pszabi wrote:
hjó XD meguval életben hagyunk mert nem osztottad haydéet...
bár lehet felelõtlen dolog a bádigárdom nevében nyilatkozni ha életrõl van szó...?
a siggie meg. XD árad belõle az optimizmus... fékezhetetlenül

hjaj, árad biza. zavart már, hogy idötlen idök óta nem volt bannerem, leszámítva az oldallal / distroval / koncertekkel kapcsolatos bigyákat. kellett ez már nagyon.
egyébkéntmeg.. on..!
csak kiváncsi vagyok ismeri-e valaki egyáltalán a kedvenc tökismeretlen animesorozatom..:
Violinist of Hameln
egyik legfurább anime ami valaha készült imho. az egészet átszövi a komolyzenei hatás: ott van persze maga a soundtrack, a karakterek komolyzenei hangszerekröl lettek elnevezve és maga a föszereplö is egy hegedüvel (ami inkább nagybögö mondjuk) jár és a zenéböl nyeri erejét. már csak emiatt is meglepö, hogy tetszik, mivel ugye közismerten utálom a klasszikuszenét, de ennek ellenére a Lain és Bebop mellett ez az abszolúte favorit sorozatom. a másik ami különlegessé teszi, hogy a készitök valami elképesztö kevés pénzböl dolgoztak és a grafikai, meg általános szinvonalat úgy tartották, hogy nagyon durván minimalizálták benne a tényleges animációt. nagyon sokszor csak gyönyörü, lassan elúszó állóképek vannak, zenével aláfestve és animáció csak a kulcsjelenetekben van normálisan.. és ez 25 részen keresztül. és ami a durva, hogy müködik a dolog és aheleytt, hogy olcsón nézne ki a cucc, csak rásegít az egésznek a súlyosan dramatikus hangulatára. eccerüen tökéletes.
ami meg pláne fura, hogy a manga teljesen más volt, amolyan nagyon standard, hjaj-de-vicces, SD-heavy fantasy-cucc (és készült egy félórás OVA is ilyen stílusban, normál animációval, ami imho majdhogynem nézhetetlen tucatszar). ehhez képest a sorozat az elejétöl a végéig nagyon durván nyomasztó és drámai és wooooah. <3
pont a furcsasága maitt az emberek többsége nagyon nem szereti, de aki meg igen, az meg nagyon és szerintem jellemzö, hogy engem, aki meg nem egy nagy animés ugye, ennyire megfogott, valószinü pont azért mert, hogy annyira nem egy standard darab, hanem a -a maga fura módján- valami egyészen egyedülálló.
(és nem, nem tudom, hogy ez miért pont most bukott ki belölem.. xD)
fanpage sok infoval