Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:36 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 19 Fri, 10:22 pm 
oshare booty
oshare booty

mosley sztem engedni fog
de bármi is lesz, nem hiszek a válásban. nem oan pici pénz egy iet összerakni és megszervezni
bár végső soron lenne akkor 2 is amit nézhetek (vagy átaludhatok)
szal nekem mind1 xD we shall see later (rather than sooner)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 10:14 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez a hírt az index már Jövőre kettészakad a Forma-1 címen hozza.
Persze nem mintha ez bármit is jelentene.

Mindenesetre én örülök neki, hogy felkavarták az állóvizet. Igaz, nem vagyok akkora rajongója a sorozatnak, szóval nekem mindegy, hogy hogy alakul tovább.. Viszont ez a téma érdekes (érdekesebb mint néhány futam x) ).

Egyébként mostanában nem néztem a futamokat, de a következő brit nagydíjat azért már tervezem megnézni, ha már ekkora botrány keletkezett. A magyar nagydíjat is biztos megnézem.

Aztán nem tudom, várom az új sorozatot. Remélhetőleg minden érdekesebb és jobb lesz. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 10:47 am 
Forum Addict

pff nem tudom melyik lesz az "érdekesebb" akkor, ha kettészakad az egész cirkusz
1. nagy csapatok és a pénz versenye
vagy
2. kis, tapasztalatlan csapatok és a bénázás

az viszont biztos, ha a nagyok függetleníteni akarják magukat, akkor az nem fog menni egyik pillanatról a másikra... egy idény tutira kimarad szerintem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 10:56 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ezért írtam azt, hogy remélhetőleg, de ha nem, akkor nekem az sem akkora érvágás, mert "nem vagyok akkora rajongója a sorozatnak"

Egyébként meg, majd kivárom a végét, nem szeretnék találgatni, hogy mi lesz, hogy lesz. Majd meglátjuk.
A változás nem feltétlenül rossz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 2:47 pm 
VIP Member

de ez a változás csak rossz lenne, egyrészt mert nem látom értelmét ennek az ellenségeskedésnek, amikor már régen meg lehetett volna egyezni, csak Mosley nem hajlandó még mindig engedni :roll: , másrészt mert ha tegyük fel meg is alakulna az új széria, akkor is az lenne, mint anno az Indycar és a Champcar esetében, évekig ellenségeskednének, aztán végül mégis újra egybeolvadnak. egy ilyen másodszériát nem lehet hosszú ideig fenntartani, mivel - ahogy azt ma Wéber Gábor is megfogalmazta - azt, amit Bernie Ecclestone véghezvitt az utóbbi évtizedekben a kereskedelmi jogok és a tvs közvetítések kézbevételével, nehéz lenne pár hónap alatt teljesen önerőből megszervezni, mégha vannak is pályák (pl. a jövőre a jelen állás szerint kieső Silverstone), amik máris önként felajánlották a segítségüket a FOTA-nak. sajnos jelenlegi helyzet szerint akármennyire is többen követnék az új szériát a FOTA csapatok miatt, nem hiszem, hogy meg tudnák szervezni jövő évre a saját bajnokságukat, ezért is szeretném és remélem is titkon még mindig, hogy esetleg meg tudnak egyezni a következő hetekben. persze én fogok elnézést kérni, ha jövőre mégis lesz egy új és működö széria :D

kicsit hosszúra nyújtottam, ebből is látszik, hogy csak enyhén vagyok F1 fan :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 5:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

No comment, ehhez a belpolitikai vitához!! MIért kell elcseszni az F1-et???
Úgy utálom Mosley-t!!!!! :x :x :x

Sztem Hamilton azt hiszi, h megváltoztak a szabályok és az utolsó helyért kell küzdeni... :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 5:29 pm 
Forum Addict

Pink Spider wrote:
Sztem Hamilton azt hiszi, h megváltoztak a szabályok és az utolsó helyért kell küzdeni... :lol: :lol: :lol:

legalább megtanul vezetni rendesen :twisted: meg legalább most csinál is valamit, nem úgy mint tavaly :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 5:40 pm 
oshare booty
oshare booty

miért mosleyt? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 6:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mert nem szimpi az ipse... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 6:35 pm 
VIP Member

pszabi: ajánlom figyelmedbe ezt a cikket :)

amúgy én nagyon élveztem a mai versenyt, Massa hatalmasat ment ma (11-ről a 4. helyre, wow :shock: ), és a Heidfeld-Alonso-Kubica-Hamilton-Bourdais-Kovalainen csatát is élveztem, jól szórakoztam rajta :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 6:51 pm 
oshare booty
oshare booty

én úgy gondolom h ez közel sem az igazi probléma ami a lavinát elindította, hanem csak az azóta elindult kis vitaszálak média által eltúlzott végtermékei.
oan dolgokról írnak a cikkekben, amik ha kiderülnek, már régen rossz. és nem is hiszem h a végleges döntésig bármeik oldal is a média felé teregetne hivatalosan bármit is.
legalábbis hivatalos közlemény ezekről nincs csak susmus meg sok cikk
mint annó a ferrari botrány alatt. 20 ember meg lett gyanusítva. mindenki le lett anyázva ki lett zárva, vissza lett engedve a médiában. miközben a verseny ment tovább minden probléma nélkül majd jött egy végleges ítélet a mclaren ellen és az is lett a vége
bevallom egy ideje nem követem napi szinten h mizu, mert ha bármi hivatalos lenne, az címlapsztori lenne hazai sportmagazinok esetében is
ameddig a kisfiúk rosszalkodnak, addig inkább csak azt nézem h gurulnak az autók :D
messze még a döntés. sztem kár addig bárkit is leanyázni :D tudtommal nincsenek scannek a neten az ominózus szerződésről
h félreértés ne essék, nem védem mosleyt! csak sztem a media mindig hamarabb von le következtetéseket arról amiről nem is tud :) nem beszélve a sok szavahihető mondataikkal, mint pl a
Quote:
A BBC informátora: „Ezzel az a probléma, hogy egyetlen mérnök sem erősítené ezt meg. Az egyik tekintélyes technikus azt mondta Mosley állítására, hogy ‚teljes hülyeség' - csak nem volt ennyire udvarias."

meg lett kérdezve mind? kétlem
a másik pedig h ki aza tekintélyes technikus? :D ésatöbbi
én várok és lesz ami lesz :D

am alapjában véve az egész vita a fejlesztési kvóták miatt indult el
és bocsánat én ezzel egyet is értek maximálisan
mármint a határ létével
nemtom.. ferraris vok évek óta. de jobban örülnék ha nem 2 csapat közt lenne szoros verseny, hanem 10 és nem lenne egy schumacher aki 1x szezont nyer meg, hanem lenne verseny :)
nemtom mekkora a reális felső határ (sztem senki sem pontosan), de érdekes mód a pici csapatok egyike sem tiltakozik. ergó megoldható. akkor...? :D kicsit el vannak engedve a nagyok. és ha ezek okán lépnek ki.. hát ámen. mosleyék helyében én sem engednék
és ja.. valszeg nem lenne 2 verseny jövőre, vagy ha igen, sok bakival valszeg :)

no mind1, sokat írtam xD

tom nem vok 100%ig képben mert nem követem nap mint nap...
őőő ennyi xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 7:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem Mosley az esettől függetlenül nem szimpi... :D

Nah, mindegy, igazad van, majd meglátjuk mi lesz. Szar lenne az F1 a nagy csapatok nélkül, de ha jobban belegondolunk, kik is a nagy csapatok most? A McLaren azért küzd, h ne legyen utolsó, a Ferrari meg a pontszerző helyekért... a világbajnokságot pedig egy pár hónapja még nem is létező csapat vezeti, akiknek egyetlen ellenfele egy túlszponzorált középmezőnyös kölyök, akin még szőr se nő? :? Hogy a Renault pl. ne is említsem... Arról szól az időmérő, h a mezőny 3 világbajnoka be e kerül a Q2-be. Mégis hová teszik azt a marha sok pénzt, ha mások kevesebb pénzből vezetik a vb-t! Nem ciki egy kicsit, h ilyenen vitáznak, miközben Vettel és Button kört ad az utcsó helyen döcögő "Világbajnoknak"????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 8:54 pm 
VIP Member

"egy túlszponzorált középmezõnyös kölyök" ezt kire értetted? Vettelre?
amúgy én semelyik pilótát nem írnám le, való igaz, hogy vannak köztük tehetségesek és kevésbé tehetségesek, de ilyenkor derül ki, hogy nem csak a tehetség számít, hanem az is, ki alatt milyen autó van. ha tegyük fel nem Alonso meg Hamilton alatt lett volna az elmúlt években jó autó, hanem az elejétől fogva Button alatt, akkor most őt tekintenék jó pilótának, Alonsot meg Hamiltont meg csupán tehetséggel kevésbé megáldott ellenfeleknek, akiknek éppen jó az autójuk. ez nem így megy, mindegyikük tehetséges a maga módján, különben nem lennének az F1-ben. szerencse kérdése, hogy éppen ki alatt van jó autó. és most hogy Button alatt jól megy a Brawn és ezt a hirtelen jött lehetőséget ki is tudja használni, szívből kívánom, hogy legyen vb, annyi éve hiába küszködik szar autókkal, igazán megérdemli ^^

a költségcsökkentéssel én is egyetértek, de az nem megoldás, hogy Mosley kitalálja, hogy na most akkor jövőre 100-200 (bizonyos csapatok esetében akár 500) millió euróval kevesebbet kell költeniük a csapatoknak. ha az FIA (élén Mosleyval) elfogadná azt a megoldást, amit a csapatok javasoltak, hogy fokozatosan, évek alatt csökkentenék a költségeket, egy szót nem szólnék én se. de azért mégiscsak lehet abban valami, hogy Mosley teljesen önkényesen próbálja megreformálni a Forma 1-et, főleg ha az összes csapat egyetért ezzel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 9:40 pm 
oshare booty
oshare booty

hát.. valljuk be ez nem szép dolog, még ha az illető az a bizonyos személy is aki talán a legtöbbet "alkotott" a műfajban
az a gáz h télleg akkora név h nehéz leírni vagy beszólni neki :D szimpi vagy sem.

én értem a motorok erőssége dolgot. de nekem viccesebb lenne télleg ha többen lennének egy év folyamán versenyben :) vagy nemtom mien lenne. a tippmix izgibb lenne legalábbis :beaten: *3 éve nem jáccik*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 17 Fri, 5:59 pm 
Forum Addict

úszó- és vízilabda világbajnokság mától kezdődik :P gondoltam szólok, hátha van itt valaki, aki bírja a vizes sportokat ;)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour