Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 12:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 07 Thu, 8:40 pm 
Site Admin

pszabi wrote:
hjó XD meguval életben hagyunk mert nem osztottad haydéet...
bár lehet felelõtlen dolog a bádigárdom nevében nyilatkozni ha életrõl van szó...?

a siggie meg. XD árad belõle az optimizmus... fékezhetetlenül :D

hjaj, árad biza. zavart már, hogy idötlen idök óta nem volt bannerem, leszámítva az oldallal / distroval / koncertekkel kapcsolatos bigyákat. kellett ez már nagyon.
egyébkéntmeg.. on..!

csak kiváncsi vagyok ismeri-e valaki egyáltalán a kedvenc tökismeretlen animesorozatom..:
Violinist of Hameln
egyik legfurább anime ami valaha készült imho. az egészet átszövi a komolyzenei hatás: ott van persze maga a soundtrack, a karakterek komolyzenei hangszerekröl lettek elnevezve és maga a föszereplö is egy hegedüvel (ami inkább nagybögö mondjuk) jár és a zenéböl nyeri erejét. már csak emiatt is meglepö, hogy tetszik, mivel ugye közismerten utálom a klasszikuszenét, de ennek ellenére a Lain és Bebop mellett ez az abszolúte favorit sorozatom. a másik ami különlegessé teszi, hogy a készitök valami elképesztö kevés pénzböl dolgoztak és a grafikai, meg általános szinvonalat úgy tartották, hogy nagyon durván minimalizálták benne a tényleges animációt. nagyon sokszor csak gyönyörü, lassan elúszó állóképek vannak, zenével aláfestve és animáció csak a kulcsjelenetekben van normálisan.. és ez 25 részen keresztül. és ami a durva, hogy müködik a dolog és aheleytt, hogy olcsón nézne ki a cucc, csak rásegít az egésznek a súlyosan dramatikus hangulatára. eccerüen tökéletes.
ami meg pláne fura, hogy a manga teljesen más volt, amolyan nagyon standard, hjaj-de-vicces, SD-heavy fantasy-cucc (és készült egy félórás OVA is ilyen stílusban, normál animációval, ami imho majdhogynem nézhetetlen tucatszar). ehhez képest a sorozat az elejétöl a végéig nagyon durván nyomasztó és drámai és wooooah. <3

pont a furcsasága maitt az emberek többsége nagyon nem szereti, de aki meg igen, az meg nagyon és szerintem jellemzö, hogy engem, aki meg nem egy nagy animés ugye, ennyire megfogott, valószinü pont azért mert, hogy annyira nem egy standard darab, hanem a -a maga fura módján- valami egyészen egyedülálló.

Image

(és nem, nem tudom, hogy ez miért pont most bukott ki belölem.. xD)

fanpage sok infoval

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 07 Thu, 8:51 pm 
oshare booty
oshare booty

komolyzenei? rem usteamen fenn van (^o^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 08 Fri, 6:43 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nah, számomra már ez a topic is követhetetlen (igen, ennyire ráérek hogy szinte egyiket se tudom már olvasni se xD).

Yu~ki wrote:
Mármint kinek alap ^^''.Aki utálja a shounen animéket annak nem alap...Én mondjuk megnézegetem őket,de azt nagyon unom,h mind1ikbe van vmi harcművészeti torna.A dragon ball a legjob,az eredeti!

Én mint a shounen animék nagy kedvelője közbeszólnék! xDDDD A harcművészeti torna régebben volt szokás, mostmár nemigen, a YYHban tényleg van, kétszer is, de az elég régi (90es évek eleje).
Egyébként bakot lőttél, mert a mai shounen animék közül pont csak a Narutoban van egy hasonló dolog, de az se úgy történik ahogy az szokott lenni: az egy vizsga és egy olyasvalaki nyeri meg végül, aki a közepén kiesett. xDDDDDD Jah, és nincs vége mert közben kisebb háború tör ki a városban. De a többiben nincs semmi ilyesmi, pláne a One Pieceben nincs, pedig még az a leghagyományörzőbb. Az egész shounen szintér nagyon sokat változott, fanservice mindenfelé, szinte már a fightok is csak ezt a célt szolgálják. :roll: (Kivéve a One Piece ugye, ami hülyére vesz mindent. xDDDDDD De lehet ez már az aláírásomban lévő mangarészletből is könnyen kiderül. xDDDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 08 Fri, 4:29 pm 
oshare booty
oshare booty

Quote:
An Cafe along with HIGH and MIGHTY COLOR will be providing the theme and ending tracks, respectively, to the anime Darker Than BLACK. Along with their contributions to the anime, both bands will be releasing new singles.

On August 1st, HIGH and MIGHTY COLOR will release their single titled Dreams, which will be sold for 1,165 yen. The song will be a ballad and a little different from their previous songs.

On August 22nd, An Cafe will be releasing a new single titled Kakusei heroism ~THE HERO WITHOUT A 'NAME'~ in three versions. The normal edition will contain only a CD and three tacks, while the two limited ones will contain a CD and DVD each with a different bonus, the music video for the title song or a video for the anime.

kisebb sztárparádé ez az anime (o_O)""
még lehet jó is...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 08 Fri, 9:40 pm 
oshare booty
oshare booty

hirtelen felindulásból nekiestem -végre- a ghost huntnak és vmi kegyetlen jó!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 08 Fri, 9:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Yu~ki wrote:
Mármint kinek alap ^^''.Aki utálja a shounen animéket annak nem alap...Én mondjuk megnézegetem őket,de azt nagyon unom,h mind1ikbe van vmi harcművészeti torna.A dragon ball a legjob,az eredeti!

a One Piece

Ki is felejtettem,pedig nagyon szeretem XDDDDDDD...Jóhh bevallom a OP télleg nagyon mókás azt sztem nagyon jó...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 08 Fri, 9:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Violinist of Hameln:Elkezdem tölteni,nagyon kiváncsi vok rá...

Last edited by Yu~ki on 2007 Jun 08 Fri, 9:57 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 08 Fri, 9:56 pm 
oshare booty
oshare booty

én is amint lesz annyi helyem (boxon akkora h pfff)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 09 Sat, 8:25 pm 
Elite Member

Case wrote:
Violinist of Hameln

még szép, hogy ismerem. (töled van xD) az nagyon jóóóó!!! egyik nagy kedvencem! :heart: az a sztori egyszerűen gyönyörű! életem végéig hálás leszek azért, mert jokor voltam jo helyen és igy elkérhettem. ^^ miután kb. 1,5 évig hajkurásztam. o_o

Hunter x Hunter anime és már a manga is elfogyott... :( jöhet a Mushi-shi. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 09 Sat, 11:37 pm 
oshare booty
oshare booty

pszabi wrote:
hirtelen felindulásból nekiestem -végre- a ghost huntnak és vmi kegyetlen jó!!!

leszámítva a végét.
annyira jó volt a cursed house sztori >_> kreatívabb megoldást vártam volna egy terminátor megjelenése helyett...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 3:48 pm 
oshare booty
oshare booty

yakitate japant látta már vki? XD
egyszerűen beteg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 6:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
yakitate japant látta már vki? XD
egyszerűen beteg

Nekem csak mangából van vhonnan 1-2 fejezet!DE animéket jobban csípem,főlleg ha beteg animék :D :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 7:35 pm 
oshare booty
oshare booty

hát én animében nyomom.. igen.. ezt nem nézi az ember XD
szal amikor a beépített páva károgva jelentette telefonon a színpadról szalajtott operaház szöszi fantomának h a pantasia főhős pékje, azuma kazuma megcsinálta sikeresen a japanno #56 kreálmányát... szal lol...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 13 Wed, 2:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Meg kell néznem!!!!!!!!!!Muszáj!!!!!!! :D :D :D ...Most épp leállatam az animékkel ,de akkor ha lesz időm belekezdek.Mondjuk 60 vmennyi rész *arréb megy* (bár ez semmi az 10000 millió részes, agyonfillerezett shounen animékhez képest XD )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 13 Wed, 5:05 pm 
oshare booty
oshare booty

hallod... nagyon sok a bújtatott poén.. szal.. az egyiptomi ruhában járó monakói rendőrök, amint charlie angyalai beállásba fejlődnek a detective conan zenéjére..? (v vmi hasonlóéra)
szal.. az a .. azt hinnéd egy idő után h unalmas mert a pékekről szól, de épp ahhoz nincs szinte semmi köze

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour