Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 6:57 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 01 Thu, 7:24 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
Hogy szexualizálnák meg a drága felmenőiket... *siratja szegény bukszáját*

Mélyen egyetértek! 0_0 Ezek után legyen a maxi marhajó és a DVDcuccokon ne legyen kettő különböző dolog, hanem az egyiken többminden legyen mint a másikon. Mert ha megint megjátszák azt amit a sci-fi DVDnél, akkor kimegyek és kegyetlen birkanyírásba kezdek!!!!!!!!!!!!! :x Vagy ne legyen az egész hír igaz, egy DVDs cuccot még meg tudok magamnak engedni talán ha nagyon jó fincsi dolog lesz rajta. (És a névnapomon képesek kiadni, gebedjenek meg! xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 01 Thu, 7:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
Jude wrote:
Hogy szexualizálnák meg a drága felmenőiket... *siratja szegény bukszáját*

Mélyen egyetértek! 0_0 Ezek után legyen a maxi marhajó és a DVDcuccokon ne legyen kettő különböző dolog, hanem az egyiken többminden legyen mint a másikon. Mert ha megint megjátszák azt amit a sci-fi DVDnél, akkor kimegyek és kegyetlen birkanyírásba kezdek!!!!!!!!!!!!! :x Vagy ne legyen az egész hír igaz, egy DVDs cuccot még meg tudok magamnak engedni talán ha nagyon jó fincsi dolog lesz rajta. (És a névnapomon képesek kiadni, gebedjenek meg! xD)

Hátöööigen. -.-
Bár mondom, nekem mindegy, ezekért a rohadtakért bármit, az egyetlen bagázs, aki képes minden marhaságra rávenni. De egy DVD éppen elég lenne, nehogy elkezdjék most ezt a rendszert, hogy akkor ezentúl mindent hatvanhatféleképp adnak ki... Hát nem tudják, hogy a magyar fengörlök csórók? XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 01 Thu, 8:58 pm 
Site Admin

én ilyen 4646161 kulonbozo verzioban megjeleno cuccokat nem piszkálom bottal se. >__>, ha ök ilyen gecók, akkor én meg gecó leszek és jól letöltöm. xD
*kreativ hozzászólás*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 10:50 am 
oshare booty
oshare booty

jamén újabb merii riport!!
o.o de gara nyilatkozott vna? *nem hiszi h eredeti akkor XD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 9:40 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

pszabi wrote:
jamén újabb merii riport!!
o.o de gara nyilatkozott vna? *nem hiszi h eredeti akkor XD*

Gara mindig nyilatkozik interjúkban. xD Riporternek kellene lenni és akkor annyit hallhatod beszélni, hogycsak nah. xD Ráadásul interjúkban mindig meglepően hülye..... 0_o"""""

Gara Neroról wrote:
He's energetic because he is cute. (laughs)

*leveszi a nemlétező fülbevalóit és gettónéniként csattintgat* Oké, r*banc, gyere ki a hóra és ezt beszéljük meg de k*rva sürgősen!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x Annak pucsítasz akinek akarsz, de ha mégcsak fél szemmel is ránézel Nerora ott törlek el ahol a legvastagabb vagy ropiember! :bad-words:

És hogy az feldühödségtől mégjobban kyo-zan-odjak:
merry comm wrote:
【type 1(通常盤/regular press)】(3 tracks included)
VICL-36238/¥1,260(tax in)

1.Blind Romance 曲:健一/Kenichi
2.最果てのパレード Saihate no PARADE/The Farthest Parade 曲:健一/Kenichi
3.オリエンタルBLサーカス Oriental BL Circus 曲:ネロ/Nero

+ 2 random cards from Season 2.
+ Jacket type A
+ bonus post-card (to later be redeemed for something in conjunction with another release)

【type 2(初回限定盤/first press)】(3 tracks included + 2 PVs)
VIZL-227/¥1,890(tax in)

CD
2.最果てのパレード Saihate no PARADE 曲:健一/Kenichi
3.yellow-fussy-corruption 曲:テツ/Tetsu
DVD
1.Blind Romance -Video Clip-
2.最果てのパレード Saihate no PARADE -Video Clip-

+ 3 random cards from Season 2.
+ Jacket type B
+ bonus ticket (to be entered in drawing like for the Sayonara Rain~reverse~ CD last year - more info forthcoming)

【type 3(初回限定盤/first press)】(2 tracks included + Shiroi/Kuroi Hitsuji Anniversary live clips DVD!!!)
VIZL-228/¥1,890(tax in)

CD
2.最果てのパレード Saihate no PARADE 曲:健一/Kenichi
DVD
1.黄昏レストラン Tasogare Restaurant 2006/12/31渋谷公会堂[白い羊] (White Sheep)
2.[白い羊~ダイジェスト映像] White Sheep Digest Clip (probably shows highlights & the like, I'd imagine, so nice *~*)
3.コールing Calling 2006/12/31渋谷公会堂[白い羊] (White Sheep)
4.ジャパニーズモダニスト Japanese Modernist 2006/12/31渋谷公会堂[黒い羊] (Black Sheep)
5.[黒い羊~ダイジェスト映像] Black Sheep Digest Clip
6.バイオレットハレンチViolet Harenchi 2007/01/01渋谷公会堂[黒い羊] (Black Sheep)

+ 3 random cards from Season 2.
+ Jacket type C
+ bonus ticket

Hát a drága édes őseiket! És mindezt a névnapomon..... -_-" :bad-words: :bad-words: :bad-words: Hát köszönöm...... nem úszon meg hogy ne vegyem meg mind a hármat a k*rva életbe! ;_;
És rebesgetik, hogy az Over Drive nevű animének lesz Endingje az új dal. 0_o" Nem tudok róla semmit, de nekem sportanimének tűnik...... szóval fura, de mindegy. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 9:52 pm 
Forum Expert
Forum Expert

EEEEEEEEEH! :shock: :mad: :gnasher: :finger2: :angry: :argh: :cry2:
ANYÁTOK.

tenshi wrote:
Hát köszönöm...... nem úszon meg hogy ne vegyem meg mind a hármat a k*rva életbe! ;_;

Átérzem fájdalmad, de maximálisan. :rain:

Más:

Tetsu az európai csajokról wrote:
I’m not good at saying it but they are quite attractive. (laughs) I was asked by the staff ‘Why don’t you marry a foreign girl?’, and I thought ‘Well, it might be nice.’

:pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2:
Legközelebb ne felejtsd otthon a gyűrűt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 10:28 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
EEEEEEEEEH! :shock: :mad: :gnasher: :finger2: :angry: :argh: :cry2:
ANYÁTOK.

tenshi wrote:
Hát köszönöm...... nem úszon meg hogy ne vegyem meg mind a hármat a k*rva életbe! ;_;

Átérzem fájdalmad, de maximálisan. :rain:

Más:

Tetsu az európai csajokról wrote:
I’m not good at saying it but they are quite attractive. (laughs) I was asked by the staff ‘Why don’t you marry a foreign girl?’, and I thought ‘Well, it might be nice.’

:pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2: :pinky2:
Legközelebb ne felejtsd otthon a gyűrűt...

Ez az! Az anyjukat! ;_; Regular pressen lesz egy Nero által írt dal, a limiteden a két PV, a harmadikon meg liveok a szilveszteri koncertről. Sajna muszáj lesz, bár azon az egy dalon még gondolkozok, de a két DVDextrás dolog eléggé bíztató (hátha nem lesznek az új klippek annyira szánalmasak mint az előző három. xDDDDDDD) Szóval eddig a harmadik 100%, a második 75%, az első meg 50%, hogy megveszem e, de valószínűleg úgyis megveszem magamat ismerve. ^^"

És igen, Tetsu még a távolból is szédíti az európai nőket. Tény, hogy valóban nem láttam hogy Japánban bármelyik felvételen is levágott volna különösebb pucsítást, mi meg aztán kaphattunk belőle a koncerten az arcunkba rendesen. Sejtettem hogy azért mert a gaijin nők jobban megmozgatják a fantáziáját picit mint az otthoniak és mostmár biztos. xD Sebaj Tetsu, add nekünk a merchadiseing pultot, Jude természetben fizet! xDDDDDDDDDDDD

Jah, és hogy ma éjszakára még több legyen az anyázásból: Kb. másfél éve arra várok, hogy valaki végre feltöltse a Raika special videót a Sci-Fi DVDhez. Ez megtörtént és mire tölti fel? Sendspace és Megaupload. Köszönöm szépen, én soha nem tudtam azokról letölteni semmit emberi időben max munkahelyen nem emberi időben.... Nade ott azért egy ekkora filet nekiállni letölteni hétfőn? 0_o"""" Mindegy, nemnagyon hiszem hogy lesz másik választásom hacsak valami csoda folytán hamarosan nem lesz a locationöm annyira busy. xDDDDDD

Ma minden a idegeimen akar táncolni, mindjárt hazamegyek és leiszom maga (megint xD).... Imádom a Merryt! xDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 10:39 pm 
Elite Member

jesszuuuus! *fetreng* Tenshi ez a gettonénis beszólás nagyon odab*szott!!! xDDD most teljes K.O.- val ki vagyok ütve!! xDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 10:42 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Quote:
Szóval eddig a harmadik 100%, a második 75%, az első meg 50%, hogy megveszem e, de valószínűleg úgyis megveszem magamat ismerve. ^^"

Nálam meg mindhárom 100 %, mert nincs önkontrollom. :beaten: :stupid:

Quote:
Sebaj Tetsu, add nekünk a merchadiseing pultot, Jude természetben fizet! xDDDDDDDDDDDD

De még hogy! Duplaárfolyamon, uzsorakamattal. :pinky2: [/mániákus fengörlitisz]

A raika specialt sikerült leszednem délelőtt, feltöltöm Neked zuploadra!

zupload wrote:
1. 500 Mb max file
2. Unlimited downloads
3. Fast upload/download speeds

Nagy szavak, most majd jól meglássuk, mennyi az igazságtartalmuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 10:50 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zakuro wrote:
jesszuuuus! *fetreng* Tenshi ez a gettonénis beszólás nagyon odab*szott!!! xDDD most teljes K.O.- val ki vagyok ütve!! xDD

És még nem láttad ahogy én ezt előben produkálni is tudom! xDDDDD *gangxta BiTch* xDDDDDD

Jude wrote:
A raika specialt sikerült leszednem délelőtt, feltöltöm Neked zuploadra!

Köszi! \^o^/ Sajnos még mindig hiába várom sendspaceen a csodát, nem történik meg..... ^^" Pedig hevesen frissítgetem mangaolvasgatás közben, de nem......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 10:52 pm 
Elite Member

jesszus...élőben?? ÁÁÁÁ xDD egyszer majd meg kell mutatnod!! de ha összeesem és fetrengeni kezdek akkor ne csodálkozz! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 10:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
Köszi! \^o^/ Sajnos még mindig hiába várom sendspaceen a csodát, nem történik meg..... ^^" Pedig hevesen frissítgetem mangaolvasgatás közben, de nem......

Anyámnak bármit! :heart:
Sendspace meg egy nagy rakás sz betűvel kezdődik, és ar a vége, ilyenkor már képtelenség letölteni róla, tapasztalatok alapján olyan délután fél háromig hajlandó beadni a derekát, utána már fújhatod. -.- Tényleg, ha valakinek van valami ötlete, most épp mivel lehet kicselezni ezt az átok szervert, az nyilatkozzon! o_O behidden.com bedobta az unalmast egy ideje. T_T
Már töltöm is felfele, kérdés, mikor végez, mert persze időt nem ír ki, csak motyózgat. De remélem, még ma meglesz! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 11:00 pm 
Elite Member

öö Jude,asszem Jigsaw ezzel kapcsolatban írt a kedvenc letöltős oldalak topicban... http://www.behidden.com/ ezt az linkelte be...nemtom jó-e... ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 11:01 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Zakuro wrote:
öö Jude,asszem Jigsaw ezzel kapcsolatban írt a kedvenc letöltős oldalak topicban... http://www.behidden.com/ ezt az linkelte be...nemtom jó-e... ^^

Na az az, ami megdöglött! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 03 Sat, 11:03 pm 
Elite Member

jaaa...boccs! XDD akkor passzolok... :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour