Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:01 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 19 Fri, 5:39 pm 
Forum Fanatic

A franciák bekaphatják. :finger2: Kapnak februárban egy Pistol Valve-ot, márciusban meg egy DIO-t (mármint koncertet; infó: francia JaME).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 19 Fri, 6:16 pm 
oshare booty
oshare booty

fák'em! fák parfüm! fák csíz, fák bágett (janem, azt szeretem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 20 Sat, 4:00 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
A franciák bekaphatják. :finger2: Kapnak februárban egy Pistol Valve-ot, márciusban meg egy DIO-t (mármint koncertet; infó: francia JaME).

ha jól sülnek el a koncertek, akkor úgyis visszajönnek a zenekarok és akkor esélyes, hogy nem csak flansziákhoz, tehát éljenek a franciák. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 20 Sat, 4:01 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
ha jól sülnek el a koncertek, akkor úgyis visszajönnek a zenekarok és akkor esélyes, hogy nem csak flansziákhoz, tehát éljenek a franciák. xD

Hát úgy legyen. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 21 Sun, 1:03 am 
Senior Member

Most érzek erőt hozzá, hogy írjak a Bécsi rice - Gram∞Maria koncertről. Mindkét bandáról szeretnék írni, ezért ezt a topicot választottam.
Nos nyitás előtt egy órával érkeztünk meg akkor kb 10 emberke várakozott ott, nagy meglepetésünkre a végére is maximum 50 ember volt a koncerten, szóval nagyon kis családias hangulatban zajlott az egész. Egy órával eltolták a kapunyitást, de az aprócska tömeg nem csüggedt, főleg mikor Yuki és Hiro kijöttek és Yuki mindenkinek az arcába hajolt hogy: Hi!
Második sorba jutottunk, vagyis lényegében egy 150 centis lányka ácsorgott előttem, úgyhogy teljesen jó volt! Kényelmesen elfértünk, mindenkinek volt helye ugrándozni, csápolni, para-parázni! ^^
Mind a két banda eszmééééletlenül jó volt! Nagyon, nagyon élvezetes koncertet adtak.
Gram∞Maria-ék a tavalyi műsort nyomták, bár most végig tökéletesen értettem Shi-no szövegelését. Hatalmas öröm volt amikor a második, harmadik szám körül, nagy mutogatás-integetés-vigyorgás-szemöldökhúzogatás-kombóval jelezte hogy felismert! Ezt majdnem minden szám végén előadta, nagyon örült nekünk. Végig tomboltuk az egészet, tényleg fantasztikus volt. Jah és meg kell említenem Kyont, az új dobos lánykát, aki eszméletlen édes, aranyos kis lolitácska, és nagggyon durván zúzta a dobokat o_O!! Ohh és persze ugyanúgy volt para-para is amibe Shi-no csúnyán belesült! XD
A rice koncert pedig álmaim netovábbja, komolyan, ha lehetséges Yuki hangja még fantasztikusabb volt, mint eddig bármelyik felvételen amit hallottam, hihetetlen élmény volt őt élőben meghallgatni. Itt közbeszúrnám, hogy nagyon meglepett emberileg, egyáltalán nem ilyennek képzeltem őt, egy nagyszájú, nagyarcú, cseppet sem normális, szakadt punk kölök, a járása olyan „laza” hogy minden percben attól rettegtem, mindjárt szétesik; nyughatatlan energiabomba, aki előszeretettel taperoltatja magát két csípőcsavarás között és ártatlan lánykák fejeit nyomkodja az ágyékába! XD Hiro pedig épp az ellenkezője, egy nagyon normális, nyugodt figura. Külön kedvencem volt a nagyon divatos idős úr az elektromos csellóval, bahh amilyen hangokat létrehozott… :heart: !!! Yuki a számok között spontán japán nyelvleckéket tartott és mindig nagyon kawaiinak tartotta ahogy mondtuk a szavakat.
A koncertek után, mindenki megrohamozta a pultokat, ami elég érdekesen működött, ugyanis a banda tagok álltak be és adták a cuccaikat és egyből szignálták is, bár később jött segíteni két emberke. Vettem egy egy CD-t, aláírattattam velük, majd fotózkodás. Amikor Shi-nohoz mentem e célból épp a másik irányba rohant el, utólag kiderült, hogy engem keresett, nagyon aranyos volt azonnal mondta hogy emlékszik ránk a magyarországi koncertről, minimum tízszer elismételte, hogy milyen boldog hogy itt vagyunk, elég sokat beszélgettünk, azt mondta, hogy ő nagyon szívesen jött volna idén is hozzánk és jövőre mindenképp szeretne újra eljönni emellett pedig egy kis bájcsevely, hogy milyen Bécs, meg mennyit utaztunk, hol szálltunk meg stbstb… O-channak pedig nagy örömöket okozott hogy Rai egyből kiszúrta és ő is emlékezett rá! A koncert után segítettünk cipekedni a hotelig (ami két házzal a Viper Room mellett volt), ott is még egy kis beszélgetés, Shi-nonak nagyon ízlett a citromos Gösserem, Yuki pedig nem bírt elmenni úgy mellettünk, hogy ne szóljon be neki valamit! XD
Szóval az egész, az elejétől a végéig iszonyatosan jó élmény volt!!
A képeket itt megnézhetitek (a jelszó: suzu), nem válogattam szét a két banda képeit, előbb a Gram∞Maria lépett fel, szóval az ő képeik vannak elől.
Csináltam két videót, fényképezőgéppel, úgyhogy a hangja csúnyás recsegős sajnos.
A videók: Gram∞Maria, rice!
Ha valaki szeretné látni őket pixelhibák nélkül is (sajnos Veoh így elcseszte) akkor szóljon és Gazette után feltöltöm őket valahova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 21 Sun, 2:11 am 
Site Admin

