Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 6:53 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 11:52 am 
Forum Expert
Forum Expert

Fura, hogy sokaknak vannak rossz tapasztalati az explorerrel, én viszont sokáig használtam, és soha nem okozott komolyabb galibát. Persze volt, hogy odafagyott, de ezt a róka is ugyanúgy megteszi, ha épp olyanja van. Mondjuk már én is firefoxot használok, mert melóhelyen csak az volt, és megkedveltem bizonyos funkciói miatt. ^^ Meg még nagyon régen operát is használtam, azzal se volt különösebb bajom soha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 11:59 am 
Forum Fanatic

^ Én felváltva használom a kettőt, és semmi bajom egyikkel se (most éppen explorerben töltök megauploadra, itt 'foxban meg fórumozok xD). :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 12:22 pm 
Forum Expert
Forum Expert

2 évvel ezelőttig én is IE-t használtam, de akkor jött ki a hetes verzió asszem pont és az totálisan összekavarta a gépem. Most meg már a nyolcas van és az végképp nem megy, még a laptopon se, pedig ott Vista van. Úgy belassítja a gépet h sírva tudnék fakadni.
A másik kedvencem a Windows Mediaplayer: egyik gépemen se működik anélkül h ne fagyna le. Ráadásul hiába mindenféle kiegészítő meg bővítmény meg anyámkínja, van h egy sima AVI fájlt nem hajlandó felismerni és lejátszani X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 12:31 pm 
Forum Fanatic

Aru wrote:
Windows Mediaplayer

Hát igen... :lol: Én azt csak mp3-lejátszásra használom, arra legalább megbízható. :beaten:

Explorerből meg jelenleg 6-os van nekem az új Vindózon, úgyhogy kicsit kőkorszaki, de én bírom. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 12:56 pm 
oshare booty
oshare booty

furi nekem az az általános lejáccóm a gépemen. absz minden ok vele xD és sokkal kevesebbet zabál mint az itunes!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 12:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nekem maradt a Winamp mp3-akra meg mindenféle audio fájlra, egyéb cuccokhoz meg annyiféle lejátszóm van h ihaj. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 2:15 pm 
Forum Addict

The D Way ~

Browsing
Safari at home
Firefox at work

Mail

Music
iTunes (with iScrobbler)

Videos
VLC Media Player

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 23 Sat, 2:36 pm 
Forum Fanatic

D wrote:

Egyetértek!! :) Legjobb, minden videóhoz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 24 Sun, 7:31 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

én GOM playert használok videólejátszásra :D
Winampot zenére...

Egy időben kísérleteztem a Sleipnir böngészővel, sztem megint elő fogom szedni, az is egy rendesen összerakott kis program volt, nekem tetszett, működött.
(megjegyz: mivel japán fejlesztés, csak japán, angol és kínai nyelven lehet telepíteni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 24 Sun, 7:43 am 
Forum Expert
Forum Expert

Böngésző: firefox

Zene: foobar2000, a legeslegjobb.

Video: Zoom player, ami nálam lazán kenterbe verte az összes többi szart. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 28 Thu, 2:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nos hát nekem már jó ideje haldoklik a gépem... kb. fél éve egyszer csak kijelentette hogy hiányzik az NTLDR, és csakis telepítőlemezzel indult el kb. 1 hónappal ezelőttig, amikoris ez az állapot még rosszabbra fordult. onnantól kezdve már a telepítőlemezzel is éppen hogy beindult, mert még akkor is kiírta hogy hiányzik az NTLDR, és a lemeztálca kinyitása, majd becsukása után már megtalálta az NTLDR-t. persze még ennél is tovább ment az egész. most már legalább 5× be kell kapcsolnom a gépet hogy a hang is bejöjjön, de még akkor sem biztos hogy teljesen bejön, mert van hogy a bejelentkező hang után semmi sem szólal meg, plusz itt is szerencsétlenkedett az NTLDR-rel. és ami a legérdekesebb, hogy Apum a saját gépéről az enyémbe másolta az NTLDR-t, ettől se javult meg. tegnap rejtélyes módon a C meghajtón találtam NTLDR-t és hozzá tartozó fájlokat, így rámásoltam őket az L meghajtóra, a Windowséra, az Apum által beszállított fájlok helyébem, hátha úgy megjavul végre. ma viszont tapasztaltam hogy ez hiba volt, mert most már akárhogy erőlködök se akar a gépem elindulni. mióta elromlott, rengetegszer újra lett telepítve, az se segített rajta. ma is újra kell hogy valahogy megint tudjam használni. :roll: tudja valaki mi baja a gépemnek? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 1:01 pm 
Forum Addict

Nem tudom, volt-e már szó itt a Key Hole TV-ről, de én most kezdtem el használni, nagyon tetszik. :D Több japán TV csatorna műsorát lehet vele nézni real-time. Már a reklámokért megéri. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 1:11 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
Nem tudom, volt-e már szó itt a Key Hole TV-ről, de én most kezdtem el használni, nagyon tetszik. :D Több japán TV csatorna műsorát lehet vele nézni real-time. Már a reklámokért megéri. :lol:

Ilyen nekem is van, és igen, leginkább a reklámoknak szoktam örülni. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 2:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ha már itt beszéltetek a Keyhole TV-ről, én is felraktam megint, és most csodálatos módon fut is. viszont hang az nincs rajta. a gépemen már végre van hang, de a videómegosztókon, pl a youtubeon nincs - meg a keyhole tv-n se. mit tehetnék ez ellen?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 08 Mon, 6:32 pm 
Member

Hát..
Böngésző: Firefox és Opera
Videólejátszásra: Totem, Kplayer, Kaffeine, VLCplayer
Hangra: Amarok

Más jellegű telefonos kérdés. Hogy lehetne egy Sunyi-ericcson w800i-re feltenni kínai nyelvi fájlt. Windowsra megtaláltam 1 módot, de... Windowsnak a hiányában vagyok. Szóval Linuxra esetleg? Ha nem, akkor windows is jó.

Előre is köszi a segítséget!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 65  Next

All times are UTC + 1 hour