noira wrote:
Risa, itt nem azzal van baj, hogy "de szarok lettek", mert nem lettek szarok. Továbbra is jó zenét játszanak, csak egyszerűen ez már nem D'espairsray. A gond azzal van, hogy a mostani zenéjüknek köze nincs ahhoz, amivel indultak és egy olyan fanatikusnak, mint én vagyok, nehezen veszi be a gyomra az ilyen szintű váltást. Túl sokat változtak túl hirtelen, és szinte teljesen eltávolodtak a stílusuktól, mind kinézetileg, mind a dalaikban.
Édesem adok egy tippet demo -tapek

!! Na az után mond hogy nem az a zene, amivel indultak

!!A másik az, hogy ez sose volt egy industriál hangzású banda..gothrock vagy akármi más de nem idustriál max egy két számnál lehetett hallani ezt a stílust! A másik meg nem változtak hírtelen ez szépen alakult ki csak hát valaki bírja valaki nem. Most kíváncsivá tettetek ezzel a fúj de, szar meg fú ez már nem a Despa fufufu!!! Na beraktam megjelenési sorrendben tőlük az összes singelt és érdekes, hogy végig tudtam hallgatni az egészet és nem kellett kikapcsolnom, mint sok más együttesnél mert nem egyhangú! És csak úgy burkoltan már a Coll:set-nél is teljesen más stílusuk volt, mint a maxiknál... teljesen… hallgasd meg az Itanjit vagy akár a Sexual beastet teljesen más mint amit a Coll:setre össze hoztak! Először én is gyanakodtam de, nekem eddig a leggyengébb szám az a Bullet és az nem hajaz a régi stílusra égszerűen hallgathatatlan. Eddig ez az egy szám, amit nem viselek el tőlük! Koncerten meg még mindig ütősek eléggé! És na hasonlítsuk már össze őket Aru a sadieval mert ha az a kis csöppnyi bandácska bemutat annyit, mint despa akkor talán elbeszélgethetünk arról hogy ki a jobb.