Kane wrote:
Jah és meg kell említenem Kyont, az új dobos lánykát, aki eszméletlen édes, aranyos kis lolitácska, és nagggyon durván zúzta a dobokat o_O!!

KYON!???!????!! O____O Mármint... KYOOOOONN?????? :shock: Kyon.. dobos.. és lány... akkor ez... ez... az Kyon aki a Pleaur-ban volt régen és aki nékem az über legföbb szivemcsücske...?? xD OMFG, nem hittem volna, hogy valaha is hallok még róla.. a Pleur feloszlása után egy évvel kb felreppent egy hír, hogy csinál egy csupalány vk bandát (amihez akkor még hasonló sem volt), de abból nem lett sajna semmi, ö meg eltünt teljesen. o_o, Uhh... no, utánakérdezek az illetékeseknél, hogy ez akkor most tényleg ö e, de valószerütlen ilyen egybeesés névben.. omfg... :heart: xD

Image
Image

A hotel meg... a klub bejárattól jobbra volt és be kellett menni egy udvarba a bejárathoz és ilyen naon csilli-villi szálló volt? o_O/ Mert akkor az a Mercure Grand Hotel Biedermeier és hát huh, az elég durván magas kategóriás cucc. O_o

Jah, meg kösz a beszámolót, remélem jövöre is hozzák a Rice-t is (vagy igazából jobb lenne sok szempontból, ha külön turnézna a két zenekar o_O), a képeket meg majd holnap megnézem. *o*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 21 Sun, 7:48 am 
oshare booty
oshare booty

köszi a beszámolót! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 21 Sun, 5:34 pm 
Forum Addict

Image

kicsit odabasz.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 21 Sun, 8:40 pm 
VIP Member

Ly!!!
Olvasva a beszámolót megrohantak az emlékek!
Kyon hát igen... nem jutott eszembe a neve... ^^ az ő feketerőzsája jutott nekem^^! Tényleg újra csak azt tudom írni h le a kalappal előtte. Case majd ha hozzájutottál az infókhoz kérlek osszd meg velem is mert nagyon érdekelne köszi ^^!
Yuki hangja meg... Ááááá leírhataltan volt én ugye csak a Raphael kapcsán hallottam őt és láttam PVkben de egyet kell értsek Kane-val h tényleg nem az a komoly figura akinek néztem.
A bezsólogatós része annyira tipikusan animés/filmes volt. Alig bírtuk visszatartnai a röhögést XD. Olyan igazi szurkálódós ugrabugra dolog volt XD.
Amm.. igen hát nagyon jó lenne ha a Rice is eltaláln a ide, vadászom is a cuccukat és asszimilálom... érdemes!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 21 Sun, 10:56 pm 
Site Admin

juci wrote:
Image

hogy ennek hogy tudtak ennyire elbaszott idopontot valasztani.. o_O" egész télen pangás van minden szállodában, hostelben, stb, kivéve a karácsonyi/újévi idöszakot, amikor ellenben tele van minden.. O_o Meg kulonbenis.. ki akar ilyenkor koncertre utazgatni... Pedig végülis még érdekelne is, de így.... pfff...

JKah, meg update az Astan-os fesztivál ügyében, hogy a Candy Spooky, Calmando és Baal mellöl kiesett Metronome helyére beszervezték a Bespa Kumamero-t. Hjaj, menni kellene, de... v____v,,

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 22 Mon, 10:28 pm 
oshare booty
oshare booty

ezaz! basszus... zhk, vizsgák.. >o< miért kellett akkorra tenni?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 22 Mon, 11:21 pm 
Member

én is akkar siránkozni és mindenki ott lesz akiket szeretek nyáááááá *síííír*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 22 Mon, 11:44 pm 
Member

Hmm..Én meg csak vágyakozhatok kocertekre XDDD kedves anyámék uccse engednek el...Kivinni meg végképp nem visznek ki.. Ugyhogy várhatok pár 100 évet mire ide ellátogat valamelyik banda -.-" pedig most mentem volna Dixre vayg GazettE-re :'( :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 23 Tue, 12:11 am 
VIP Member

Rettenetesen idegesítő, hogy a szalagavatós kiadásokra félretett pénzből szépen kijönne egy ilyen kiruccanás.. :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 23 Tue, 7:24 am 
Forum Addict

mi Tsukasa-channel gondolkozunk rajta, hogy menjünk...de nemtudom mi lesz belőle :SSS mindenesetre nagyon jó lenne <33

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour