Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:18 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 13 Fri, 5:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Super Junior új album jpopsukin!^^
bár nem hinném, h olyan sok mindenkit érdekel, de azért gondoltam szólok! XDD
Hátha lesz megint vlmi rockosabb szám! *___* (Don't Don és Twins style-t akar)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 13 Fri, 6:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

rockosabb szám az nincs rajta, viszont ismerőseim körében változó sikert aratott az új album. van rajta két gyors szám, a maradék 10 mind ballada (és tök más stílus az egész, mint amit eddig megszokhattunk). én személy szerint kicsit többet vártam, meg még pár ismerősöm is, mások viszont kitörő lelkesedéssel fogadták és nagyon tetszik nekik. viszont így sokadik hallgatásra már én is nagyon rákaptam. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 13 Fri, 10:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

huh... hát... így már kisebb lelkesedéssel állok neki meghallgatni! -___-"" nem szeretem az ilyen langyi számokat... egyébként melyik az a két gyorsabb szám?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 13 Fri, 10:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a Sorry Sorry meg a Club No. 1 a gyors számok. de amúgy meg azok a balladák gyönyörűek. <333 minél többször meghallgatom az albumot, annál jobban tetszik, hehe. xD egyébként kijött már a Sorry Sorry klipje is. :)
http://www.youtube.com/watch?v=7QO6SjMsmY8

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 13 Fri, 10:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

köcce!^^
majd megnézem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 13 Fri, 10:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szívesen! :)
hmm, és most döbbentem rá igazából hogy egy kommentelő írta tecsőn: többnyire a K.R.Y énekel meg még pár tag, de a csapat nagy része meg nem igazán. érdekes. o__O; én azt is megértem hogy a legjobb hangúakat sokat rakják bele, de valahogy túlzásba vitték. nagyon remélem hogy a következő album nem lesz ilyen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 13 Fri, 11:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát ez most olyan, h pl állandóan Heechult és HyungJae-t rakják be raprészekhez... engem mondjuk nem zavar, mert Ryeowook hangját még csak felismerem, de se Yesungé se Kibumé nem maradt meg! XD no nem mintha az összes többié igen, de ha már a kryról beszéltünk! XDD meg érdekes módon Siwonnak van még olyan hangja ami kitűnik... és vicc, h Teukki énekhangját még nem hallottam külön, bár nem is hallgatok olyan sok számot szal mindegy... :roll:
*értelmes hozzászólás volt* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 12:01 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát úgy igazából Kibum meg Eunhyuk szokott a legtöbbet rappelni (Heechul szerintem olyan mint egy láma amikor rappel... köpköd XD), a K.R.Y meg Kyuhyun-Ryeowook-Yesung, de most direkt meghallgattam hogy ki mennyit énekel egy-egy számban...
magasan vezet a K.R.Y :"DDD a nem-K.R.Y tagok hangját valszeg rosszul írtam ki mert soknak még mindig nem tudom hogy melyik a hangja, de végül is a K.R.Y-ék szereplési mennyisége a lényeg. :"D még csak 6 szám egyelőre, a többire nem értem még rá.

Why I Like You
Sungmin, Donghae, Ryeowook, Kyuhyun, Siwon (?), ?, Yesung, Kyuhyun, Ryeowook, Kyuhyun, Ryeowook, Yesung, Ryeowook

Let's not...
Kyuhyun, Ryeowook, Yesung, Kyuhyun, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook, Yesung, Kyuhyun, Ryeowook, Yesung, Ryeowook

Angela
Kyuhyun, Donghae, Ryeowook, Kangin, Yesung, Sungmin, Kyuhyun, ?, Yesung, Ryeowook

Reset
Kyuhyun, Donghae, Ryeowook, Kibum, Eunhyuk, Yesung, Ryeowook, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook, Kyuhyun

Monster
Ryeowook, Kyuhyun, ?, Yesung, Siwon, ?, Ryeowook, Ryeowook, Kyuhyun

What If
Yesung, Kyuhyun, Ryeowook, Ryeowook, Sungmin (?), Kyuhyun, Yesung, Sungmin, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 12:40 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

és sehol egy Teukki vagy egy HungJae! T_T
a két kedvenc idiótám
Image
XDDD de egyébként Teukki az a leader, akiről egyáltalán nem mondanád meg, h leader! o.O mondjuk tény, h a 13 közül melyikre tudnál oda bökni, h na ő az!? X.X
Heechul meg egy ribi! XDD a Suju törpillája...*nem kedveli, ezért várja a köveket*

egyébként neked meg van a Super Show? azért akarok koncertetnézni tőlük, mert legalább ott is vlmelyest el lehet különíteni a hangokat!

más: van itt még valaki aki SS501-t hallgat? nem tud az illető vlmit, h mikor lesz új lemez vagy akármi? és, h Jungmin miért van távol?(Hyun Joong-ot tom, h mi van XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 6:49 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát Heechulban nekem az az érdekes, hogy valahogy ritka... na jó, szóismétlek, erre nincs jobb szó... érdekes a humora :lol: pl láttam videót ahol beinvitálták a SHINee-tagokat a hyungok egy kis "meghallgatásra" (SuJu-ból Heechul meg Kangin volt ott, és jól megszívatták szerencsétleneket x"D), és Heechul ott is arat: kiparodizálja szegény Taemint egy tőle megszokott ééérdekes módon (nagyon jó, nagyon jó, de az ÉÉÉRZÉÉÉS, az hiányzik!! :beaten:). :lol: itt a videó, akit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=it3kk1WMETM
de amúgy meg szerintem is tényleg ribi. XDDD

hát Teukiről tényleg nem lehetne megmondani, én pl azt hittem először hogy Szifon a góré xD azt is azért mert a U klipet láttam tőlük először és abban ő énekel először, aztán gondoltam, naná hogy a góré énekel először, ó hogyne. xD álmomban se hittem volna hogy neki lesz valahol a közepén egy kis pár szavas sora X"DDD
Eunhyukot szeretem én is nagyon, kedvenc tagom. ^^

jam, megvan, és rohadt jó. :D nem tudom hogy ezt az oldalt így belinkelhetem-e... http://sapphirebluelove.wordpress.com/2 ... %E2%99%A5/
egy kis kedvcsináló :laugh: --->
Image

Image

Image

egyébként ha már SuJu, ezeket az ufo üziket érdemes elolvasni, néhol nagyon lehet rajtuk röhögni. :lol:
http://bestfriend4ever.gportal.hu/ginde ... g=28342342

én hallgatok SS501-t, de valahogy leragadtam a Ur Man-nél (és még mindig nem értem hogy miért hívják mindenhol azt a számot U R Man-nek, amikor az Ur Man :beaten: még a jelentés is más o__O;). de Youngsaengnek olyan szép hangja van <3 *ennek az egy tagnak a nevét sikerült eddig megjegyezni, mert szép a hangja xD* szóval kéne már tőlük több cuccot is megismernem.

sok beszédnek sok az alja alapon abbahagyom végre. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 10:44 am 
Elite Member

Sziasztok ^_^ *bepofátlankodik*
Doll a kérdésedre a válasz,legalábbis az egyikre,h Jungmin azért van távol mert megsérült a bal bokája.Amint megtalálom azt a cikket amit erről írtak beteszem.Új albumról meg én személy szerint nemtudok...
A SuJu új albumával kapcsolatban meg még mindig ugyanaz a véleményem : P nekem nagyon tetszik továbbra is!
A leader szerephez meg annyi,h én azt gondoltam mikor AL bemutattad nekem a tagokat,h tuti vagy Siwon vagy Kangin-én őt tartottam valószínűbbnek,h ő lehet a leader.Jó persze aztán hamar kiderült,h nem ő az mert már egyből odaírtad h Leeteuk az./ööö igen AL én vagyok Asuka20 is/ XD
Heechul meg télleg egy ribi és én meg pont ezért szeretem őt <3 olyan kis különc XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 10:51 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

üdv itt is Asuka! :) hehe, sejtettem hogy te lehetsz az. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 12:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kösz a super showt! *már tölti is* mindenkit kérdeztem, már, h esetleg nincs e meg neki, de most végre! :twisted:

jah és köcce az elf üziket! Eze nagyon nagyok!
"fan: Oppa! ne menj el. ne változz meg.
Eunhyuk: szóval..nem mehetek ki a mosdóba? T_T"
-> bazd meg HungJae! XDDDDD

ez a kettő meg killer:
"fan: szerettem oppa kacsintását a Music Bankban. A Mennyországból jöttem vissza, kélek mutasd többször
Heechul: fájtak a szemeim

fan: elmentem az állatkertbe. és volt egy sivatagi róka..mit gondoltok kire hasonlított~~?
Heechul: rám nem"
*headdesk*

egyébként nem tom láttátok e a Full House-t velük, mikor két csajszi költözik hozzájuk "koreait tanulni" meg ilyenek. nah nekem ott lett ellenszenves Heechul. állandóan beszólt meg bunkózott szegény lengyel csajjal. jó mondjuk vicces volt, de ha élőben találkoznék vele és ilyen lenne bemosnék neki! XDDD (jah nem előbb megkérném, h mutassonbe HyukJae-oppanak és Teukki-oppanak és majd utána) LOL

Asuka-chan: köszi az infót!^^ így most már értem.
ezek a koreai idollok rendszeresen járják a kórházat! o.O az rendben van, h az orvosoknak is kell élniük vlmiből, de azé ennyire ne segítsék őket! XD
a dupla s-esek közül nekem Baby a kedvencem!^^ no meg természetesen a leader. pont a két hasonló nevű! XDD de Jungmint is bírom, ő az aki álmában verekszik! XDDD egyébként Leaderről állandóan Yamapi jut eszembe! o.O hasonlítanak nem?

Last edited by Karen on 2009 Mar 14 Sat, 12:22 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 12:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szívesen! ^^

igen igen, ez a három a legjobb!!! :beaten:

Heechulról őszintén szólva sose tudtam eldönteni hogy szimpatikus-e vagy nem. ^^" egyszer tök aranyosnak tűnik, egyszer meg nagyon bunkó o.Ó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 14 Sat, 5:14 pm 
Elite Member

Először is megtaláltam a cikket!
Jungmin hurt his left ankle
SS501 Park Jungmin hurt his left ankle and will undergo surgery on the 2nd

Today starnews understood from SS501's entertainment company representative that "Park Jungmin hurt his ankle during his musical performance on the 24th of Feb when he fell. He has been undergoing treatment, and according to the doctor, he'll undergo surgery on the 2nd of March" through a phone conversation.

Park Jungmin has still be continuing with his musical performances despite his injury.
Especially when Jungmin and Kim Hyunjoong attended the 500th episode of KBS Music Bank - although he was very much in pain, but since it was such a rare opportunity for the whole group to perform together, Park Jungmin didn't give up.

The company's representative added "His condition was worse than we thought and will have to undergo surgery in the hospital near his house on the 2nd" "He'll have to undergo further treatments after his surgery to regain his health. Sorry for making everyone worry"

A balesetekről meg még annyi,h Heechulnak megint baja van a lábával,ami pár évvel ezelőtt eltört neki asszem...Kibumnak meg az anyukája beteg...azért nem szerepeltek ők azokban a live show-kban amiket mostanában adnak.Remélem hamar rendbejönnek!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour