Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 8:35 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 7:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

OKééééééé... eldarabolta... nem működik.......................................... :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:
Legyen olyan jóóóó valaki!!! Aki jön 18-án!!! Tegye rá nekem dvd-re vagy cd-re én meg hozok cd-t vagy dvd-t... vagy fizetek neki egy sört!!!!! :lol: :cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 8:59 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
hát eccer akár uppolhatom is a verzióm.. bár eléggé gyatra (tv minõség) viszont english subbal!! a forrás pedig ez! (500 mega szal gyorsan lejön.. nekem legalábbis 2 nap alatt megvolt)

Köszönöm! Nagyon hamar lejött, félig már meg is néztem. Az az english sub, hajaj :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 9:43 pm 
oshare booty
oshare booty

Amane wrote:
pszabi wrote:
hát eccer akár uppolhatom is a verzióm.. bár eléggé gyatra (tv minőség) viszont english subbal!! a forrás pedig ez! (500 mega szal gyorsan lejön.. nekem legalábbis 2 nap alatt megvolt)

Köszönöm! Nagyon hamar lejött, félig már meg is néztem. Az az english sub, hajaj :lol:

hehe na igen.. XD de nézhető.. és lol nekem teccik a film. a sub cool.. oan elírások vannak néha mint ahogy kyo is énekel angolul XD mindegy, csak angol legyen (pl azok a he-she összekeverések...)
neked mi a véleményed róla?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 6:01 pm 
Forum Addict

Szép, több, mint egy hét után el tudtam jutni a film végére xD
Nem mondanám, hogy állandóan ezt fogom nézni, de jó volt. Megéri rászánni azt a két órát, érdekes film.
A shinigamik nézhetnének ki egy kicsit jobban. *belekötős mode on*

a felirat pedig végig szórakoztató XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 6:14 pm 
oshare booty
oshare booty

jah a felirat nekem is teccik! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:01 am 
Elite Member

Casshern-t ki látta? Érdemes megnézni nagyon jó effektek vannak benne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:04 am 
Forum Fanatic

Andro wrote:

Én láttam, az effektek télleg jók voltak, a történet viszont nem volt egy nagy hűha, meg nekem kicsit uncsi meg hosszú volt. :| De az effektek meg a zene marhára tetszettek (The Back Horntól Requiemet csatajelenetbe berakni abszolút nyerő :heart: ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 19 Tue, 8:24 pm 
Official HobbitGirl

No! Túl vagoyk az Ichi the killeren, nagyon bejött, és voltam olyan időmilliomos, hogy végigolvastam az összes hozzászólást... XD Szóval van pár kérdésem a szakértőkhöz! : )
Az Ichi előzményét, azt az OVA-t, illetve a Fudoh-t és a D.O.A.-t honnan tudom leszedni?
a VisitorQ mitől olyan rossz, Case, kifejtenéd nekem?^__^ Nem láttam, de kíváncsi vagyok, viszont ha nagyon ratyi, akkor inkább nem pazarlok gigákat arra, hogy letöltsem : P)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 4:10 pm 
Elite Member

Jigsaw wrote:
Andro wrote:

Én láttam, az effektek télleg jók voltak, a történet viszont nem volt egy nagy hûha, meg nekem kicsit uncsi meg hosszú volt. :| De az effektek meg a zene marhára tetszettek (The Back Horntól Requiemet csatajelenetbe berakni abszolút nyerõ :heart: ).

Jó a sztori nem nagy durranás, én is az effektek miatt néztem meg. Ami viszont borzalmas, az a Kairo c. j-horror. Annyira érthetetlen, hogy már fáj és nagyon hülyén van vége. Most az 1-Ichi c. j-horrort fontolgatom hogy meg kéne nézni, de igazság szerint nincs időm rá. Ha meg időm van, kedvem nincs.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 21 Thu, 10:13 am 
Site Admin

Andro wrote:
Jó a sztori nem nagy durranás, én is az effektek miatt néztem meg. Ami viszont borzalmas, az a Kairo c. j-horror. Annyira érthetetlen, hogy már fáj és nagyon hülyén van vége. Most az 1-Ichi c. j-horrort fontolgatom hogy meg kéne nézni, de igazság szerint nincs időm rá. Ha meg időm van, kedvem nincs.

nekem speciel a Kairo az egyik kedvencem a japán horrorfilmek közül. persze, nem az a hollywoodi tipus, ami hjaj-de-latvanyos, megstb, hanem sokkal inkabb az atmoszféra a lényeg benne. a vége meg szintén úgy tökéletes ahogy van.

Nanami wrote:
No! Túl vagoyk az Ichi the killeren, nagyon bejött, és voltam olyan idõmilliomos, hogy végigolvastam az összes hozzászólást... XD Szóval van pár kérdésem a szakértõkhöz! : )
Az Ichi elõzményét, azt az OVA-t, illetve a Fudoh-t és a D.O.A.-t honnan tudom leszedni?
a VisitorQ mitõl olyan rossz, Case, kifejtenéd nekem?^__^ Nem láttam, de kíváncsi vagyok, viszont ha nagyon ratyi, akkor inkább nem pazarlok gigákat arra, hogy letöltsem : P)

Visitor Q öncélúan buta és 'sokkerkedö', úgy, hogy se nem sokkoló, se nem szórakoztató, csak szimplán halálunalmas és elég látványosan a sznob közönséget célozta be, akik rá is cuppantak. bwahh, szörnyü. c__c
Fudoh, meg DOA.. nem tudom, talán emule, vagy ha más nincs akko' majd odaadom. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 21 Thu, 10:25 pm 
Official HobbitGirl

Case wrote:
Visitor Q öncélúan buta és 'sokkerkedö', úgy, hogy se nem sokkoló, se nem szórakoztató, csak szimplán halálunalmas és elég látványosan a sznob közönséget célozta be, akik rá is cuppantak. bwahh, szörnyü. c__c
Fudoh, meg DOA.. nem tudom, talán emule, vagy ha más nincs akko' majd odaadom. xD

Ichi OVA-ját már befigyeltem, de nekem ennek fényében is tetszik. És értékelem Kakinaga filmes változatát, még mindig ő a legjobb arc : >
Valószínűleg velem van a probléma, de nem találtam meg se a Fudoht, sem a DOA-t, az emule meg.. hát úgy látszik ehhez (is) kevés a tudományom XD Szóval majd kölcsönkérném, vagy írd ki, vagy ahogy neked jó : >
Bezzeg a Visitor Q-et megtaláltam!! Végső vigaszként letöltöm, ha már a többit nem találtam meg... : >
Edit: Hátöö, elég fura film ez a Visitor Q. Vérfertőzés, gyilkosság, nekrofília, papa-mama kollektívan hullákat fűrészel, izé... egy épelméjű nincs ebben a filmben, az biztos, és igazából nem értem, hogy mi lenne a film mondanivalója... a gyilkolás összehozza a családot, vagy mi? És különben is, az a titokzatos látogató egész végig ugyanabban a cuccban feszített (bőrgatya+ízléstelen ing)... igen, tudom, én is pont a lényeget tudom kiszúrni, nade mégis!! XD
Na mindegy, azért nem bánom, hogy letöltöttem, és megnéztem, de remélem, legközelebb valami jobbat fogok ki o___O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 24 Sun, 9:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Öhm....ide teszem jobb híján

Kínai, és Jackie Chan énekel benne...valami The Myth film zenéje
http://www.youtube.com/watch?v=m_uqOlQx9C8

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 25 Mon, 9:50 am 
Elite Member

Na éppen most keresek időt hogy megnézzem, az 1-Ichi c. filmet, ami elvileg horror, de még időm nem volt rá.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 27 Wed, 9:03 pm 
Official HobbitGirl

Na, egy nap torrenttelés után leszedtem a Battle Royle-t, gondoltam, a könyv után érdemesebb megnézni. Pont az történt, amire számítottam, vagishogy a kynv ezerszer jobb. : P Másodikat inkább le se szedem, annyit nem ér meg. Mondjuk azért egynek nem volt rossz, csak sok dolgot feleslegesnek véltem a filmben. Na mindegy. Dead or Alive triológiát még mindig nem találtam meg, sem a Fudoh-t -__-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 27 Wed, 9:05 pm 
oshare booty
oshare booty

Nanami wrote:
Dead or Alive triológiát még mindig nem találtam meg

milyen dead or alive trilógiát? O_O?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour