Oltárimód kikúrtjó volt a koncert...sz'al csak ismételni tudom az előttem szólókat.

Magyar J-rock koncertes viszonylatban nekem eddig ez volt a top!!! Az egész zenekar nagyon kedves és lelkes volt, és tényleg látszott rajtuk, hogy hihetetlenül élvezik és megélik a zenét, amit játszanak, és ezzel engem mindig meg lehet venni.

Még az új album dalaira is tomboltam, pedig nem is nagyon szerettem (
eddig). xD Na de amikor a picit régebbieket is elővették...szóval röviden: mostmár boldogan halhatok meg, mert láttam élőben a
FUZZ-t, a
Saishuu ressha-t és a
Ranchuu-t.
A zenekartagok kis beszédei is aranyosak voltak, pláne Tatsurou magyar próbálkozásai, Yukke magyar megnyilvánulása a magyar kajákról, na meg Satochi...ööö...besorolhatatlan témájú pár mondata.
A hangosítás egyébként szerintem nagyon jó volt (eddigi Dieseles koncertekhez képest legalábbis mindenképpen), egyetlen bibi volt talán, hogy nem voltunk valami hú-de-sokan, de így is megvolt egy külön feelingje. És remélem, a zenekar (meg a management

) értékelte a lelkesedésünket és energiánkat, és tényleg visszajönnek még, ahogy megígérték. ^^
Végül örülök minden kedves ismerősömnek, akikkel találkoztam és dumcsizni tudtam, még ha picikét is. Jó volt látni, Glory és Fuyu!
(na meg mindenki mást is persze, csak őket már olyan régen nem láttam XD)
A setlist egyébként teljesen ugyanaz volt, mint Moszkvában, tehát:
Chemical Parade (intro)
01. Falling down
02. Zeroshiki
03. Chemical Parade Blue Day
04. Fuzz
05. Daraku
06. Ageha
07. Circus
08. I Am Computer
09. Polaris
10. Hane