Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 29 Wed, 8:00 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2887 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 193  Next

Melyik a kedvenc Under Code együttesed?
Chariots 11%  11%  [ 5 ]
Dali 13%  13%  [ 6 ]
Siva 2%  2%  [ 1 ]
Arc 6%  6%  [ 3 ]
Nega 21%  21%  [ 10 ]
ClearVeil 19%  19%  [ 9 ]
Megaromania 15%  15%  [ 7 ]
Zodeia 4%  4%  [ 2 ]
Brodiaea 0%  0%  [ 0 ]
Lamina 2%  2%  [ 1 ]
E'm~grief~ 6%  6%  [ 3 ]
Total votes : 47
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 1:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Értem és köszi a kiegészítést. Én LJ-n olvastam, ahol emiatt szidták a művésznőt :roll: /off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 1:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Áhh, inkább én köszönöm, nem tudtam erről, most legalább tisztán látom a dolgokat. ^^

Onságképp: Ezer éve nem hallgattam under code-os előadókat. Emlékszem, anno a Nega tetszett, érdemes velük kapcsolatban újra felvenni a fonalat?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 1:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Szerintem ők eléggé színvonalasak maradtak. Legalábbis nekem a Muddy Cult bejött. Durvább zene kategória.
A többit most szedtem le és nekiállok meghallgatni. 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 1:34 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Aru wrote:
Szerintem ők eléggé színvonalasak maradtak. Legalábbis nekem a Muddy Cult bejött. Durvább zene kategória.
A többit most szedtem le és nekiállok meghallgatni. 8-)

Ó, köszi, durvább kategóriával nincs gondom, sőt. Asszem, rájuk fülelek megint. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 1:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Nega - Nameless Alice (mp3)
Credits: 良牙くん & LadyRevania@TW

köszi ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 6:54 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
Ó, köszi, durvább kategóriával nincs gondom, sőt. Asszem, rájuk fülelek megint. XD

Szerintem érdemes, mostanában én is őket bírom a legjobban (Dalit még so-so, régebben jobbak voltak). :)

Nézd meg a muddy cult PV-jét, az odab@sz. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 7:45 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jigsaw wrote:
Nézd meg a muddy cult PV-jét, az odab@sz. :lol:

Kösz a tippet, nagyon jót röhögtem. :lol: Egyszerűen nem tudom komolyan venni az ilyen jellegű klipeket. Mármint ha kikent-kifent vizuál kéjenc szépfiúk szenvednek újhullámos gorehorror elemekkel tarkított, de nagyon csillivili, és emiatt kicsit sem sokker, hanem elég steril, és felettébb röhejes videókban. :'D
No offense. :lol:

De a zene tényleg nem rossz (bár konkrétan ennek a számnak a hatására nem sírtam el magam a gyönyörűségtől).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 8:11 pm 
Forum Fanatic

^ Hát igen, megy a show, az biztos. :lol: ...Nemtom, nekem az ilyen olcsó sokkerkedés mindig bejön. :beaten: (alacsonyak lennének az igényeim? XD)

Viszont ha Nega, akkor ajánlom leoperálni a Rebirth Under the Chaos, a Dole és a Hole mini-albumokat. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 8:57 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Áhh, ugyan. XD Nem tudom, belőlem sajnos mindig az ellenkező hatást váltja ki az ilyesmi. :')

Ó, dole és hole már rég megvan, még akkor vadásztam le őket, amikor megjelentek (én is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy öreg motoros vagyok XD), ma meg is hallgattam őket nosztalgia gyanánt. A harmadik ajánlott cuccot is lerántottam ma, úgyhogy majd nekiállok dagonyálni a vk posványban, ha épp arra támad gusztusom. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 9:04 pm 
Forum Fanatic

^ Rendicsek! xD Én sokáig ignoráltam őket, mert az elején visszarettentett az énekes hangja, de a Rebirth Under the Chaos-t meghallgatva totálisan beléjük estem, és onnantól nem volt megállás. :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 9:48 pm 
oshare booty
oshare booty

no hamár ennyi nega akkor én is (am van ennek is topikja, de ez tök mind1 xD kéne itt rendet rakni eccer)

negával egy bajom van, de az naon! h a gityós, hiroki óta sokat változtak. nem volt ő akkora húzóember, mint a siva eseténél, de télleg elég gáz, h ha nega akkor mindenki (nemcsak te jig!) azzal jön h hole/dole (2007 eleje LoL) és rebirth a legjobbak.
könyörgöm a második is több mint másfél éves XD és azóta tucat cuccuk volt és senki nem hallotta (aki meg igen az el is felejtette és nem is véletlen mert legtöbbje gáz)
nemtom, nekem még a fenti listát a material pain coverje egészítené ki, de egy ideje én felejtem őket. a muddy cultnál is am -vicces- de egy live szösszenet mellett elbújtak pont a rebirth dalai mögé (nem mellesleg ami a kisaki high 5ön is elő lett adva :D) és a kettő kiadvány közti 4-5-6 dalról, meg még ami azóta kijött nem hallunk semmit.
am az új single-ük miatt döntöttem úgy h első körben nem naon akarom megvenni az albumukat, mert bevallom én egy ideje elveszítettem a bizalmam bennük. vagyis, csináljanak egy kitolt jót h azt mondjam h 'igen'.

dehát volt siva és dali is szal... xD

ienkor gonoc vok de azt mondom, h picit megint essen szét az u-c és kisaki kezdjen mindent 0ról. megint lesz egy kitolt jó zenekara vk-ban + köretnek csupa oan fiatal akik akarnak, és akiket finom egyengetéssel hagy érvényesülni. mint kb 2 éve az u-c. de ami most van. :D minden zenekar image-et váltott és javán azt érzem h nem is akarja azt jáccani!

jigen és rajtam kívül ki láttam am a dali koncit? azon is néztem h mivan? xD még a fizetett fenek sem tomboltak! az oz naobbat tudott összerakni (carabb minőségben) nemtom. dali is.. ien félgyors vmiket adott elő egy akasztókötél mellett és az elején senki meg sem moccant a közönségből. van ennek értelme? :D

nyah hamár ennyit pofizok akkor (h ne csak az ismertek felé osszak) végig mek az összesen! xD

Arc:
nem tudom ki hallgatja őket aktívan mellettem. ők is már so-soban vannak. az album korrekt lett, de a felét már előtte (és az u-c) előtt kiadták így inkább lett best of mint brand new album. am vicces tingli-tangli hangulatzenészek. pont náluk kisaki keze pozitív volt (gondolok itt a flow-calculation vonalra)
ezzel pv-ben és live-ban is oda tudtak tolni!
http://www.youtube.com/watch?v=pGX2WlS_8D8
ha vki nem vágná ezt az időszakot
de bele is fáradtak és az albumon 3 dal lett ütős (és ebből az egyik a fenti már kiadott)

Nega:
már írtam... kívánom h nyűgözzenek le az új albummal... de sztem menni fog mainstream irányba zeneileg (attól független h image miatt marad a durva pv még egy ideig)
apropó alice meghallgatva ^.^
.. the same xD halljam teljesben az albumot. ez is baromi hangulatosan indul. de megy is át jóval lazábba mint kellene..

Dali:
vicces... már az albummal megmutatták h hm.. tudnak ők lassút is jáccani. csak erre senki nem volt kivi, dehát mind1 :D

Siva:
bestof mennyinél is vunk....? :D

chariots:
hát ja és hm.. nem phanta. hiába annak indították. rem jó lesz az új mini (majd amikor végre kiadják és kikerül meg minden). de őket is vhogy a cold pray óta nem tudom hallgatni. a remake-je a dalnak viszont jó lett.. de ez akkoris egy ;D

clearveil:
az albumuk egész hangulatos lett!!! a dropping miatt noha elfogult vok! :D

megaromania:
nekem .. szal ők annó elindultak egy sztem baromi jó vonalon (picit ünnepélyes mm/versailles világot idéző, de mégis egyéni vonalon) de ebből csak az egyéni maradt meg a 2. single-re. xD nemtom. utána ellaposodtak a dolgai. oan arany középutat akartak volna megtalálni, mint a fentiek mindegyike, de minek? xD annyi car kis zenekar közt a másság az előny nem a sablon.. szvsz

em grief:
no az egyik akiket én figyelek! ők elvontak, és még nem követnek senkit! :) az új minit ajánlom ha még nem hallgatta volna meg vki!

heisei ishin:
velük kapcs mindig össze vagyok kuszálódva. ugyanis sztem naturálisan ők osharát tolnak. kő keményes xD (mien ellentétekben gazdag megfogalmazás).
de ehhez képest akkor miért kimért vk-ban lépnek fel? lazán mehetnének pinkbe az antic café elé! xD
vagy h nincs más oshare most az u-cnél? :D nem értem. de télleg. a legutóbbi minijük jött a legjobban be (mods), de az is zömében oshare..

brodiaea:
hát bevallom ők simán nem naon tudnak megnyerni. úh nem naon hallgattam őket

végül pedig a másik nagy kedvenc: lamina
na ők oda tudnak tolni a népnek!! (am negával 2en mehetnének. micsoda konci lenne *___*) szinte az összes single-jükön legalább egy dal bejött, ha nem mind2 (pl heavens spell/hatred)

egyébként mások xD hamár uc-nél vaunk..
de hálisten ők is esnek szét/változtak vagy mi lesz.. vmi ien rémlik!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 10:05 pm 
Forum Fanatic

Huhh, Szabi, szép hosszút írtál. :D

Hát ezek közül sokról nem tudok véleményt mondani, mert sajnos általában csak 1-1 sample-ig jutottam, és azalapján ítéltem, és mindegyik tökugyanúgy (vagy csak simán rosszul XD) hangzott, de majd lehet, hogy egyszer poénból leszedem mindegyik ilyen kisebb zenekar (em grief meg brodiizé meg lamina meg nemtommi xD) best-ofját (lesz/van mindegyiknek úgyis, LOL XD), aztán végigmegyek rajtuk. :)

A Dalival én most nem tudom hányadán állok, mert amit 2007 végéig csináltak, abban nem tudok hibát találni, kedvencem. Viszont 2008 kislemezei olyan harmatosak és semmitmondóak voltak, hogy ihajj. :beaten: Próbáltak dallamosodni és poposodni néhol, eléggé siralmasan szerintem (Ren hangja nemvaló ilyenekre, szépen hörögjön meg suttogjon meg intenzíven szövegmondjon és minimáldallamkodjon inkább XD). Ennél fogva az album is kicsit felemás lett nekem: egyrészt ugye ottvoltak a single-dalok, meg még az újabbak - ezek egész jók voltak viszont. Az ezutáni mini-albumot még csak egyszer hallgattam, nem sok maradt meg belőle, volt rajta 2 jó szám, a többi eléggé töltelék. :? Meglátjuk, mi lesz velük. Szerintem most vagy valami nagyon jó jön, vagy valami iszonyatrossz. xDDD

A Siva-t nagyon sajnálom, bírtam őket, és amint kezdtem jobban megszeretni a dolgaikat, még fellélegezni se volt időm, és máris változtak. Először nem volt olyan rossz, de a múlt évben (talán nyár végén/ősszel) kiadott dolgok kriminálisak voltak. Mintha nem ugyanazt a zenekart hallanám. Jó a változás, ha fokozatos, de nem így. :lol: Eléggé kakik lettek szegények, és ezen a röhejes bestalbum-lavina léte sem javít, sőt. :beaten:

Igazából mostanában a Nega az egyetlen, akikkel semmi bajom sincs, különösmód, mivel ugye ők voltak azok, akiktől kezdetben kicsit tartózkodtam. Az első minijük hangulatos, annó talán még tetszett is, de mai füllel nem nagyon tud megfogni. És igen, aztán jönnek a 2007-es cuccok, számomra azok a csúcsok, meg a végére koronázásképpen a Rebirth... mini-album. 8-) Az ezután következő dolgok se rosszak, kicsit kísérletezőbbek, ami hol jól sül el (reminiscence, guilt trip, Nameless alice), hol meg nem (összes többi dal xD). Tetszik most nekem ez a stílusuk, bennük még érzem azt, hogy meg tudnak lepni az albumon, és nem továbbnyújtani a rétestésztát, mint Daliék. Már csak az kell, hogy ez a meglepetés pozitív legyen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 10:13 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
Már csak az kell, hogy ez a meglepetés pozitív legyen.

genau!!
de pont emiatt várok rájuk... meg.. hát nehéz is a dolguk. nemtom most naon sok új projekt van születőben (a sok oszlás miatt is) így elég nehéz kitűnni sztem. 2 napom ráment, de rakat új zenekart (nem uc szal off xD) hallgattam most meg (és egy ebből 2! a heartless és a decola volt az amit mégeccer meghallgattam...)
és főleg gáz főleg h egyre kevesebb taggal mennek zenekarok és minden egyebet szgéppel pótolnak( pl gityó nélküli banda support gitárosokkal? LoL meg pl a xover is. kalapom előttük mert nagyok.. de akkor is egy énekes és egy gityós. kevés az nem? :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 10:17 pm 
Forum Fanatic

Hát igen, igazából én azt várom, hogy a sok jövés-menés meg oszlás közepette összejöjjenek olyan zenészek, akik azért nem semmik az előző bandáikat tekintve, és adott esetben még tökös zenét is játsszanak. :D ...cocklobint várom ilyen tekintetben, ott úgyis a Siva dalíró/gitárosa van!

Nega albumnál meg igazából úgy voltam, hogy egy album, ahol az általam eddig ismert dalok kedvenceim (többé-kevésbé), és ezek a lemez felét teszik ki, ott nagy probléma nem lehet, még ha a többi közepeske is kicsit. :lol:

....öhmm, random egyéb: hurts rocks!! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 05 Fri, 10:24 pm 
oshare booty
oshare booty

hát bitti h lesz rajta jól dal :D

ja egy érdekesség! miért van az h az összes uc albumon rajta vannak az előző single dalai?
tudom h ez "szokás" mint nagy zenekarok meg egyéb
de azok 2-3 havonta jönnek elő single-ökkel, nem félévente. pont nega discogon néztem! 4-6 havonta 2 dalos cuccok, amik fele most albumon?
tudom én! xD nincs pénzük felvenni!!

de arc dettó! évente egy mini album. majd 2 single és album. a single-ök egyike nincs albumon mert titok, de a mini albumok pvi már albumon is előkerülnek meg az előző (2 évvel ezelőtti kislemezek)

na mind1 xD má' álmos vok ha ieneket kiszúrok :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2887 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 193  Next

All times are UTC + 1 hour