Gojira: Fainaru uôzu
avagy
Final wars
Nem vagyok nagy Godzilla rajongó nem is fogok most valami átfogó posztot írni, a szörnyeket viszont ismertem a 16bites Sega jóvoltából
A mondóban olvastam a godzilla filmekről, gondoltam letöltöm az aktuálisan utolsó filmet. Nem is okozott nagy csalódást, elszórakoztatott ahogy kell. Komolyan venni semmiképp sem ajánlom.
Jó sok mindent belesűrítettek ebbe a 2óránál hoszabb filmecskébe, pörgősre sikerült

Lényegében megfogták az eddig szerepelt majdnem összes szörnyet és ráeresztették a földre, közben befutott egy földönkívüli emberszerű faj akik segíteni akarnak, aztán jön az amcsi főszereplő ( aki mellesleg a kedvencem volt a filmben, régen ketrecharcos volt a tag, most meg a kapitány jelmezben a nagy bajusszal úgy nézett ki mint supermario

) kiereszti a korábban általa elejtett Godzillát, hogy majd ő szétrúgja a többi szörny seggét. A terv persze maximálisan beválik
Az egyetlen dolog ami nem jött be az Godzilla fia volt, nah ő egy félig hüllő félig teletubbi nagyon idegesítő szereplő volt. Én kihagytam volna az egészből, írtó rossz volt
Pörgős gumiruhában bokszolós szórakoztató filmről van szó. Ajánlom mindenkinek aki ki akar kapcsolódni...de teljesen
Ez kötelező:
Trailer