Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:08 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 94  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 19 Wed, 11:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Akik nem jöttek MUCC-re kibaszottul sajnálhatják mert mocskosul getszyjó volt! Katartikus, felejthetetlen, über! 8D

És van egy pár pengetőm Miya-tól 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:13 am 
Elite Member

Tökéletes volt. :heart:

(mindegyikük annyira szimpatikus és lelkes volt + élőben hallhattam a Saishuu Resshát... mi kell ennél több?)

Last edited by Narloth on 2011 Jan 20 Thu, 12:41 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:21 am 
Senior Member

Iszonyat jó volt! Teljesen beleszerettem a bandába. Nagyon megérte elmenni, és én is csak remélni tudom, hogy ők is legalább ilyen jól érezték magukat, és jönnek még mifelénk. =D
Jah és Aru, ne vágj fel a 2 pengetőddel. =P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:
Akik nem jöttek MUCC-re kibaszottul sajnálhatják mert mocskosul getszyjó volt! Katartikus, felejthetetlen, über! 8D

ÍGY VAN! *__*

1x a kedvem olyan semmilyen volt, de annyira beindultam, h végigtomboltam az egészet. Aruval és Sayuval sztem mi pörögtünk a legjobban. XD
Most tiszta véres a lábam és szétrepedt a nadrágom. XDD DE van nekem is pengetőm Miyától. *.* Elsőre a mellemet találta el (de rossz fiúúú~ u.u) de aztán a következőt már elkaptam. Háh! XD
Fantasztikus volt, bármikor újraélném az egészet! Annyira pörgök, h muszáj volt most írnom róla. Ált kidőlök koncertek után, de ez...ez...ez most !! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:34 am 
Forum Fanatic

Oltárimód kikúrtjó volt a koncert...sz'al csak ismételni tudom az előttem szólókat. :D Magyar J-rock koncertes viszonylatban nekem eddig ez volt a top!!! Az egész zenekar nagyon kedves és lelkes volt, és tényleg látszott rajtuk, hogy hihetetlenül élvezik és megélik a zenét, amit játszanak, és ezzel engem mindig meg lehet venni. :grin: Még az új album dalaira is tomboltam, pedig nem is nagyon szerettem (eddig). xD Na de amikor a picit régebbieket is elővették...szóval röviden: mostmár boldogan halhatok meg, mert láttam élőben a FUZZ-t, a Saishuu ressha-t és a Ranchuu-t. :grin:

A zenekartagok kis beszédei is aranyosak voltak, pláne Tatsurou magyar próbálkozásai, Yukke magyar megnyilvánulása a magyar kajákról, na meg Satochi...ööö...besorolhatatlan témájú pár mondata. :beaten:

A hangosítás egyébként szerintem nagyon jó volt (eddigi Dieseles koncertekhez képest legalábbis mindenképpen), egyetlen bibi volt talán, hogy nem voltunk valami hú-de-sokan, de így is megvolt egy külön feelingje. És remélem, a zenekar (meg a management :lol:) értékelte a lelkesedésünket és energiánkat, és tényleg visszajönnek még, ahogy megígérték. ^^

Végül örülök minden kedves ismerősömnek, akikkel találkoztam és dumcsizni tudtam, még ha picikét is. Jó volt látni, Glory és Fuyu! ;) (na meg mindenki mást is persze, csak őket már olyan régen nem láttam XD)

A setlist egyébként teljesen ugyanaz volt, mint Moszkvában, tehát:

Chemical Parade (intro)
01. Falling down
02. Zeroshiki
03. Chemical Parade Blue Day
04. Fuzz
05. Daraku
06. Ageha
07. Circus
08. I Am Computer
09. Polaris
10. Hane
11. Yakusoku
12. Shoufu
13. Shiva
14. Houkou
15. Lion
-ENCORE-
16. Saishuu ressha
17. Ranchuu
18. Freesia
Karma (outro)

Last edited by Jigsaw on 2011 Jan 20 Thu, 12:39 am, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:35 am 
Senior Member

Yukke blogolt:
http://ameblo.jp/mucc--69
Kaptunk egy szívecskét. >< <3

Hiányos japán tudásom alapján jól értelmezem, hogy azt írta, vissza akar jönni? Mármint Mo-ra?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:39 am 
Forum Addict

Nem tudnék sokat írni most, jelenleg annyira a koncert hatása alatt vagyok még mindig; összeszedve pár gondolatomat, amit így hirtelen tudnék megemlíteni.
A koncert minden szempontból számomra tökély volt a köbön! Eszméletlen setlist! Már Fuzz-nál úgy éreztem, hogy kiszakad a tüdőm, ami igen csak az elején volt....:D Azért Libra-t sajnálom... hogy nem hallhattam, de kárpótolva lettem:) Ilyen jól régen éreztem magam japán koncerten, a legutóbbi Lm.c-n volt, köszönöm, hogy barátaokkal végig tombultuk ezt a számomra feledhetetlen koncertet. Köszönöm a Mucc-nak. :heart:

Meg kell jegyezzem, ahhoz képest, hogy nagyon kevesen voltunk, de megmutattuk ennyien is, milyen a magyar tomboló közönség. Jó volt ezt látni :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:44 am 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Oltárimód kikúrtjó volt a koncert...sz'al csak ismételni tudom az előttem szólókat. :D Magyar J-rock koncertes viszonylatban nekem eddig ez volt a top!!! Az egész zenekar nagyon kedves és lelkes volt, és tényleg látszott rajtuk, hogy hihetetlenül élvezik és megélik a zenét, amit játszanak, és ezzel engem mindig meg lehet venni. :grin: Még az új album dalaira is tomboltam, pedig nem is nagyon szerettem (eddig). xD Na de amikor a picit régebbieket is elővették...szóval röviden: mostmár boldogan halhatok meg, mert láttam élőben a FUZZ-t, a Saishuu ressha-t és a Ranchuu-t. :grin:

Remélem nem baj, hogy lopok, de én se írhattam volna ezt le szebben!:3

Risa: az biztos, hatalmasat tomboltunk!:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:50 am 
Forum Fanatic

Sayu wrote:
Meg kell jegyezzem, ahhoz képest, hogy nagyon kevesen voltunk, de megmutattuk ennyien is, milyen a magyar tomboló közönség. Jó volt ezt látni :)

Igen. Jó volt látni, ahogy tényleg ennyire pozitív értelemben mindenki el tudta ereszteni magát, nem volt semmi tolakodás meg lökdösődés, se éktelen visítozás. Abszolút királyak voltunk. :D

A zenekar meg látom, szereti a Slipknotot, legalábbis náluk láttam ilyen "most akkor mindenki guggoljon le, aztán vezényszóra ugorjon fel és tomboljon, ahogy nem szégyelli" akciót...jóvót. :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:53 am 
Forum Addict

^
Főleg abban, hogy végre sikerült mindenkinek egyszerre kiabálnia, meg elhallgatnia, amikor kellett.. és nem belesikítani( ahogy pl elég sok koncerten megtörtént) de most ennek a nyomát sem vettem észre.:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 12:59 am 
Member

Aru wrote:

THIS.

Nekem is hatalmas élmény volt a koncert. Elejétől a végiég élveztem minden számot, a guggoltatós rész pedig hatalmas volt. XD Én is reménykedem benne, hogy beváltják a második bulira vonatkozó ígéretüket.^^
Számomra amúgy kifejezetten pozitívum volt, hogy kevesen voltunk. Egyrészt, mikor 7-re befutottam alig kellett sorban állni, hamar bejutottam, másrészt bent, a koncert alatt is volt levegő és mozgástér, így nyugodtan lehetett táncolni és tombolni, nem képeltem fel senkit véletlenül és én is megúsztam a sérüléseket. Remélem ők se bánták, hogy kicsi, de lelkes közönségük volt.^^
A végén pedig gazdagabb lettem egy halál jó pólóval, és egy pengetővel egy kedves szervező bácsinak hála. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 1:06 am 
Forum Fanatic

Ja igen. Tatsurou-nak volt egy tűzoltóautó alakú thereminje. Tűzoltóautó. Alakú. Theremin.

Számomra ennél coolabb ember most nem igazán létezik a földön. :grin: :grin: :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 8:48 am 
Senior Member

Jigsaw wrote:
Ja igen. Tatsurou-nak volt egy tűzoltóautó alakú thereminje. Tűzoltóautó. Alakú. Theremin.

Számomra ennél coolabb ember most nem igazán létezik a földön. :grin: :grin: :grin:

Teljes mértékben átérzem e tény jelentőségét. :master:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 9:04 am 
oshare booty
oshare booty

isteni volt :)
mucc és mindenki: köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 20 Thu, 10:15 am 
Senior Member

Jigsaw wrote:
Ja igen. Tatsurou-nak volt egy tûzoltóautó alakú thereminje. Tûzoltóautó. Alakú. Theremin.

Az az volt? O_O Jézusom.
Abszolúte egyetértek veled. :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 94  Next

All times are UTC + 1 hour