no hamár ennyi nega akkor én is
(am van ennek is topikja, de ez tök mind1 xD kéne itt rendet rakni eccer)
negával egy bajom van, de az naon! h a gityós, hiroki óta sokat változtak. nem volt ő akkora húzóember, mint a siva eseténél, de télleg elég gáz, h ha nega akkor mindenki (nemcsak te jig!) azzal jön h hole/dole (2007 eleje LoL) és rebirth a legjobbak.
könyörgöm a második is több mint másfél éves XD és azóta tucat cuccuk volt és senki nem hallotta (aki meg igen az el is felejtette és nem is véletlen mert legtöbbje gáz)
nemtom, nekem még a fenti listát a material pain coverje egészítené ki, de egy ideje én felejtem őket. a muddy cultnál is am -vicces- de egy live szösszenet mellett elbújtak pont a rebirth dalai mögé (nem mellesleg ami a kisaki high 5ön is elő lett adva

) és a kettő kiadvány közti 4-5-6 dalról, meg még ami azóta kijött nem hallunk semmit.
am az új single-ük miatt döntöttem úgy h első körben nem naon akarom megvenni az albumukat, mert bevallom én egy ideje elveszítettem a bizalmam bennük. vagyis, csináljanak egy kitolt jót h azt mondjam h 'igen'.
dehát volt siva és dali is szal... xD
ienkor gonoc vok de azt mondom, h picit megint essen szét az u-c és kisaki kezdjen mindent 0ról. megint lesz egy kitolt jó zenekara vk-ban + köretnek csupa oan fiatal akik akarnak, és akiket finom egyengetéssel hagy érvényesülni. mint kb 2 éve az u-c. de ami most van.

minden zenekar image-et váltott és javán azt érzem h nem is akarja azt jáccani!
jigen és rajtam kívül ki láttam am a dali koncit? azon is néztem h mivan? xD még a fizetett fenek sem tomboltak! az oz naobbat tudott összerakni (carabb minőségben) nemtom. dali is.. ien félgyors vmiket adott elő egy akasztókötél mellett és az elején senki meg sem moccant a közönségből. van ennek értelme?
nyah hamár ennyit pofizok akkor (h ne csak az ismertek felé osszak) végig mek az összesen! xD
Arc:
nem tudom ki hallgatja őket aktívan mellettem. ők is már so-soban vannak. az album korrekt lett, de a felét már előtte (és az u-c) előtt kiadták így inkább lett best of mint brand new album. am vicces tingli-tangli hangulatzenészek. pont náluk kisaki keze pozitív volt (gondolok itt a flow-calculation vonalra)
ezzel pv-ben és live-ban is oda tudtak tolni!
http://www.youtube.com/watch?v=pGX2WlS_8D8
ha vki nem vágná ezt az időszakot
de bele is fáradtak és az albumon 3 dal lett ütős (és ebből az egyik a fenti már kiadott)
Nega:
már írtam... kívánom h nyűgözzenek le az új albummal... de sztem menni fog mainstream irányba zeneileg (attól független h image miatt marad a durva pv még egy ideig)
apropó alice meghallgatva ^.^
.. the same xD halljam teljesben az albumot. ez is baromi hangulatosan indul. de megy is át jóval lazábba mint kellene..
Dali:
vicces... már az albummal megmutatták h hm.. tudnak ők lassút is jáccani. csak erre senki nem volt kivi, dehát mind1
Siva:
bestof mennyinél is vunk....?
chariots:
hát ja és hm.. nem phanta. hiába annak indították. rem jó lesz az új mini (majd amikor végre kiadják és kikerül meg minden). de őket is vhogy a cold pray óta nem tudom hallgatni. a remake-je a dalnak viszont jó lett.. de ez akkoris egy ;D
clearveil:
az albumuk egész hangulatos lett!!! a dropping miatt noha elfogult vok!
megaromania:
nekem .. szal ők annó elindultak egy sztem baromi jó vonalon (picit ünnepélyes mm/versailles világot idéző, de mégis egyéni vonalon) de ebből csak az egyéni maradt meg a 2. single-re. xD nemtom. utána ellaposodtak a dolgai. oan arany középutat akartak volna megtalálni, mint a fentiek mindegyike, de minek? xD annyi car kis zenekar közt a másság az előny nem a sablon.. szvsz
em grief:
no az egyik akiket én figyelek! ők elvontak, és még nem követnek senkit!

az új minit ajánlom ha még nem hallgatta volna meg vki!
heisei ishin:
velük kapcs mindig össze vagyok kuszálódva. ugyanis sztem naturálisan ők osharát tolnak. kő keményes xD (mien ellentétekben gazdag megfogalmazás).
de ehhez képest akkor miért kimért vk-ban lépnek fel? lazán mehetnének pinkbe az antic café elé! xD
vagy h nincs más oshare most az u-cnél?

nem értem. de télleg. a legutóbbi minijük jött a legjobban be (mods), de az is zömében oshare..
brodiaea:
hát bevallom ők simán nem naon tudnak megnyerni. úh nem naon hallgattam őket
végül pedig a másik nagy kedvenc: lamina
na ők oda tudnak tolni a népnek!! (am negával 2en mehetnének. micsoda konci lenne *___*) szinte az összes single-jükön legalább egy dal bejött, ha nem mind2 (pl heavens spell/hatred)
egyébként mások xD hamár uc-nél vaunk..
de hálisten ők is esnek szét/változtak vagy mi lesz.. vmi ien rémlik!