Sziasztok!!
Én csak nem olyan rég csöppentem bele, így nem ismerem olyan jól! Bár már az összes album, és PV megvan, sőt a reklámok és tv-s szerepléseinek többsége is, holott nem vagyok egy fanatikus, bár szerintem csak mert alapból képtelen vagyok bármiféle fanatizálódásra!

Szóval próbáltam minél többet megtudni róla, és kialakult bennem, egy szerintem teljesen reális kép! Gondoltam leírom ide, erre látom, hogy négy oldallal ezelött Mona és D szépen kitárgyalta, amit írtam volna! Ismételni meg nem akarom!
Őrületesen jó hangja van, az összes számát szeretem, na jó... hááát majdnem az összeset!

A tv-s szerepléseiről meg annyit, h aki nem szereti, az ne fárassza magát vele, aki meg fan, az gondolom örül ha minél többet látja! Gackt okosan csinálja amit csinál, nincs ezzel semmi gond! Szóval Gakuto a szívem csücske, a DEG-el együtt ott csücsül a csücsökben!
Már csak a koncerteket hiányolom nagyon, bár a Diabolos megvan, de nagyon ócska sajnos! Jut eszembe, jó lenne már többet tudni erről az európai látogatásáról, mindenképp ott kell lennem!