Öh ^^" Na ha már idekeveredtem, meg olvasgattam, akkor reggeltem is, bár eredetileg csak azért, hogy megköszönjem Case-nek a bulit, de ha már ilyen kedves volt és üdvözölt, akkor ide is beírok =)
Na szóval én annyira nem vagyok benne se a Jrock se a Jpop témában, 'szal nem vagyok szakértő, meg ilyesmik ^^" Innen is meg onnan is van amit szeretek, ez általában hangulattól függ nálam, hogy mit szeretek inkább hallgatni. Van amit nagyon nem szeretek, pl. Jpop témában nem szeretem nagyon ah, huh, szóval pl. Morning Musume, Tackey&Tsubasa, meg Zone és társai... =/ Ayumival úgy vagyok, hogy vannak számai, amiket nagyon szeretek, pl. a dalszövegei néha meglepően jók, de mondjuk a hangját magát annyira már nem szeretem ^^' Aztán Utada Hikaru meg =/ Hát... néha szeretem, néha nagyon nem, általában nagyon nem ^^" De tőle is van egy-két szám amit pl. nagyon szeretek PVstül mindenestül ^_^(pl. Colors). BoA-val kapcs-ban inkább a koreai számai tetszenek, meg a régebbiek, az újak azok... no comment T_T'. Szeretem viszont nagyon Sakamoto Maaya-t, de hát ő nem igazán tudom, hogy pop-ba tartozik-e, azt hiszem nem ^^" Mindenesetre énekes, és szeretem a hangját nagyon =).
Jrockban meg, hát... SiamShade

Rajtuk kívül szeretek néha Larukut hallgatni, meg Gackttól is szeretek számokat (így mazsolázva, szal pl. Oasis-t imádom *_*). MM-t hallgattattak velem jóannó elég sokáig, de annyira nem szerettem meg őket ^^". Amit viszont nem szeretek Jrockban (már ha Jrocknak vesszük ^^") az a B'z, ők vhogy sose jöttek be nekem
Meg szeretem még Do As Infinity-t, és van egy-két száma Nanase-nak is, ami megfogott (neki is inkább a merész PV ötletei, amik tetszettek, a hangja már kevésbé, de azért vannak jó számai is ^^").
Nah, összességében eléggé mindenevő vagyok, szóval kapható vagyok mindenre, amit meghallgattatnak velem, aztán vagy bejön, vagy nem ^_^.
Izé, hm, yoroshiku ^^'''.