Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:03 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 11:04 am 
Site Admin

Ji-chan wrote:
Aya wrote:
"A "kiszemelt" szõke-fekete hajú hölgy ha jól tudom hivatalos fotós volt... hozzátenném nem magyar, és backstage "belépõvel"..."

Ez meg vicces :smile1:

1) Yoshikit összekeverte Naoval mivel Nao nem szólt a mikrofonba....
2) engem max azért nézett külföldinek mert németül meg angolul beszéltem a buli 3/4 részében!! a német csajjal!!!!
3) azon csodálkozom mikor látott a kezembe kamerát!!! egyszer volt a kezembe megué...... és az is koncert közben...

de így ezt hol írja???

valamelyik kommentben lettél kinevezve fotósnak... ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 11:23 am 
VIP Member

Ji-chan wrote:

O-chan: CENZURA dolgot kérlek felejtsd el!!! mert ha ebből ál a komented akkor inkább hagyd ki vagy írd le más szavakkal hogy mi a véleményed!!!!

SSSSsssss nyugalom...

Case wrote:
..............? Rin, meg Orcoo, most nagyon nem értem, hogy mi a probléma.. Ji beelözött és kb leírta amit akartam én is. most komolyan.. ez egy beszámoló a koncertröl, egy átlag látogató szemszögéböl. aki tényleg abszolút külsösként érkezett oda és nem ismerte és nem is kellett, hogy ismerje a szervezési részleteket. ez a beszámoló nem a szervezökröl szól. megnézel bármilyen koncertbeszámolót, sehol nem fogsz a szervezökröl névszerü felsorolást találni. érdemes megnézni, hogy rólam sincs benne egy szó se, csak meg vagyok említve mellékesen, ugyanúgy mint bármelyik másik DJ, meg soundofjapan-ról se írnak semmit és ez így van rendben, mert ez egy koncertbeszámoló. pont. meg tudjátok magyarázni, hogy pontosan mi a gondotok, mert tényleg nem értem.. o_O

Jó, jó van egy *as* csípkelődő stílusom, a fenébe... rendben és hoyg ne cenzúrákkal írjam ki nem feltétlenül a legutolsó LDs beszámolóról van szó. De ne idegesítsétek fel magatokat nehogy baj legyen. A véleméynemet akoncertről mrá RÉGESRÉG kifejtettem asszem... okok mármegint majdnem belekezdtem. De hogy ON is legyen továbbra is az egyik legjobb koncertem valt amin voltam és nem győzök minenkinek hálás lenni aki tett érte. MINDENKINEK!

Maradjunk annyiban hogy ha ezt feltétlenül feszegetni kell azt intézzük PM ben úgy esély is van a végérejutásnak.

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 11:36 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én is elolvastam a cikket és mit ne mondjak.... Hát, naon felhúzta az agyamat!!!! Mi az, h mindenre tomboltunk volna, ami Japánból jött????
Én kikérem magamnak!!!! Úgy mentem el a koncertre, h meghallgattam a számaikat és megismertem a tagokat! És csak azért mentem el, mert teccettek!!! Ha nem teccett volna a zenéjük vagy valami akkor nem mentem volna!!!!! :grrr: :argh:
És még fikázza is őket egy olyasvalaki, akinek halvány lila gőze nincs arról, mi az a visual kei!!!!!!!!!!!!!!! Andro-t nőnek nézni pedig...... Mi lett volna, ha netán a Moi dix Mois jött volna el??? Mert Mana aztán télleg nőies.... Vagy akár a Lareine.... :bad-words: :bad-words:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 11:38 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem tom így konkrétan mi a hőbörgés oka.
MINDENKI, aki távol áll ettől a körtől, megdöbbenéssel tapasztalja, hogy a feminim jelenségek valójában férfiak. naés? én is volt, hogy azt hittem.
nem várhatjátok el egy teljesen kívülállótól, hogy úgy írjon, mint aki bennevan ezekben a dolgokban. ez külső szemszög.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 11:55 am 
Senior Member

Chimaera wrote:
nem tom így konkrétan mi a hőbörgés oka.
MINDENKI, aki távol áll ettől a körtől, megdöbbenéssel tapasztalja, hogy a feminim jelenségek valójában férfiak. naés? én is volt, hogy azt hittem.
nem várhatjátok el egy teljesen kívülállótól, hogy úgy írjon, mint aki bennevan ezekben a dolgokban. ez külső szemszög.

picit irronikusra és szarkasztikusra sikeredett az a beszámoló....nekem csak ez a bajom...
Azt nem tagadom ha valamit Casek ide szerveznek én arra tombolok...de egy picurkát és is húztam a számat.... de hát....ez van...az emlékeim nem rontják el

O-chan...senki sem lett ideges...egyszerűen csaka hozzászólásod nem értelmes azzal hogy tele lett rakva cenzúrával...amúgy peace van

Last edited by Yene on 2006 Dec 28 Thu, 1:55 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 11:55 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hogy min fel nem tudjátok húzni magatokat! xD A koncert fun volt, messziről jött ember meg azt mondd amit akar, ennyi. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jahjam, anchannak vót igaza eddig leginkább. az a lényeg, hogy aki jól szórakozott, annak megérte. ^^

az iróniára meg szarkazmusra csak azt tudom mondani, hogy abból még a legelismerőbb beszámolókban is van egy kevés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:02 pm 
VIP Member

Yene wrote:
O-chan...senki sem lett ideges...egyszerűen csaka hozzászólásod nem érzelmes azzal hogy tele lett rakva cenzúrával...amúgy peace van

Szintén sssssss... én végképp nem vagyok ideges. Még mosolygok is...

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:04 pm 
Forum Addict

Case itt magával a beszámolóval van problémám... és arról, hogy nem vagyok megemlítve nem szervezői szemszögből értettem. Csak kb 90%os időmet a zenekarral töltöttem. Ennyi. De kárpótolt ezért a ma kapott mail. Szóval részemről Hungary off, Japan on.

Amúgy meg a beszámolóban vétett hibák nem egyszerűek, ha külső szemlélő legalább nézzen utána. Vagy esetleg egy hozzáértő szóljon. Pl. Te.

Yene: ez meg már felesleges szájtépés.

Peace-eljetek már a csudába is!

Last edited by Zearlot on 2006 Dec 28 Thu, 12:07 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

...de azt hiszem, nem volt egy hálátlan feladat, hogy annyi időt kellett velük töltened. én még csak egy köszönömöt sem tudtam nekik mondani. >_<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:08 pm 
Forum Addict

Chimaera wrote:
...de azt hiszem, nem volt egy hálátlan feladat, hogy annyi időt kellett velük töltened. én még csak egy köszönömöt sem tudtam nekik mondani. >_<

:) ha szeretnéd még mondhatsz :) mondjuk nem személyesen :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Micsoda veszekedés amíg nem vagyok itt!
Mint angolul nagyon nem tudó magasról lesz*-om a cikket!^^
O-chan cenzúrája sztem vicces volt...szerintem...mindegy...vannak emberek akiknek órákat kell bizonygatni, hogy ez a csúnya nő egy szép férfi...de már megszoktam...rutinosan bizonygatok és tűröm hogy leperverz leszbizzenek amiért a kifestett jrockfaszikért dobog a szívem...ez van *vállat von*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

veszekedésnek én jelét se láttam, ennyire toleráns vagyok? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:13 pm 
Forum Addict

Kry-chan wrote:
Micsoda veszekedés amíg nem vagyok itt!
Mint angolul nagyon nem tudó magasról lesz*-om a cikket!^^
O-chan cenzúrája sztem vicces volt...szerintem...mindegy...vannak emberek akiknek órákat kell bizonygatni, hogy ez a csúnya nő egy szép férfi...de már megszoktam...rutinosan bizonygatok és tűröm hogy leperverz leszbizzenek amiért a kifestett jrockfaszikért dobog a szívem...ez van *vállat von*

:lol:
ez de édes volt :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 12:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rin wrote:
Chimaera wrote:

:) ha szeretnéd még mondhatsz :) mondjuk nem személyesen :(

már megtettem myspace-en. de azért ezt egy kicsit élces dolognak tartom, hogy azt rovod fel, meg sem említettek, amiért nagyrészt a zenekarral voltál - a nagy többségnek pedig kisebb lehetősége sem nyílt arra, hogy egypár mosolygáson meg goyrsölelésen kívül kapcsolatba lépjen velük.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  Next

All times are UTC + 1 hour