nos hát nekem már jó ideje haldoklik a gépem... kb. fél éve egyszer csak kijelentette hogy hiányzik az NTLDR, és csakis telepítőlemezzel indult el kb. 1 hónappal ezelőttig, amikoris ez az állapot még rosszabbra fordult. onnantól kezdve már a telepítőlemezzel is éppen hogy beindult, mert még akkor is kiírta hogy hiányzik az NTLDR, és a lemeztálca kinyitása, majd becsukása után már megtalálta az NTLDR-t. persze még ennél is tovább ment az egész. most már legalább 5× be kell kapcsolnom a gépet hogy a hang is bejöjjön, de még akkor sem biztos hogy teljesen bejön, mert van hogy a bejelentkező hang után semmi sem szólal meg, plusz itt is szerencsétlenkedett az NTLDR-rel. és ami a legérdekesebb, hogy Apum a saját gépéről az enyémbe másolta az NTLDR-t, ettől se javult meg. tegnap rejtélyes módon a C meghajtón találtam NTLDR-t és hozzá tartozó fájlokat, így rámásoltam őket az L meghajtóra, a Windowséra, az Apum által beszállított fájlok helyébem, hátha úgy megjavul végre. ma viszont tapasztaltam hogy ez hiba volt, mert most már akárhogy erőlködök se akar a gépem elindulni. mióta elromlott, rengetegszer újra lett telepítve, az se segített rajta. ma is újra kell hogy valahogy megint tudjam használni.

tudja valaki mi baja a gépemnek?