Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:00 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 20 Thu, 3:26 pm 
Elite Member

nézzétek milyen szép ez a kép gacktról...a többit a képek tpoicba tettem...
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 23 Sun, 1:59 pm 
Forum Addict

Limited edition re-releases:

Mars: 10/25/2006
Rebirth: 11/01/2006
Moon: 11/08/2006
Crescent: 11/15/2006
Diabolos: 11/22/2006

Super Audio CD formátumban, LP méretű tokban (31*31cm), 30*30cm-es booklettel és B2-esposzterrel.

thx to gekka_no_neko/dears/LJ

EDIT:

Életnagyságú poszter a Kawaguchi honlapjáról.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 3:29 pm 
Senior Member

Sziasztok!!
Én csak nem olyan rég csöppentem bele, így nem ismerem olyan jól! Bár már az összes album, és PV megvan, sőt a reklámok és tv-s szerepléseinek többsége is, holott nem vagyok egy fanatikus, bár szerintem csak mert alapból képtelen vagyok bármiféle fanatizálódásra! :) Szóval próbáltam minél többet megtudni róla, és kialakult bennem, egy szerintem teljesen reális kép! Gondoltam leírom ide, erre látom, hogy négy oldallal ezelött Mona és D szépen kitárgyalta, amit írtam volna! Ismételni meg nem akarom!
Őrületesen jó hangja van, az összes számát szeretem, na jó... hááát majdnem az összeset! :roll: A tv-s szerepléseiről meg annyit, h aki nem szereti, az ne fárassza magát vele, aki meg fan, az gondolom örül ha minél többet látja! Gackt okosan csinálja amit csinál, nincs ezzel semmi gond! Szóval Gakuto a szívem csücske, a DEG-el együtt ott csücsül a csücsökben! :sweatdrop:
Már csak a koncerteket hiányolom nagyon, bár a Diabolos megvan, de nagyon ócska sajnos! Jut eszembe, jó lenne már többet tudni erről az európai látogatásáról, mindenképp ott kell lennem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 3:53 pm 
Forum Addict

Hello! :welcome:

Kane wrote:
Szóval próbáltam minél többet megtudni róla, és kialakult bennem, egy szerintem teljesen reális kép! Gondoltam leírom ide, erre látom, hogy négy oldallal ezelött Mona és D szépen kitárgyalta, amit írtam volna!

:happy: Igen, mint láthatod itt lehetőség van kulturált véleménnyilvánításra és minőségi diskurzusra...oooh...valaki aki visszaolvasta a topicot! :wow:

Kane wrote:
Már csak a koncerteket hiányolom nagyon, bár a Diabolos megvan, de nagyon ócska sajnos!

Merem remélni, hogy a tömörített video minőségére célzol...

Kane wrote:
Jut eszembe, jó lenne már többet tudni erről az európai látogatásáról, mindenképp ott kell lennem!

Egyelőre a németországi koncertre tervezzük, hogy kimegyünk. A további infok meg majd ide is felkerülnek ASAP.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 4:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kane wrote:
Sziasztok!!
Én csak nem olyan rég csöppentem bele, így nem ismerem olyan jól! Bár már az összes album, és PV megvan, sőt a reklámok és tv-s szerepléseinek többsége is, holott nem vagyok egy fanatikus, bár szerintem csak mert alapból képtelen vagyok bármiféle fanatizálódásra! :) Szóval próbáltam minél többet megtudni róla, és kialakult bennem, egy szerintem teljesen reális kép! Gondoltam leírom ide, erre látom, hogy négy oldallal ezelött Mona és D szépen kitárgyalta, amit írtam volna! Ismételni meg nem akarom!
Őrületesen jó hangja van, az összes számát szeretem, na jó... hááát majdnem az összeset! :roll: A tv-s szerepléseiről meg annyit, h aki nem szereti, az ne fárassza magát vele, aki meg fan, az gondolom örül ha minél többet látja! Gackt okosan csinálja amit csinál, nincs ezzel semmi gond! Szóval Gakuto a szívem csücske, a DEG-el együtt ott csücsül a csücsökben! :sweatdrop:
Már csak a koncerteket hiányolom nagyon, bár a Diabolos megvan, de nagyon ócska sajnos! Jut eszembe, jó lenne már többet tudni erről az európai látogatásáról, mindenképp ott kell lennem!

látom budapesti vagy.... szivesen átírom a diabolos és a sixth day seventh nigh dvd-t is. Mind a kettő a teljes dupla dvd menüvel mindennel együtt... és üdv a fórumon

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 8:30 pm 
Senior Member

D wrote:
Merem remélni, hogy a tömörített video minőségére célzol...

Igen, kicsit rosszul fogalmaztam... a koncert isteni, a minőség borzalmas!

Mona wrote:
látom budapesti vagy.... szivesen átírom a diabolos és a sixth day seventh nigh dvd-t is. Mind a kettő a teljes dupla dvd menüvel mindennel együtt... és üdv a fórumon

Köszönöm az üdvözlést, és a szívességet is nagyon nagyon megköszönöm! *szegény Mona szeme kidülled, annyira szorítja őt Kane nagy örömében*
Ááááá, alig hiszem el, h tényleg találtam egy olyan fórumot, ahol értelmes és segítőkész emberek vannak!! :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 8:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kane wrote:
Ááááá, alig hiszem el, h tényleg találtam egy olyan fórumot, ahol értelmes és segítőkész emberek vannak!! :heart:

mostmár csak az a dolgod hogy itt is maradj!!mostnában 3naponta van egy nyúbi de sosem szólalnak meg :roll: ...csak tudnám akkor mi a fenének regelnek....szal üdv a forumon..és gack jóóó :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 02 Wed, 7:19 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kane wrote:
*szegény Mona szeme kidülled, annyira szorítja őt Kane nagy örömében*

mona, nevét meghazudtolva egy magánakvaló hisztérikus fiú és nem hagyja magát szorongatni .... na talán egy kicsit xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 02 Wed, 10:08 pm 
Forum Addict

Mennyire hiszünk JMusicEuropának? Mert néhányszor újranézve a Japan-Expon vetített videot, abban ugyan nem hangzik el semmi "doitsugo" és a feliraton sincs semmi "Allemagne" :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 03 Thu, 10:55 am 
Senior Member

Hát.... talán a franciáknak nem akarta az orrára kötni hogy a németekhez is megy! Vagy nemtudom, én nagyon hinni akarok! ....
Most akkor Franciao.-ba kell utaznom!?!? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 03 Thu, 11:54 am 
Forum Addict

Kane wrote:
Hát.... talán a franciáknak nem akarta az orrára kötni hogy a németekhez is megy!

:lol:

Kane wrote:
Most akkor Franciao.-ba kell utaznom!?!? :?

Végülis nagyjából mindegy, mert gondolom akkor is megyünk, csak Németországban valamiért jobban otthon érezzük magunkat :lol: De remélem ha olyan messze utazunk azért meggondoljuk a repülőt.
Viszont a jegyvásárlás jobban menne Németből.
Ellenben biztosan jól éreznénk magunkat Párizsban, körülnéznénk, vásárolgatnánk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 06 Sun, 8:07 pm 
Elite Member

Nem is tudom, hogy az X topicba írjam vagy ide, de inkább ide. Yoshiki az Otakonon azt mondta, hogy bandát kezd Gackttal. Többen is megerősítették, hogy ezt mondta, persze nem kizárt hogy viccelt, de szerintem ilyennel nem szoktak viccelni.

Ha ez itt érdekel bárkit. Akkor szóltam. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 06 Sun, 8:22 pm 
Forum Addict

mira wrote:
Nem is tudom, hogy az X topicba írjam vagy ide, de inkább ide. Yoshiki az Otakonon azt mondta, hogy bandát kezd Gackttal. Többen is megerősítették, hogy ezt mondta, persze nem kizárt hogy viccelt, de szerintem ilyennel nem szoktak viccelni.

Ha ez itt érdekel bárkit. Akkor szóltam. :)

Igen, én úgy döntöttem, hogy az X topicba írom, mert mégiscsak Yoshiki mondta, ott tárgyaljuk ezt. Amúgy láttam ezt a részt, és tényleg mondta, habár viccesen :lol:

EDIT:
Na ezt mondja pontosan:
"I'm also starting one more band with a guy...probably you guys know...Gackt *visítás* We're starting a band together." Aztán viccelődik (vagy nem), hogy tegnap éjjel beszéltek róla, és ma megint és Gackt azt mondta, klassz vagy valami ilyesmi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 06 Sun, 10:43 pm 
Elite Member

D wrote:
Igen, én úgy döntöttem, hogy az X topicba írom, mert mégiscsak Yoshiki mondta, ott tárgyaljuk ezt. Amúgy láttam ezt a részt, és tényleg mondta, habár viccesen :lol:

EDIT:
Na ezt mondja pontosan:
"I'm also starting one more band with a guy...probably you guys know...Gackt *visítás* We're starting a band together." Aztán viccelődik (vagy nem), hogy tegnap éjjel beszéltek róla, és ma megint és Gackt azt mondta, klassz vagy valami ilyesmi.

LOL Hát akkor lehet hogy csak viccalt. De én mondjuk örülnék neki, ha nem, mert mindkettőjüket nagyon szeretem.

Vicces, hogy meg se néztem az X topicot, amig nem mondtad, hogy oda írtad, mert annyira lent volt, tutira vettem, hogy napok/hetek óta inaktív. Nade milyen jó, legalább látszik, hogy van fórum aktivitás még nyáron is. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 11:39 am 
VIP Member

Na hát emberek nemtudom ezt mennyien látták már, nemtudom új-e vag yrégi, de egy biztos... <b>GACKT EGY ÁLLAT!!!</b> ^_^ (Nekem mág jobban a kedvencem lett és akik nem szeretik azoknak <b>FUKU!!!</b>)

http://www.youtube.com/watch?v=5GqOm8h_Cjw&NR

★Orcoo blogja★

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour