyabb fogalma sem arrol, hogy hol hogy hivjak, es marhara szemelytelen lesz az egesz. Nem tudok a nevhez egy embert kapcsolni, olyan erzes, mintha a levegöbe beszelnek. Agyfaszt kapok attol, hogy felmegyek egy külföldi forumra, es mindenkit összevissza hivnak,
shibuya, moonlit_sadness, ganbare669, klahaboy, amilyen ökörseg epp az eszükbe jut, es valtogatjak, mint mas ember az agynemüjet. Nagggyon lame.
Az hogy Hungary, az sem hangzik valami tul jol, mindenki összekeveri a hungry-val, es megkerdezik, hogy ehes vagyok-e, de ha itt Esztorszagban erdeklödnek, hogy honnan jöttem, akkor sem mondom azt, hogy from Germany (pedig mennyivel menöbb lenne), sem azt, hogy from Wonderland, sem azt hogy from the Land of Thousand Black Horses, mert a neveknek van egy ma mar többe-kevesbe elfeledett, megis roppant logikus szerepe, hogy megnevezzenek valamit vagy valakit, es ezaltal megkölönböztessek a többitöl. Teljesen opp-topic, ugyhogy ezert elnezest kerek, de itt került szoba, es ennek uj topikot nyitni meg vegkepp felesleges lenne, szoval csak ennyit akartam mondani.