Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 10:51 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 230  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 14 Sat, 9:28 pm 
Mumus

Yu~ki wrote:
Andro wrote:
shikon wrote:
Annyira nem lehet vészes. Csak a vonatjegyre kell sok pénz. Valahol néztem múlkor, mennyi Tokyo-ból Yokosukában.
Az biztos, hogy ennyit megérdemel. Talán Ő az egyetlen, akinek a sírjához ennyien elmennének...

Akkor már csak félre kell tennem és megnézni előtte, hogy mennyi Tokió és Yokosuka között a vonatjegy és egyáltalán hogyan kell odajutni. Amúgy kevés ember van akit ennyire tudok tisztelni, mint őt.

Éjjen...ezekszerint más ekkora hide fen is létezik mint én (mondjuk nem biztos,ő az én harmadszámú apukám,és nem adok belőle SENKINEK :D ) XD Habár Pink Spider még nálam is jóval nagyobb fen,tehát ő talán kaphat belőle :D XDDDDDDDD

És találtam 1-2 képet róla,így már meghaladja a hide képgyűjteményem lassan a 400-at :P

nekem több mint 1000 van :P!!!!! és én is Őt dicsőitem a legjobban nála favoritabb nincs pedig már átmentem jó sok együttesen ( 100 felülire gondoljatok)!!!! Hide forever még a telóm is őt szereti nem is tudom mióta ezzel köszön nekem 2 éve asszem!!! ja azé volt telo csere az új is őt szereti!!!! :P

Ja méga annyit hogy X reunion 2000 volt betervezve még minidig..... hogy let volna reuni 97ben ha 97 ben oszlottak fel???? ja meg azért Yoshiki nem az ártatlan áldozat...10 év alatt kitalálhatott volna vmit!! Jó azért tett egy két jó dolgot....nem lenne Yoshiki ha nem tett volna!!! de azért méis lehetett volna kreatívabb!!! gyerek mondjuk......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 14 Sat, 10:02 pm 
Senior Member

Hú, 1000 kép? Nekem is van kb. 5-600, de *irígykedik ezerrel*...
Na, az én telóm is imádja Őt! Csináltam háttérképet, meg képernyőkímélőt is rá. Számomra Ő a leg-leg-leg. Még az osztályommal is összevesztem, mert gúnyolódtak a halálán!
Am. most olvastam, hogy Japánban shintou istenné szentelték, szóval mostantól már imádkozhatunk is hide-kamisamához! XD
(Bár azt bevallom, hogy kb. 3 hónapja ismerem komolyabban *süllyed ezerrel szégyenében*)

Andro, megkerestem neked a jegyárakat:
By plane
If traveling directly to Yokosuka from Narita Airport, you can take the Narita Express to Shinagawa and switch to the Keikyu Line (2 hours; ¥3930 [¥3310 JR fare + ¥620 Keikyu fare]). With the Japan Rail Pass it costs only ¥620 for the Keikyu line.

From Haneda Airport, take the Keikyu line and change trains at Keikyu-Kamata station (50 minutes; ¥790). A few Keikyu trains continue on to Yokosuka; these services reverse direction at Keikyu-Kamata and are joined to another train at Kawasaki.

By train
The fastest Keikyu trains make the run to Yokosuka-Chuo in 43 minutes from Shinagawa station (¥620). Many trains from the Toei Asakusa subway line continue on to the Keikyu Line. The ride takes about one hour from Nihombashi (日本橋) station (¥900).

You can also take the slower JR Yokosuka Line on the lower level of Tokyo Station. Take any train bound for Yokosuka or Kurihama (75 minutes; ¥1050; no charge with Japan Rail Pass).

Ja, amúgy hogy hiúsulhatott volna meg '97 környékén reunion hide halála miatt, mikor '98-ban halt meg? Meg mellesleg tényleg akkor oszlottak fel...

