Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 11:10 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 15 Tue, 6:47 pm 
Forum Addict

Koga wrote:
Szuperzsaru :lol: Nem hittem volna, hogy ezen a fórumon összeakadok olyan emberekkel, akik ilyeneken nőttek fel rajtam kívül xDD

nálam a Kincs, ami nincs volt a menő kb 6 éves koromban, annyiszor néztem, hogy a szöveget is tudtam már :) de amúgy is bírom a filmjeiket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 19 Sat, 7:30 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
Tegnap megnéztük a Pokolba taszítva címû borzalmat. XD Mondjuk már trailer alapján borítékoltam magamnak, hogy én ettõl rövid úton agyfaszt fogok kapni, és lõn. Rettenetesen idegesítõ egy film, viszont legalább egy folyamatos frászban néztem, ugyanis a hangeffektek miatt végig rajtam volt a feszültség. Tehát ha valaki a megnézésére vetemedne, valami kibaszott hangos multiplexbe menjen, akkor legalább fog egy kicsit idejezni, mert egyébként nincs mitõl. Siralomház, gagyi, hatásvadász szar, pocsék CG-vel. De legalább pár jeleneten jót lehet röhögni. Egyébként tudom, hogy ezt a filmet nem szabad komolyan venni, nem is teszem, egyszerûen nekem ettõl a rendezõtõl már az Evil Dead se jött be, azt is hasonlóan irritálónak tartottam. Szóval... aki jó kis borzongató horrorra vágyik, keressen magának inkább valami mást.

Én is tegnap néztem meg, bár az egy másik tegnap volt, mint a te tegnapod :lol:

Én kábé végig hisztérikusan röhögtem. Főleg a Pork Queen-es fényképen, meg egy idő után azon, hogy mit lehet még kihányni... mármint véren, hányáson és kukacokon kívül! :laugh: Szegény barátnőm egy idő után már nem nagyon merte nézni a vásznat, holott épp ő javasolta, hogy ezt nézzük meg. És igen, multiplexben fantasztikus a hang... a zene és a hangeffektek egyszerűen hátborzongatóak!

Én ajánlom mindenkinek, ugyanis tényleg egy ösztövér film és nehéz eldönteni, hogy most röhögj vagy rettegj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 19 Sat, 7:32 pm 
Forum Addict

lackoo wrote:
http://www.lettherightoneinmovie.com/

Na ha már itt vagyok, akkor erre is azt mondom, hogy IGEN.

Mindenki szerezze meg és nézze meg, MOST. Elég legyen annyi, hogy 56 díjjal és 11 jelöléssel rendelkezik a film. Eddig. Komolyan az utóbbi évek legjobb filmje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 21 Mon, 10:57 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nincs sorozatos téma, úgyhogy ide biggyesztem.

Átadták az emmy-díjakat.
link link

Ami számomra érdekes:
Michael Emerson (lost) nyerte a legjobb mellékszereplő díját, jelölték Jim Parsonst (The Big Bang Theory) a legjobb színész díjra, és megint a The Amazing Race nyerte a legjobb valóságshow díjat.

Érdekesség, hogy William Shatner (Star Trek) volt jelölve Michael Emersonal együtt... A The Big Bang Theory harmadik évadja pedig nemsokára indul az új The Amazing Race évaddal együtt. Mindkettő nagyon komoly SÓ a maga nemében.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 21 Mon, 4:03 pm 
Forum Addict

hmm és a Mad Men - Reklámőrültek is benne van... az jóság akartam is nézni, mert egyébként megy a tv-ben, de mivel rendre elfelejtem ennek letöltés lesz a vége

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 21 Mon, 5:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

vasárnap megnéztük a Másnaposokat. XD
Én ennyit még nem röhögtem filmen sztem! XD (az animációk kivételek)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 21 Mon, 7:29 pm 
Forum Fanatic

Doll wrote:
vasárnap megnéztük a Másnaposokat. XD

Az hihetetlen jó, mi is sokat röhögtünk rajta, amikor láttuk!! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 21 Mon, 8:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én még azt a filmet sem láttam. Nagyon le vagyok maradva a múvik terén. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 21 Mon, 8:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tudod, h nem vok oda az ilyen átlag balhézós filmekért, de ezt megéri megnézni tényleg! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 21 Mon, 8:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Tudod, h nem vok oda az ilyen átlag balhézós filmekért, de ezt megéri megnézni tényleg! XDD

Na az tuti, hogy téged tényleg nehéz (volt) képernyő elé ültetni, ha csitt-csatt-piff-puff, vagy akár másmilyen filmekről volt szó. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah megnéztem a 13 szellemet...
hát höh... rémálmom nem lesz tőle az tuti. XDD
A szellmek kivitelezése kissé túlzott és csicsás volt. -__- Egyáltalán nem voltak ijesztőek... az a rácsos néni külön vicces volt! XDD

de legalább adok neki egy jó pontot... most utána akarok nézni ennek a Bazileusznak, mert hallottam már a nevét vlhol, csak nem ebben a formában. XDD

*és akkor itt felhívom az emberek figyelmét ismét, h horrorfilmeken nevelkedett elvetemült nő vagyok, nem sok minden ijeszt meg*

((((Ami az Ichi the killerben volt, attól inkább undorodtam és nem akartam Jiéknél kidobni a taccsot! XDD ))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 1:08 pm 
Forum Fanatic

Tegnap este (egyetemi extra-óra keretében, félig-meddig) megnéztük a Mennyei királyság c. filmet, nekem nagyon tetszett, hangulatos volt. :) Egy kovácsról szól, aki a Szentföldre megy keresztesháborúzni, és végül ő védi Jeruzsálemet Szaladin ostromától (persze, mint töriből tudjuk, elbukik, de na XD). Nem egészen új film (pár éves asszem), úgyhogy most biztos nem mondtam senkinek semmi újat. :lol: Jah, és Orlando Bloom a főszereplő (ha ez valakit felbátorítana, vagy ilyesmi xD).

Trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 1:16 pm 
VIP Member

^ az jóó film! főleg a zenéje tetszett nagyon :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 1:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Tegnap este (egyetemi extra-óra keretében, félig-meddig) megnéztük a Mennyei királyság c. filmet, nekem nagyon tetszett, hangulatos volt. :) Egy kovácsról szól, aki a Szentföldre megy keresztesháborúzni, és végül ő védi Jeruzsálemet Szaladin ostromától (persze, mint töriből tudjuk, elbukik, de na XD). Nem egészen új film (pár éves asszem), úgyhogy most biztos nem mondtam senkinek semmi újat. :lol: Jah, és Orlando Bloom a főszereplő (ha ez valakit felbátorítana, vagy ilyesmi xD).

Trailer

Én nem láttam végig, bár amit láttam az alapján agyatlan történelmi gyilokra számítottam. Azt mondjuk sejtettem, hogy Liam - mostani szokásához híven - idő előtt elhalálozik. Szegény Csókás Márton ^^ (xXx; Kenguru Jack...) pedig itt is negatív figurát játszik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 10 Sat, 12:26 pm 
Forum Addict

Tegnap megnéztem a Fear and Tremblinget (eredeti cím: Stupeur et tremblements).

Image

Egy belga nőről szól, aki Japánban született, és 5 éves koráig ott élt, ezért felnőtt korában visszatér, és egy nagyvállalatnál vállal munkát. A nyugati és a japán gondolkodásmód különbsége sok gondot okoz számára, nagyon érdekes film lehet azoknak, akiket érdekel a japán kultúra. A megnézése után tanulságos elolvasni az imdb-s vitát is róla. Nyelv: francia és japán.

Fear and Trembling trailer
Fear and Trembling direct download links

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour