én úgy gondolom h ez közel sem az igazi probléma ami a lavinát elindította, hanem csak az azóta elindult kis vitaszálak média által eltúlzott végtermékei.
oan dolgokról írnak a cikkekben, amik ha kiderülnek, már régen rossz. és nem is hiszem h a végleges döntésig bármeik oldal is a média felé teregetne
hivatalosan bármit is.
legalábbis hivatalos közlemény ezekről nincs csak susmus meg sok cikk
mint annó a ferrari botrány alatt. 20 ember meg lett gyanusítva. mindenki le lett anyázva ki lett zárva, vissza lett engedve a médiában. miközben a verseny ment tovább minden probléma nélkül majd jött egy végleges ítélet a mclaren ellen és az is lett a vége
bevallom egy ideje nem követem napi szinten h mizu, mert ha bármi hivatalos lenne, az címlapsztori lenne hazai sportmagazinok esetében is
ameddig a kisfiúk rosszalkodnak, addig inkább csak azt nézem h gurulnak az autók
messze még a döntés. sztem kár addig bárkit is leanyázni

tudtommal nincsenek scannek a neten az ominózus szerződésről
h félreértés ne essék, nem védem mosleyt! csak sztem a media mindig hamarabb von le következtetéseket arról amiről nem is tud

nem beszélve a sok szavahihető mondataikkal, mint pl a
Quote:
A BBC informátora: „Ezzel az a probléma, hogy egyetlen mérnök sem erősítené ezt meg. Az egyik tekintélyes technikus azt mondta Mosley állítására, hogy ‚teljes hülyeség' - csak nem volt ennyire udvarias."
meg lett kérdezve mind? kétlem
a másik pedig h ki aza tekintélyes technikus?

ésatöbbi
én várok és lesz ami lesz
am alapjában véve az egész vita a fejlesztési kvóták miatt indult el
és bocsánat én ezzel egyet is értek maximálisan
mármint a határ létével
nemtom.. ferraris vok évek óta. de jobban örülnék ha nem 2 csapat közt lenne szoros verseny, hanem 10 és nem lenne egy schumacher aki 1x szezont nyer meg, hanem lenne
verseny
nemtom mekkora a reális felső határ (sztem senki sem pontosan), de érdekes mód a pici csapatok egyike sem tiltakozik. ergó megoldható. akkor...?

kicsit el vannak engedve a nagyok. és ha ezek okán lépnek ki.. hát ámen. mosleyék helyében én sem engednék
és ja.. valszeg nem lenne 2 verseny jövőre, vagy ha igen, sok bakival valszeg
no mind1, sokat írtam xD
tom nem vok 100%ig képben mert nem követem nap mint nap...
őőő ennyi xD