Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 6:07 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 03 Wed, 2:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kétszer meghallgattam, de nem akarok elhamarkodottan nyilatkozni... meghallgatom harmadszor is. ^^

A szinglit meg nem tom letölteni, mivel upload-os... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 03 Wed, 4:02 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga: single MF-en

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 04 Thu, 2:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:

Aruuu... ^^ *keresi a csókdobálós smiley-t... vagy itt ilyen nincsen?* Nagyon nagyon köszönöm :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 04 Thu, 2:26 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Szívesen. ;3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 06 Sat, 10:27 pm 
Senior Member

Aru wrote:
Haragudhatsz rám Risa, de ismersz. Az én véleményem sajnos nem fog változni. Többé-kevésbé osztom noira véleményét. Ugyanakkor számomra ez már nem a Despa. Sajnálom. Erõs lesz, de ettõl még a Sadie is jobban teljesít, és ilyet most mondtam elõször és utoljára. :|

Erm tom hogy te szerinted is erős de azé Sadie-hez hasonlítani? Kissé durva mármint, hogy még a Sadie is jobb lenne =( Azért ez nem igaz.

Amúgy egyetértek, hogy ez nem az az együttes ami volt. De én nem tudom nem szeretni őket..hiszen ők a D'espairsray. Számomra örök n1 volt s lesz. Amúgy meg a horizon olyan mint ha Laruku szám lenne az elején azzal new world felkiáltással s aztán mikor Hizumi rappel? LOL?!! mintha flow lenne =/ s végül átcsap one ok rock-ba, amit persze nagyon szeretek de azé na...
A bullet próbál visszatérni a gyökerekhez de kissé erőtlen és még szépen fogalmaztam..
A yami meg szupi úgy ahogy van =) Sajna ez ami értékelhető egyedül..
Sokan a Kamikaze-t is szidták de sztem az sokkal jobb volt mint a horizon..az a kislemez összeségében 10/8 ez pedig olyan 10/5 sajna..
Kissé csalódott vagyok mert többet vártam, bár a horizon a maga nemében tetszik de jobb lett volna ha mondjuk nem a despi aki előadja hanem valami más mainstream langyi csapat =S
De ettől függetlenül long live Despi és Hizumi és mindenki a csapatban :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 8:32 pm 
Mumus

noira wrote:
Risa, itt nem azzal van baj, hogy "de szarok lettek", mert nem lettek szarok. Továbbra is jó zenét játszanak, csak egyszerűen ez már nem D'espairsray. A gond azzal van, hogy a mostani zenéjüknek köze nincs ahhoz, amivel indultak és egy olyan fanatikusnak, mint én vagyok, nehezen veszi be a gyomra az ilyen szintű váltást. Túl sokat változtak túl hirtelen, és szinte teljesen eltávolodtak a stílusuktól, mind kinézetileg, mind a dalaikban.

Édesem adok egy tippet demo -tapek :D!! Na az után mond hogy nem az a zene, amivel indultak :D!!A másik az, hogy ez sose volt egy industriál hangzású banda..gothrock vagy akármi más de nem idustriál max egy két számnál lehetett hallani ezt a stílust! A másik meg nem változtak hírtelen ez szépen alakult ki csak hát valaki bírja valaki nem. Most kíváncsivá tettetek ezzel a fúj de, szar meg fú ez már nem a Despa fufufu!!! Na beraktam megjelenési sorrendben tőlük az összes singelt és érdekes, hogy végig tudtam hallgatni az egészet és nem kellett kikapcsolnom, mint sok más együttesnél mert nem egyhangú! És csak úgy burkoltan már a Coll:set-nél is teljesen más stílusuk volt, mint a maxiknál... teljesen… hallgasd meg az Itanjit vagy akár a Sexual beastet teljesen más mint amit a Coll:setre össze hoztak! Először én is gyanakodtam de, nekem eddig a leggyengébb szám az a Bullet és az nem hajaz a régi stílusra égszerűen hallgathatatlan. Eddig ez az egy szám, amit nem viselek el tőlük! Koncerten meg még mindig ütősek eléggé! És na hasonlítsuk már össze őket Aru a sadieval mert ha az a kis csöppnyi bandácska bemutat annyit, mint despa akkor talán elbeszélgethetünk arról hogy ki a jobb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 8:47 pm 
Forum Addict

Nézőpont kérdése :hippy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 8:48 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Akárhogy is van, meghallgatva az egész disco-t (mert meghallgattam, igaz nem most, de azért elég frissek róla az emlékeim), nekem a mostani korszakuk messze a leggyengébb. Sokkal több átmenetet tudok felfedezni az olyan számok mint a BORN, Marry of blood, vagy a Reddish DIVA Version (személyes kedvencem) és a Coll:set, vagy akár a Coll:set és a Mirror között mint a Mirror és az azóta megjelent dolgaik között. Én tárt karokkal várnám a váltást ha jó irányba menne. Ehelyett egy minden eredetiségtől mentes, halovány, poprocknak talán kategorizálható dallamvilágot mutatnak sorozatosan, amit - ha tetszik ha nem kimondom - bármelyik együttes tud reprodukálni. Már nincs semmi eredetiség abban amit csinálnak, míg korábban volt. Lehet eredetien is stílust váltani, de való igaz h könnyebb a jól kitaposott úton végigcsinálni. Főleg h utóbbi aztán jóval több pénzt is fog hozni idővel, mert a populáris maszlagoknak nem véletlenül az a nevük ami.
Nekem a Despa egyre inkább olyan mint az A9. A különbség csak az h az A9 azért jobbára ilyen stílus volt a kezdetektől (tudom, ők is dallamosodtak, szintén ismerem a disco-t). Sadie-hoz mérni meg valóban nem volt túl nagy ötlet részemről...bár őszintén szólva minőségileg a Despa nálam hozzájuk kezd közelíteni.
Egyedül talán a RES hez lenne érdemes a Despát mérni, de ők meg talán pont azért oszlottak fel mert nem tudják merre tovább. De legalább ők nem mentek át populáris *majdnem írtam h milyen* banda stílusba.
Ennyi a véleményem a Despa fejlődéséről. Nálam azért elég rendesen leírták magukat. Viszont, mivel volt gyerekszobám és mert nem kívánok ezen a továbbiakban rágódni, megyek hallgatom tőlük a régieket és szép csendben kihátrálok a topicból.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 9:17 pm 
Mumus

Én úgy vagyok vele hogy nálam már egy banda megmutatta mekkorát lehet csalódni!! És a desp a közelébe sem érhet ahhoz a bandához amibe a legnagyobbat csalódtam az eddigi életem során. Teljesen más amit a coll:set előtt csináltak és közvetlen a coll:setben produkáltak! a mirrort meg hanyagoljuk! Én úgy vagyok velük amíg koncerten ütősek és nem FORDÍTANAK HÁTAT A MÚLTUKRA ÉS BEVÁLALJÁK azt amit régen csináltak és nem ócsárolják saját szerzeményeiket és hallhatom azokat koncerteken addig semmi bajom nincs velük!!! (volt koncertjükön) És ha megnézed akkor már magában a Born kislemezben is lehet számok közötti változást észre venni!! Most kihoztak 2-3 kislemezt ami nem nyerte el pár ember tetszését ez van reméljük hogy az album majd jobb lesz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 9:26 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
reméljük hogy az album majd jobb lesz!

Én is ebben reménykedek. Nem várom el, hogy ugyanolyanok legyenek, mint régen, de legalább az album összetétele legyen ütős.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 9:26 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Látom én hova tart az érvelésed ezért inkább nem írok semmit és itt fejezzük be.
Egyébként pedig nem ócsárolják a saját szerzeményeiket, csak a stílust amit akkor képviseltek. És ha figyeltél volna, azért szép számmal adnak le régi dalokat, igaz Japánban. De ez nem ide tartozik és nem kívánok veled ezen összeveszni. Részemről a téma lezárva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 9:32 pm 
Mumus

Aru wrote:
Látom én hova tart az érvelésed ezért inkább nem írok semmit és itt fejezzük be.
Egyébként pedig nem ócsárolják a saját szerzeményeiket, csak a stílust amit akkor képviseltek. És ha figyeltél volna, azért szép számmal adnak le régi dalokat, igaz Japánban. De ez nem ide tartozik és nem kívánok veled ezen összeveszni. Részemről a téma lezárva.

Én nem akarok összeveszni! Csak leírtam hogy én anno csalódtam bennük! attól függetlenül elismerem a munkáikat és még mindig ugyan úgy szeretem őket csak már elég szkeptikus vagyok ennyi! jó szerzemény kihúzva azt elírtam..! kösz de most azért repcsizzek ki japánba hogy halljam a régi számaikat de én most nem a vulgáros számokról beszélek vagy akár a six uglyról mert azok nagy részét már hallottam élőben hanem a régiekről!! na de mindegy nem ide tartozik!!! és ne vedd személyes sértésnek ok mert nem az!! leírtam a véleményem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 07 Sun, 9:39 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ha ez vigasztal, én is csak DVD-ről hallottam/láttam. Evvan. Amúgy meg spongyát rá.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 08 Mon, 4:52 pm 
Senior Member

Nos gyerekek én most hallgatom(1500000-ik alkalommal) a munkahelyemen a born-t és amit aru mondott az mind igaz és megállja a helyét....... DE! egyszerűen nem tudom őket nem szeretni..óh Istenem mér vagyok ekkora szemellenzős fanboy? :P :D
Btw a marry of the blood a legeslegjobb szám amit valaha készítettek. Most megy egyhuzamban 5x-ör és megunhatatlan..bárcsak a kövi album is jó lenne..ha már olyan lesz stílusában mint a mirror már az is jó! Csak felejtsük el ezt a horizon féle viccelődést pls! =))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 08 Mon, 5:02 pm 
oshare booty
oshare booty

régebben olvastam olyat h a mirror a leginkább őket kifejező dal (asszem karyu mondta annó)
szal valszeg affelé fog húzni a köv album *o*
csak csináljanak hozzá olyan live dvd-t is mint a spiral
és végre járjanak erre mert nagyon rájuk férne már!
...meg rám is xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour