Ji-chan wrote:
O-chan: CENZURA dolgot kérlek felejtsd el!!! mert ha ebből ál a komented akkor inkább hagyd ki vagy írd le más szavakkal hogy mi a véleményed!!!!
SSSSsssss nyugalom... Case wrote:
..............? Rin, meg Orcoo, most nagyon nem értem, hogy mi a probléma.. Ji beelözött és kb leírta amit akartam én is. most komolyan.. ez egy beszámoló a koncertröl, egy átlag látogató szemszögéböl. aki tényleg abszolút külsösként érkezett oda és nem ismerte és nem is kellett, hogy ismerje a szervezési részleteket. ez a beszámoló nem a szervezökröl szól. megnézel bármilyen koncertbeszámolót, sehol nem fogsz a szervezökröl névszerü felsorolást találni. érdemes megnézni, hogy rólam sincs benne egy szó se, csak meg vagyok említve mellékesen, ugyanúgy mint bármelyik másik DJ, meg soundofjapan-ról se írnak semmit és ez így van rendben, mert ez egy koncertbeszámoló. pont. meg tudjátok magyarázni, hogy pontosan mi a gondotok, mert tényleg nem értem.. o_O
Jó, jó van egy *as* csípkelődő stílusom, a fenébe... rendben és hoyg ne cenzúrákkal írjam ki nem feltétlenül a legutolsó
LDs beszámolóról van szó. De ne idegesítsétek fel magatokat nehogy baj legyen. A véleméynemet akoncertről mrá
RÉGESRÉG kifejtettem asszem... okok mármegint majdnem belekezdtem. De hogy ON is legyen továbbra is az egyik legjobb koncertem valt amin voltam és nem győzök minenkinek hálás lenni aki tett érte. MINDENKINEK!
Maradjunk annyiban hogy ha ezt feltétlenül feszegetni kell azt intézzük PM ben úgy esély is van a végérejutásnak.