Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 1:55 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 4:00 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Amiyade wrote:
hát igen, mindig vannak dolgok, amik a mangában jobbak voltak, de mozog és beszél, ami pl. Hirumánál v. Koutaro-nál mindent megér xD (mikor chibi-Koutaro rugdossa össze a dobozhegyet xDDD) az effektekről nem is beszélve! :D

xDDDD Hát igen, és egy életre szóló élmény marad hogy láttam Yamaguchi Kappeit Montát cosplayelni kétszer is, Jesszus!!!! xD Az effektek meg... *_* Kár hogy nem csillik így az igazi amerikai foci, akkor mindig nézném. xD (Koutaro hangja meg tökéletes, azok a hangszálak mitha csak erre lettek volna teremtve!!!!! xDDDDD)

Ayami wrote:
Ha már itt tartunk, ha hozzádvágok egy rakat DVDt, kiírod nekem? Úgyse lesz jobb dolgom egy ideig, mint azt bámulni, és ha már cpzek is belőle, legalább lássam (bár a Jango's dance carnival nagyon ott van XD)

Oké, adsz úgy kb. 18 üres DVDt és kiírom szívesen! ^_^

Elfen Liedet meg soha nem leszek hajlandó megnézni. Régebben játszottam a gondolattal hogy talán belelessek miért beszélnek erről ennyit, de megtudtam hogy megölnek benne egy kutyát tök feleslegesen és innentől egyértelmű volt hogy még bottal se!!!! Ennél valóban sokal hasznosabb dolgokkal is el tudom tölteni az anime nézésre szánt időmet. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 5:55 pm 
oshare booty
oshare booty

mindenki nézzen detective conant!!! XD az a legnagyobb!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 7:22 pm 
Mumus

Jude wrote:
Yu~ki wrote:
Grafika/animáció sztem jó.Maga a történet is tetszik,kicsitnagyon brutális,drámai.Régebben egyik nagykedvencem volt,amíg nem ismertem meg soksok másik művet,de azért teljesen alap,megnézni érdemes :greengrin:

Grafika/animáció épp, hogy átlagos. Nem kiemelkedő, nem túl igényes, de ócskábbat is láttam már. A történet meg... na itt kezdődik a LOLfaktor.
Azért nem nehéz kitalálni, hogy miért vannak tőle egyesek elájulva... meztelen, pink hajú csaj vérfürdőt rendez, röpködnek a testrészek, belső szervek, fröcsög vér, vúúúúhúúúú, kúlság! Pfffff. Ha nem lenne kibaszott öncélú benne az erőszak, akkor nem is lenne vele semmi gondom. De így...
Drámai. Hát. Az egyetlen jelenet, ami valóban az volt benne, amikor a kiskölykök agyonverték azt a szerencsétlen kutyát. De annak meg értelme nem volt. -___-"
Erőszak és fanservice, ez kell a népnek. Mindig bejön.

Ja igen, véleményem erősen szvsz, de így gondolom, akkoris, ha esetlegesen ez valakinek nem tetszik. Attól még mások élvezhetik, ez mindenkinek a saját dolga. De az istenítést nem kéne erőltetni...

háát nem tom NGE Akira Sprigan nekem ezek a kedvenceim és most ez is bejött hogy miért gondolom megérted ha az előzőeket felsoroltam!! na meg latin ének azt mindig is szerettem... 4 év latin tanulás 8 év latin szövegek éneklése után csak meg lehet érteni!! a történet nekem tetszett drámaiság az nem sok volt benne!! csak hááát minden anime mást jelent mindenkinek!! kinek mi tetszik mit fog meg benned!!!! nekem tettszik :D!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 7:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát nem tom,pl. azt is olvastam,hogy a szerző a fajgyűlölés ellen is készítette el a mangát.Meg úgy alapjáraton nem egy szívmelengető mű.NGE nekem is egyik nagy kedvencem,az mindenidők legjobb mecha-ja,szvsz ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 7:27 pm 
Mumus

Yu~ki wrote:
Hát nem tom,pl. azt is olvastam,hogy a szerző a fajgyűlölés ellen is készítette el a mangát.Meg úgy alapjáraton nem egy szívmelengető mű.NGE nekem is egyik nagy kedvencem,az mindenidők legjobb mecha-ja,szvsz ;)

pontosan ki mit lát benne ezt a fajgyülöletes részt nem akartam pont leírni de én is ezekre gondoltam! anime nézés közben!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 11:22 pm 
Forum Addict

tenshi wrote:
Ayami wrote:
Ha már itt tartunk, ha hozzádvágok egy rakat DVDt, kiírod nekem? Úgyse lesz jobb dolgom egy ideig, mint azt bámulni, és ha már cpzek is belõle, legalább lássam (bár a Jango's dance carnival nagyon ott van XD)

Oké, adsz úgy kb. 18 üres DVDt és kiírom szívesen! ^_^

Adokén persze, azért írtam, hogy hozzádvágok egy rakatnyit ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 30 Sun, 2:42 pm 
Site Admin

Yu~ki wrote:
Meg úgy alapjáraton nem egy szívmelengetõ mû.NGE nekem is egyik nagy kedvencem,az mindenidõk legjobb mecha-ja,szvsz ;)

*khm* Gundam *khm*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 30 Sun, 3:03 pm 
oshare booty
oshare booty

cöcö X D manga eladásban asszem az nge jobb volt.. nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 30 Sun, 10:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem csak abban,egyik legnagyobb hatással bíró anime...Persze,Gundamis jó,de nekem a 102.-k már unalmas,ez a legújabb pl elég tré.Wing meg seed azéé nagykdvenceim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 30 Sun, 10:44 pm 
oshare booty
oshare booty

én a legeslegelső múvit megnéztem (ennél az eposznál a túlzó fok sem épp túlzás nyelvtanilag XD)
és a csúcson abbahagytam, mert nem tudtam átérezni a főhős nemes érzelmeit (=bealudtam rajta XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 31 Mon, 12:08 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jhahát igen....Inkább Wing-t vagy Seed-t nééézd...Igazából mindegyiknél ugyanaz a felállás,de teljesen,még néha a karakterek is megegyeznek,csak máshogy néznek ki.Mechák között korszakalkotó,de nekem NGE jobban átjön *és sztem nem csak nekem ^~^*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 31 Mon, 1:39 pm 
Site Admin

Yu~ki wrote:
Nem csak abban,egyik legnagyobb hatással bíró anime...Persze,Gundamis jó,de nekem a 102.-k már unalmas,ez a legújabb pl elég tré.Wing meg seed azéé nagykdvenceim.

jó, Gundam-ban nem is az ujabbakra gondoltam.. xD NGE meg nekem nagyon nem jott be. Nagyon jol indul, de aztan.. blehh o_o

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 07 Mon, 9:27 pm 
oshare booty
oshare booty

jajjj.. kis naruto és bleach update :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 07 Mon, 9:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
jajjj.. kis naruto és bleach update :)

Nha azok nem kellenek nekem XD Bleach még talán,de Narutot nem szeressem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 11 Fri, 7:08 pm 
oshare booty
oshare booty

olvastátok a dattebayot? O_O; h a fansubosok lezárják a torrentcuccot, ha nem hagyják abba a leecherek a streamvideók feltöltését? >o>" még csak az kellene h no naruto és bleach..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour