Case wrote:
Visitor Q öncélúan buta és 'sokkerkedö', úgy, hogy se nem sokkoló, se nem szórakoztató, csak szimplán halálunalmas és elég látványosan a sznob közönséget célozta be, akik rá is cuppantak. bwahh, szörnyü. c__c
Fudoh, meg DOA.. nem tudom, talán emule, vagy ha más nincs akko' majd odaadom. xD
Ichi OVA-ját már befigyeltem, de nekem ennek fényében is tetszik. És értékelem Kakinaga filmes változatát, még mindig ő a legjobb arc : >
Valószínűleg velem van a probléma, de nem találtam meg se a Fudoht, sem a DOA-t, az emule meg.. hát úgy látszik ehhez (is) kevés a tudományom XD Szóval majd kölcsönkérném, vagy írd ki, vagy ahogy neked jó : >
Bezzeg a Visitor Q-et megtaláltam!! Végső vigaszként letöltöm, ha már a többit nem találtam meg... : >
Edit: Hátöö, elég fura film ez a Visitor Q. Vérfertőzés, gyilkosság, nekrofília, papa-mama kollektívan hullákat fűrészel, izé... egy épelméjű nincs ebben a filmben, az biztos, és igazából nem értem, hogy mi lenne a film mondanivalója... a gyilkolás összehozza a családot, vagy mi? És különben is, az a titokzatos látogató egész végig ugyanabban a cuccban feszített (bőrgatya+ízléstelen ing)... igen, tudom, én is pont a lényeget tudom kiszúrni, nade mégis!! XD
Na mindegy, azért nem bánom, hogy letöltöttem, és megnéztem, de remélem, legközelebb valami jobbat fogok ki o___O