Yu~ki wrote:
Grafika/animáció sztem jó.Maga a történet is tetszik,kicsitnagyon brutális,drámai.Régebben egyik nagykedvencem volt,amíg nem ismertem meg soksok másik művet,de azért teljesen alap,megnézni érdemes

Grafika/animáció épp, hogy átlagos. Nem kiemelkedő, nem túl igényes, de ócskábbat is láttam már. A történet meg... na itt kezdődik a LOLfaktor.
Azért nem nehéz kitalálni, hogy miért vannak tőle egyesek elájulva... meztelen, pink hajú csaj vérfürdőt rendez, röpködnek a testrészek, belső szervek, fröcsög vér, vúúúúhúúúú, kúlság! Pfffff. Ha nem lenne kibaszott öncélú benne az erőszak, akkor nem is lenne vele semmi gondom. De így...
Drámai. Hát. Az egyetlen jelenet, ami valóban az volt benne, amikor a kiskölykök agyonverték azt a szerencsétlen kutyát. De annak meg értelme nem volt. -___-"
Erőszak és fanservice, ez kell a népnek. Mindig bejön.
Ja igen, véleményem erősen szvsz, de így gondolom, akkoris, ha esetlegesen ez valakinek nem tetszik. Attól még mások élvezhetik, ez mindenkinek a saját dolga. De az istenítést nem kéne erőltetni...
háát nem tom NGE Akira Sprigan nekem ezek a kedvenceim és most ez is bejött hogy miért gondolom megérted ha az előzőeket felsoroltam!! na meg latin ének azt mindig is szerettem... 4 év latin tanulás 8 év latin szövegek éneklése után csak meg lehet érteni!! a történet nekem tetszett drámaiság az nem sok volt benne!! csak hááát minden anime mást jelent mindenkinek!! kinek mi tetszik mit fog meg benned!!!! nekem tettszik