"君の部屋に一つ大好きだった花を今。。。" Ain't Afraid to Die

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 14 Sat, 10:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
Yu~ki wrote:
Andro wrote:
shikon wrote:
Annyira nem lehet vészes. Csak a vonatjegyre kell sok pénz. Valahol néztem múlkor, mennyi Tokyo-ból Yokosukában.
Az biztos, hogy ennyit megérdemel. Talán Ő az egyetlen, akinek a sírjához ennyien elmennének...

Akkor már csak félre kell tennem és megnézni előtte, hogy mennyi Tokió és Yokosuka között a vonatjegy és egyáltalán hogyan kell odajutni. Amúgy kevés ember van akit ennyire tudok tisztelni, mint őt.

Éjjen...ezekszerint más ekkora hide fen is létezik mint én (mondjuk nem biztos,ő az én harmadszámú apukám,és nem adok belőle SENKINEK :D ) XD Habár Pink Spider még nálam is jóval nagyobb fen,tehát ő talán kaphat belőle :D XDDDDDDDD

És találtam 1-2 képet róla,így már meghaladja a hide képgyűjteményem lassan a 400-at :P

nekem több mint 1000 van :P!!!!! és én is Őt dicsőitem a legjobban nála favoritabb nincs pedig már átmentem jó sok együttesen ( 100 felülire gondoljatok)!!!! Hide forever még a telóm is őt szereti nem is tudom mióta ezzel köszön nekem 2 éve asszem!!! ja azé volt telo csere az új is őt szereti!!!! :P

Ja méga annyit hogy X reunion 2000 volt betervezve még minidig..... hogy let volna reuni 97ben ha 97 ben oszlottak fel???? ja meg azért Yoshiki nem az ártatlan áldozat...10 év alatt kitalálhatott volna vmit!! Jó azért tett egy két jó dolgot....nem lenne Yoshiki ha nem tett volna!!! de azért méis lehetett volna kreatívabb!!! gyerek mondjuk......

Kispályás!Én a hivatalos fotózásokra gondoltam....Habár ha jól számolom ezer nekem sincs,fenébe :( ...Összesen nekem is túllépi BŐSÉGESEN a 400-at ha sajátkészítésű,plusz nem épp tuti minőségű képeiket is beleszámolom.De én csak a jó,szép fótóimat mondom *___*

És 97-ben oszlottak fel,jaja!1997.13.31-én volt az utolsó hivatalos fellépésük,ahol a Forever Love-t énekelték el,még a Last Live után...Utána meg még nem hivatalosan,de összeálltak,megintcsak a Forever Love-ra,hide temetésén! :beaten:

ÉS rest: SZÉP HANGJÁT ,TOSHI?Na kérlek,ne viccelődj velem...Hallottál már szép hangot...Toshinak csak JÓ hangja van,de annyira messze van a széptől,mint én az anime con-tól

És hide rulzzzz !!Kedvenc ,elsőszámú,imáádomm!Ji-chan beférkőzik elém,mint fan XD Ezt meg kell akadályozni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 14 Sat, 11:15 pm 
Elite Member

shikon: Örök hálám az infókért a vonatjegyekről! Imádlak! XDDD

rest: Na legalább már tiszta mi is történt. De ahogy Yuki is mondta, hide 1998-ban halt meg, nem '97-ben.

Yuki: Csak várd ki amíg én is képeket szedek és máris férkőzök eléd én is mint fan. De azért nem kéne ezen veszekedni, végülis mindannyian imádjuk hide-t nem? Én imádom és nagyon nagyon tisztelem, ezért illő hogy ellátogassak a sírhelyére leróni a tiszteletem. Ennyit igazán megérdemel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 14 Sat, 11:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ezeket én viccből mondom h ki nagyobb fen meg ilyenek!Mindenki egyenrangú!Bár azt tom,h nekem a kedvencem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 14 Sat, 11:20 pm 
Elite Member

Tudom én, csak már fáradt vagyok kissé, a fejem is fáj, szóval én elmegyek aludni. Mindenkinek X-Japan-os és Hide-és szép álmokat! Amint sikerül felébrednem és kimásznom reggel az ágyból, jövök vissza. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 14 Sat, 11:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Istenem,most milyen szkenneket találtam.*darabokra esik ámulatában*
*_________*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 7:53 am 
Mumus

az a gáz hogy pl én mát kínőtem a képgyüjtögetős korszakomat!!! sajnos!! Hááát ha a jómínőségű cucokra gondolsz azért az meghaladja nálam a 800!! nem adok lejebb a kis cukker aprócseprő képecskék is ok de az más!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 10:17 am 
Elite Member

Na nekem sem kellett volna lefekvés előtt X-Japan-t hallgatni. Akkor nem álmodok Hide-vel. De nem is volt rossz, egész kellemes volt, bár nem igazán emlékszem semmire, csak hogy sétáltunk egy folyóparton.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 11:38 am 
Senior Member

Nincs mit Andro! Majd cserébe lemondod, hogy jutottál el oda és mennyiért, hogy később én is el tudjak menni! ^-^

Na, én is belelendülök a képkeresésbe, le ne maradjak mögöttetek! XD

"君の部屋に一つ大好きだった花を今。。。" Ain't Afraid to Die

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 1:13 pm 
Elite Member

shikon: Rendben.
Én is lendülnék keresgélni, ha lenne helyem. Bár képekre még van, szóval asszem én is feltúrom a netet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 6:09 pm 
Forum Addict

andro: ha Yu~kinak Szilveszter az 13.31 akkor nekem Hide 97-ben halt meg :p
Szal elírtam.. Yoshiki még Hidével együtt akart reuniont valaki mással vokálon, olyan X2 félét. De Hide közbe meghalt istennyugosztalja.
És toshi szép hangját.... igen xD
Kicsit irónikusra vettem a dolgot valóban, de a Healing Music projektbe nem elég a jó hang!
De amúgy igaz hogy Toshi hangja sokban hasonlít Zámbó Jimmyéhez.
Átér vagy 4 oktávot, de nem az a anyám lepetézek milyen gyönyörű hangja van hanem olyan egyedi :)
És Yoshiki akkor se csinált semmit. Emózott meg depizett azon hogy összedőlt az álma.
Meg közbe pöcsölt a VUKkal meg filmzenéket írt.
Az In Gods hand c. filmhez írt egy betétdalt, a Sane címűt. Meg most valami Butterfly... nemtom milyen színű ^^" De aki olvassa a blogját az mindenki tudja :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 6:56 pm 
Elite Member

Jólvanna, mindenki tévedhet. Amúgy értem hová akarsz kilyukadni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 10:14 pm 
Mumus

rest wrote:
andro: ha Yu~kinak Szilveszter az 13.31 akkor nekem Hide 97-ben halt meg :p
Szal elírtam.. Yoshiki még Hidével együtt akart reuniont valaki mással vokálon, olyan X2 félét. De Hide közbe meghalt istennyugosztalja.
És toshi szép hangját.... igen xD
Kicsit irónikusra vettem a dolgot valóban, de a Healing Music projektbe nem elég a jó hang!
De amúgy igaz hogy Toshi hangja sokban hasonlít Zámbó Jimmyéhez.
Átér vagy 4 oktávot, de nem az a anyám lepetézek milyen gyönyörű hangja van hanem olyan egyedi :)
És Yoshiki akkor se csinált semmit. Emózott meg depizett azon hogy összedőlt az álma.
Meg közbe pöcsölt a VUKkal meg filmzenéket írt.
Az In Gods hand c. filmhez írt egy betétdalt, a Sane címűt. Meg most valami Butterfly... nemtom milyen színű ^^" De aki olvassa a blogját az mindenki tudja :)

hááát meg mondjuk jó pár együttest felkarol!!!!! Mondjuk DeG meg ilyesmik!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 15 Sun, 10:56 pm 
Forum Addict

felkarol de ő maga az elmúlt 10 évben ezen kívül mást nem cisnált amit megértek. de most csinál. jót.
sztem a múltról ennyit! nem érdemes a múltban vájkálni a jelen rovására, mert csak a jövő válik tőle rosszabbá.
jaja Shinya példaképe Yoshiki a dobolást illetően. Ahogy néha elnézem, frizkóban is xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 230  Next

All times are UTC + 1 hour