Jude wrote:
Ez az! Az anyjukat! ;_; Regular pressen lesz egy Nero által írt dal, a limiteden a két PV, a harmadikon meg liveok a szilveszteri koncertről. Sajna muszáj lesz, bár azon az egy dalon még gondolkozok, de a két DVDextrás dolog eléggé bíztató (hátha nem lesznek az új klippek annyira szánalmasak mint az előző három. xDDDDDDD) Szóval eddig a harmadik 100%, a második 75%, az első meg 50%, hogy megveszem e, de valószínűleg úgyis megveszem magamat ismerve. ^^"
És igen, Tetsu még a távolból is szédíti az európai nőket. Tény, hogy valóban nem láttam hogy Japánban bármelyik felvételen is levágott volna különösebb pucsítást, mi meg aztán kaphattunk belőle a koncerten az arcunkba rendesen. Sejtettem hogy azért mert a gaijin nők jobban megmozgatják a fantáziáját picit mint az otthoniak és mostmár biztos. xD Sebaj Tetsu, add nekünk a merchadiseing pultot, Jude természetben fizet! xDDDDDDDDDDDD
Jah, és hogy ma éjszakára még több legyen az anyázásból: Kb. másfél éve arra várok, hogy valaki végre feltöltse a Raika special videót a Sci-Fi DVDhez. Ez megtörtént és mire tölti fel? Sendspace és Megaupload. Köszönöm szépen, én soha nem tudtam azokról letölteni semmit emberi időben max munkahelyen nem emberi időben.... Nade ott azért egy ekkora filet nekiállni letölteni hétfőn? 0_o"""" Mindegy, nemnagyon hiszem hogy lesz másik választásom hacsak valami csoda folytán hamarosan nem lesz a locationöm annyira busy. xDDDDDD
Ma minden a idegeimen akar táncolni, mindjárt hazamegyek és leiszom maga (megint xD).... Imádom a Merryt! xDDDDDDDDD