Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 07 Mon, 10:02 pm 
Site Admin

Mona wrote:
http://youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg

ez marha jó lesz xD

szerintem már az elözetes is rémes. o_o a CG meg ritkaócska benne. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 07 Mon, 10:39 pm 
oshare booty
oshare booty

nem is a cg miatt nézem majd meg XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 08 Tue, 1:03 am 
VIP Member

American gangster-t nézzétek meg, mert jó :lol:
én meg már szenvedek, gome

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 5:29 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Mona wrote:
http://youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg

ez marha jó lesz xD

szerintem már az elözetes is rémes. o_o a CG meg ritkaócska benne. :shock:

CG? :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 5:37 pm 
oshare booty
oshare booty

compjúter grafik ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 7:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

deathproof tarantino film.überzseniális az egész, plusz televan jó zenékkel!a ponyvaregény után ez a kedvencem tőle :heart: :heart: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 8:26 pm 
VIP Member

Szerintem végtelenül unalmas volt, nekem a DeathProof teljesen kiesik a Tarantino filmek közül...
Viszont a Planet Terror az odavágott rendesen, a kismotoros jelenet az már túlzás volt, de egyébként nekem nagyon bejött ez a csináljunk direkt fos filmet stílus amit nagyon eltaláltak, ez a DeathProofban megint nem volt más mint dögunalom. A PlanetTerrort biztos megnézem még párszor :D
A DeathProof mentségére szóljon hogy a soundtrack tényleg maximális 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 8:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

valóban voltak benne üresjáratok (gondolok itt a csajos dumákra) de sztem ez is csak eszköz volt arra, hogy a brutál jelenetek nagyobbat üssenek.az tény, hogy nagyon tarantinos (red apple cigi,sok duma a semmiről-mindez persze okosan,oldszkúl c kategóriás filmek felhasználása alapanyagként,killbill csegőhang).megvan benne minden, ami kell egy ilyen amcsi filmhez: jó verdák, bögyös csajok, karambol, száguldás...a planet terror az melyik is?a rodriguez film?mer csak a gh van meg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 9:29 pm 
VIP Member

A GrindHouse ahogy én ismerem a történetet régi mozik neve volt ahol két rettentő szar filmet nézhettél meg egy árán. Tarantino meg Rodriguez ezt próbálták visszaidézni a mostani Grindhouse néven futó duplafilmmel. Szóval az új Grindhouse is két filmből áll, az első a Rodriguez féle Terror Bolygó a második meg a Tarantino féle Halálbiztos.
Abban igazad van hogy ezek az apróságok el lettek találva. A csengőhang nagyon meglepett, meg mikor Stuntman Mike megkérdezi hogy "a te plakátod láttam a Guero előtt?" ( a Guero volt a kocsma ahol Vinc és Jules várták Marsellust a ponyvaregényben és először találkoztak Butchal )...szóval jók voltak de egy Tarantino filmben szerintem ezek veszendő apróságok. A karambol is 'tarantínósra' sikerült és a végén a verekedés de az egész filmet nézve nekem ezek nem tudták annyira földobni azt a mérhetetlen unalmat.
Ugye pont az volt ezekben a lényeg hogy borzalmasan rossz filmek legyenek, csak ezek a csajos történetek túl jól hozták a papírformát.
Ha megnézed a terror bolygót a két film közt baromi sok közös helyszínt meg összefüggést fogsz találni ezek jól rádobtak a filmekre.
Ami még tetszett az az állandó olcsómozi hangulat a képminőségen, a terror bolygóban pl van egy filmszakadás ahol kiesik vagy 20perc a történetből persze anno az igazi GrindHouseban ezzel se nagyon foglalkoztak. Ami még ezt a régimozis feelinget erősíti a bevezető az oldschool 18éven felülieknek figyelmeztetéssel és a zenével.
Összességében rámondom hogy a két film egyben baromi jó és az apróságok fullosak, de a Terrorbolygó nekem ezerszer jobban tetszett.
Én azt mondom ha nem ilyen keretek közt csinálták volna csak Tarantino előrukkol egy 2007es filmjével, akkor nagyon rosszul jött volna ki a dolog. Mire leírtam ezeket meg átgondoltam kicsit változott a véleményem a Halálbiztosról de még mindig borzasztó unalmasnak tartom.

Trailerek:
Terror Bolygó
Halálbiztos

És ami még a mozis hangulat tetőpontja, hogy a terrorbolygó elején van egy bemutató mintha egy későbbi film lenne majd a moziban ez pedig a Machete:
Machete
Na ha EZT a filmet leforgatják egészben az világelső lesz :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 10:13 pm 
Forum Fanatic

Batou wrote:
Machete
Na ha EZT a filmet leforgatják egészben az világelső lesz :greengrin:

LOL, ez nagyon komoly!!! :D Grindhouse-t is meg kéne néznem már egyszer... :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 10:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
meg mikor Stuntman Mike megkérdezi hogy "a te plakátod láttam a Guero előtt?" ( a Guero volt a kocsma ahol Vinc és Jules várták Marsellust a ponyvaregényben és először találkoztak Butchal )

ez de durva. :shock: nem is vágtam.rohadtjó ahogy ezekkel jelzi, hogy az összes története egy világba játszódik.a trailerek meg nagyon komolyak...véresen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 10:17 pm 
VIP Member

Jigsaw wrote:
Batou wrote:
Machete
Na ha EZT a filmet leforgatják egészben az világelsõ lesz :greengrin:

LOL, ez nagyon komoly!!! :D Grindhouse-t is meg kéne néznem már egyszer... :greengrin:

Oda adom ha átcsorognak a Miike filmek 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 09 Wed, 10:20 pm 
Forum Fanatic

Batou wrote:
Oda adom ha átcsorognak a Miike filmek 8)

Deal. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 16 Wed, 12:04 am 
Forum Fanatic

Nah, ma néztem ilyet:

Begotten

Image

Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor nem igazán tudok mit mondani egy filmről. xD Picit több mint egyórás a produkció, habár szerintem egy félórába simán belefért volna (magyarul kicsit uncsi meg olyan mintha végig lassított felvételben menne XD). Érdekesség, hogy a film fekete-fehér (szó szerint, tehát nem monokróm, nincs átmenet a színek között), és minden egyes képkockájával manipuláltak valamit, állítólag 8 hónap volt csak az utómunkálat. xD
Hogy a film miről szól, azt mindenki döntse el maga, én magamtól nem sokat tudtam leszűrni belőle. xDDD
Mindenesetre vannak nagyon szép, érdekes kinézetű jelenetek benne (a tartalomra ugyanez már nem mondható el, csak óvatosan).
Szóval aki szeretne látni egy vérbő, szürreális, agybeteg, lassú, vontatott filmet, az nyugodtan megnézheti pl. ITT. xD

A következő a terítéken holnap az "El Topo" c. mexikói csoda, első fél órája alapján már 100-szor jobb mint ez. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 16 Wed, 8:42 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tegnap este megnéztük a Beowulf c. filmet. A westendben nyílt első magyar IMAX 3D mozi túlmutatott minden várakozáson. A film az új 3d-s szemüveggel hihetetlen élmény. Bár a story nagyon gyenge volt az orrunk előtt repkedő sárkányok meg a fejünk körül fröccsenő vér és belek iszonyatosan arcletépőek voltak. Aki teheti rohanjon megnézni mert már csak fél6kor játszák és kitudja meddig.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour