|
hát úgy igazából Kibum meg Eunhyuk szokott a legtöbbet rappelni (Heechul szerintem olyan mint egy láma amikor rappel... köpköd XD), a K.R.Y meg Kyuhyun-Ryeowook-Yesung, de most direkt meghallgattam hogy ki mennyit énekel egy-egy számban...
magasan vezet a K.R.Y :"DDD a nem-K.R.Y tagok hangját valszeg rosszul írtam ki mert soknak még mindig nem tudom hogy melyik a hangja, de végül is a K.R.Y-ék szereplési mennyisége a lényeg. :"D még csak 6 szám egyelőre, a többire nem értem még rá.
Why I Like You
Sungmin, Donghae, Ryeowook, Kyuhyun, Siwon (?), ?, Yesung, Kyuhyun, Ryeowook, Kyuhyun, Ryeowook, Yesung, Ryeowook
Let's not...
Kyuhyun, Ryeowook, Yesung, Kyuhyun, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook, Yesung, Kyuhyun, Ryeowook, Yesung, Ryeowook
Angela
Kyuhyun, Donghae, Ryeowook, Kangin, Yesung, Sungmin, Kyuhyun, ?, Yesung, Ryeowook
Reset
Kyuhyun, Donghae, Ryeowook, Kibum, Eunhyuk, Yesung, Ryeowook, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook, Kyuhyun
Monster
Ryeowook, Kyuhyun, ?, Yesung, Siwon, ?, Ryeowook, Ryeowook, Kyuhyun
What If
Yesung, Kyuhyun, Ryeowook, Ryeowook, Sungmin (?), Kyuhyun, Yesung, Sungmin, Kyuhyun, Yesung, Ryeowook
_________________ last.fm
|