Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 2:14 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 28 Mon, 7:08 pm 
Senior Member

Öh ^^" Na ha már idekeveredtem, meg olvasgattam, akkor reggeltem is, bár eredetileg csak azért, hogy megköszönjem Case-nek a bulit, de ha már ilyen kedves volt és üdvözölt, akkor ide is beírok =)

Na szóval én annyira nem vagyok benne se a Jrock se a Jpop témában, 'szal nem vagyok szakértő, meg ilyesmik ^^" Innen is meg onnan is van amit szeretek, ez általában hangulattól függ nálam, hogy mit szeretek inkább hallgatni. Van amit nagyon nem szeretek, pl. Jpop témában nem szeretem nagyon ah, huh, szóval pl. Morning Musume, Tackey&Tsubasa, meg Zone és társai... =/ Ayumival úgy vagyok, hogy vannak számai, amiket nagyon szeretek, pl. a dalszövegei néha meglepően jók, de mondjuk a hangját magát annyira már nem szeretem ^^' Aztán Utada Hikaru meg =/ Hát... néha szeretem, néha nagyon nem, általában nagyon nem ^^" De tőle is van egy-két szám amit pl. nagyon szeretek PVstül mindenestül ^_^(pl. Colors). BoA-val kapcs-ban inkább a koreai számai tetszenek, meg a régebbiek, az újak azok... no comment T_T'. Szeretem viszont nagyon Sakamoto Maaya-t, de hát ő nem igazán tudom, hogy pop-ba tartozik-e, azt hiszem nem ^^" Mindenesetre énekes, és szeretem a hangját nagyon =).

Jrockban meg, hát... SiamShade :love: Rajtuk kívül szeretek néha Larukut hallgatni, meg Gackttól is szeretek számokat (így mazsolázva, szal pl. Oasis-t imádom *_*). MM-t hallgattattak velem jóannó elég sokáig, de annyira nem szerettem meg őket ^^". Amit viszont nem szeretek Jrockban (már ha Jrocknak vesszük ^^") az a B'z, ők vhogy sose jöttek be nekem :?

Meg szeretem még Do As Infinity-t, és van egy-két száma Nanase-nak is, ami megfogott (neki is inkább a merész PV ötletei, amik tetszettek, a hangja már kevésbé, de azért vannak jó számai is ^^").

Nah, összességében eléggé mindenevő vagyok, szóval kapható vagyok mindenre, amit meghallgattatnak velem, aztán vagy bejön, vagy nem ^_^.

Izé, hm, yoroshiku ^^'''.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 28 Mon, 9:13 pm 
Senior Member

XD Üdvözlet itten ! (Itt sok Buck-Tick, Deg rajongó van XD!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 28 Mon, 9:17 pm 
VIP Member

StabWest wrote:
XD Üdvözlet itten ! (Itt sok Buck-Tick, Deg rajongó van XD!)

és ne hagyjuk ki azért ki a listából a metronome-ot, D'espairsRay-t , onmyouza-t, Közi-t és még sok minden mást sem a listából ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 7:56 pm 
Member

Sziasztok!
Hát elég új vagyok itt, ezért írnék pár dolgot magamról^^
19 éves érdi leányzó vagyok, és mindenem a zene. Főleg a keleti zene.^^;
Nagyon szeretek Jpop-ot, Jrockot, Kpopot hallgatni és mostanában néhány Cpop szám is tetszik. ^_^

Legnagyobb kedvencem Aikawa Nanase, már évek óta imádom a számait, szóval abszolút kedvenc^^

Ha Jrock, akkor Siam Shade és Laruku fan vagyok. (de főleg SSh^^)
Néhány Gackt számot is szeretek. XJapantól is van pár kedvenc számom.^^ Most kezdtem el a Luna Sea-vel ismerkedni, amit halottam eddig az nagyon bejött.
Visual Kei-ben sajna nem vagyok annyira otthon, de ezen változtatni szeretnék mihamarabb^^;

Jpop témában elég sok kedvencem van^^ KAT-TUN, Garnet Crow, T&T, Okui Masami, See-Saw, Miyamoto Shunichi (hát nemtom, hogy ő Jpopnak számít e :roll: ), Shimatani Hitomi, Nami Tamaki, Tokyo, Ueto Aya, NEWS, V6...etc... szóval van egy pár^^;

Ano...Üdv mindenkinek a fórumon!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:07 pm 
Mumus

Üdv a fórumon!! Érdi??? Az nincs messze!!! Nincs kedved szombaton meetre jönni? OKtogoni burger king legfelső emelet???? És hoznék neked valami visual cuccot ami nem durva nagyon!! Mert látom csak most ismerkedsz a luna sea-vel!!! Vagy ha nem tudsz be jönni vagy ilyesmi csak írj hogy mi kell majd megoldjuk!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:09 pm 
Official Cheerleader

:welcome: :multi: :smilecolors: :multi:
istenhozott ^^ !!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:15 pm 
VIP Member

hajjaj ... kezdődik is a csapjunk-le-az-új-emberre-verseny-mert-most-dől-el-hogy-milyen-irányban-fog-tovább -haladni XDDD

és üdv itten ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:17 pm 
Mumus

Mi van?????????? Milyen irány Ge-chan nem azért írtam neki hogy egy irány felé tuszkoljam!! Ha akar visualt akkor kap !!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
hajjaj ... kezdődik is a csapjunk-le-az-új-emberre-verseny-mert-most-dől-el-hogy-milyen-irányban-fog-tovább -haladni XDDD

nem hiszem, hogy ebbe erőszakkal bárki is bele akarna nyúlni. =P csak segíteni, ha kell valami. =P.
mellesleg sokcsomó zenekart az említettekből nem ismerek egyáltalán, nem tom te hogy vagy vele. elkélne egy kis felhomályosítás ezirányba is nem? =P

ohh, lol

Üdvözöllek én is! :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:25 pm 
Mumus

de teljesen egyeértek veled bylon habár én mondjuk ismerem Okui Masami, meg a V6, de többet nem vagy talán halottam már egy pár számukat rádion nem tom de azétz jó lenne tudni kik azok!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:34 pm 
VIP Member

azért ha őszinték vagyunk azért vannak itt irányzatok ... ne emlegessem a nagy harcot épp b-t vs glay és egyebek, valamint gacktó-sama sem éppen mindenki kedvence, és persze túrbóman sem ... szóval erre próbáltam célozgatni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
... szóval erre próbáltam célozgatni

meg ugye arra, hogy Ji-chan hiperaktív volt. :wink: :naaaah: :lol:

én meg arra, hogy sok-sok zenét hallgat Ami-chan már most is, sz'al..[fáj a fejem, folyt köv valamikor]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:41 pm 
Mumus

ohoh An szavaival nem harcoltunk hanem beszélgettünk!!! XD
igen vannak iorányzatok és mindenki hallgat mindegyikből valamit mindenkinek van kedvence és van olyan amit nem szeret pl: nelem B-T de ez nem azt jelenti hogy nem mutatnám meg valakinek csak azért mert nem szeretem őket pl: barátnőm imádja őket én mutattam meg neki szerette az X-et gondoltam egyet és adtam neki B-T!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:43 pm 
Mumus

bylon wrote:
Locdog_Mc wrote:
... szóval erre próbáltam célozgatni

meg ugye arra, hogy Ji-chan hiperaktív volt. :wink: :naaaah: :lol:

én meg arra, hogy sok-sok zenét hallgat Ami-chan már most is, sz'al..[fáj a fejem, folyt köv valamikor]

egy nem vagyok hyper aktiv csak ul znem az energia na meg persze ma nem vehettem rézt a tesi órán oltam és ííííígy a fölös energia bennem maradt!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 8:47 pm 
VIP Member

nyah, ugye akkor hogy vannak irányzatok és lehet ugyebár valamelyik irányba terelni az embert? :P nem baj, én majd adok ost-ket, Knight Rideru - Kitt:2 Katt valamint Katt: the revenge zenéket, amiket hardcore visual bandák csináltak XDD nah elég az offból ^^"

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour