Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:01 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 11:39 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
hétvégi filmezésekröl gyorskritika

Ehh, én is akartam pötyögni a filmélményekről, erre beelőzöl, és szépen leírsz majdnem mindent, amit én is akartam volna. :lol:

Ahhoz képest, hogy az I Am Legend milyen ígéretesnek tűnt a német mozis műsor alapján, amit még Kölnben láttam, igen nagy pofáraesésnek bizonyult. Azért legalább kétszer derekasan megijedtem, bár abból egy alkalom a hülye hirtelen mozdulatnak volt köszönhető, amolyan ösztönös összerezzenés, a másik meg a sötétben, pánikban zihálva botorkálós jelenet volt... amíg meg nem mutatták a kritikán aluli cg-vel összecsapott zombiizét. Bár nekem mindig agyoncsapja a parát az, amikor végre megpillantom azt, amitől félni kell(ene). :| A film legszimpatikusabb szereplője és legtehetségesebb színésze pedig a kutya. :lol:
A The Last Man On Earth meg olyan szinten bájosan gagyi... ilyen szerencsétlen, béna, gyépés zombikat... XDDD
Inland Empire-ért meg valóban kár, nem kellett volna nyújtani, mint a rétestésztát, mert az elején hiába tátottam sűrűn a számat, a végén már elfárasztott, és csak arra tudtam koncentrálni, hogy megdöglök szomjan, és még elvileg egy óra visszavan a filmből, miközben a történet kb semerre se halad. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:30 pm 
Senior Member

Jude wrote:
... a másik meg a sötétben, pánikban zihálva botorkálós jelenet volt...

Az a rész rohadtul tetszett, azt leszámítva, hogy némileg hülyének éreztem magam, hogy nem értem mért fél a sötétben egy kihalt bolygón. ._.' aztán kezdett derengeni.

Jude wrote:
A film legszimpatikusabb szereplõje és legtehetségesebb színésze pedig a kutya. :lol:

egyetértek! :bluegrin: (nekem még a zombulós fázisában is tetszett, még ha nem is tartott soká)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 11:31 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Hétfői moziélmény hatására elkezdtem tölteni Lynchtől a Rabbits című 40 perces valamit, kíváncsian várom, hogy sohanapján kiskedden leérjen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 11:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Hétfői moziélmény hatására elkezdtem tölteni Lynchtől a Rabbits című 40 perces valamit, kíváncsian várom, hogy sohanapján kiskedden leérjen.

Óóó... kultmozizunk, kultmozizunk? ^^
Én Lynch mindenevő vagyok, de ha két nagyágyú is azt mondja, hogy rétestészta típusú film az Inland Empire, akkor nem tudom be merjem e kockáztatni, hogy egyedül megnézzem. Tény, hogy amúgy se szeretek egyedül nézni Eraserhead, The Elephant Man, Twin Peaks típusú filmeket... Hisz én még a Mulholland Dr-en is besz**tam. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 11:57 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Igen, kultmozizunk. XD Szeretem Lynchet, de például ennek a nyulas izének a létezéséről eddig nem is tudtam. *megy a sarokba elgondolkodni az életén XD*
Mullholland Drive meg az egyik kedvencem tőle, nem egyszer és nem kétszer láttam. ^^ Inland Empiret meg azért érdemes legalább egyszer megnézni, csak az utolsó egy óra nyögvenyelős, addig viszont nagyon rendben van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 12:11 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Igen, kultmozizunk. XD Szeretem Lynchet, de például ennek a nyulas izének a létezéséről eddig nem is tudtam. *megy a sarokba elgondolkodni az életén XD*
Mullholland Drive meg az egyik kedvencem tőle, nem egyszer és nem kétszer láttam. ^^ Inland Empiret meg azért érdemes legalább egyszer megnézni, csak az utolsó egy óra nyögvenyelős, addig viszont nagyon rendben van.

:lol:

Nagggyon meggyőztél! Ki tart velem mozizni? :wink:

Ha a Rabbits nem jön le, akkor ne vesződj vele, elviszem neked Pécsre. Meg a Darkened Room-ot is, bár lehet hogy azt már láttad is (kis néhány perces szösszenet). A művszakos fősuli előnye, hogy a sok agybeteg ismerősöd rádtukmálja a sok agybeteg filmjeit, majd azon kapod magad hirtelen, hogy szintén agybeteg zombi lettél, aki zabálja az efféle rétegfilmeket. XD

Off: Most már tudom, hogy rajtam kivül van legalább kettő agybeteg Lynch rajongó ezen a fórumon. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 9:17 am 
Forum Expert
Forum Expert

Oh, köszi a felajánlást, de ma le fog tölteni, csak tegnap késön kezdtem neki, és nem hagyom bekapcsolva éjjelre a gépem (viszont türelmetlen vagyok, és mindent túldramatizálok XD). Azzal a lendülettel szerintem meg is nézem majd. ^^
Ha meg már agybeteg filmeknél tartunk, akkor melegen ajánlom Andrzej Zulawski 1981-es Possession címü darabját. Bár az imdb horrorként jegyzi, azért annál szerintem sokkal több... Egy biztos: egészséges idegrendszer kell hozzá. o_o" Isabelle Adjani olyat alakít benne, hogy az már önmagában borzongató.
Èrdekes, hogy egyébként abszolút plázaragadozó stílusú húgomnak ez az egyik kedvenc filmje (a másik meg pl az Eraserhead XDDD), még VHS-en is megvan nekünk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 11:10 am 
Site Admin

Jude wrote:
Bár az imdb horrorként jegyzi, azért annál szerintem sokkal több...

ezt meg sem hallottam.. =o="

Jude wrote:
Igen, kultmozizunk. XD Szeretem Lynchet, de például ennek a nyulas izének a létezésérõl eddig nem is tudtam. *megy a sarokba elgondolkodni az életén XD*

Lynch viszonylag sok rövid ezt-azt hozott össze a nagyfilmjei mellé, amiket nem játszottak sehol igazán, csak rövidfilmfesztiválokon, meg volt egy ilyesmiket összegyüjtö DVD, azon voltak rakta (kezdve az Eraserhead elötti egymenésekig, mint a The Grandmother xD)
Rabbits egybként kilenc rövid epizódnyi nyusziszobás... izé, ami az Inland-ban is volt és eredetileg Lynch a weboldalának fizetös, members-only részére készítette öket pár éve.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 11:28 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
ezt meg sem hallottam.. =o="

Nem a müfajt akartam ezzel ledegradálni, csak szerintem a Birtoklásban a horrorelemek inkább mellékesen vannak jelen, és nem állítanám, hogy egy vegytiszta horrorfilm a szó klasszikus értelmében.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 11:44 am 
Site Admin

Jude wrote:
Nem a müfajt akartam ezzel ledegradálni, csak szerintem a Birtoklásban a horrorelemek inkább mellékesen vannak jelen, és nem állítanám, hogy egy vegytiszta horrorfilm a szó klasszikus értelmében.

no jólvan, akkor most még elnézem a dolgot..! :nono2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 3:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

XDDD Kezd Lynch fanok gyülekezési helyévé változni ez a topic... csak nehogy meglyncheljenek érte minket (jájj, ez de rossz volt :D )

Nem tudjátok esetleg megsúgni nekem, hogy melyik Rammstein klipet rendezte ő? Nekem azt sőgták, hogy az Ohne dich-et, de hát én nem nézem ki a rendező úrból, hogy egy hegymászós cuccot eszkábálna a zene mellé. Meg amúgy is nehezen hiszem, hogy ipari munkákat elvállalna... Ömmm... visszaszívom: Dűne T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 3:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

igazából egyiket sem ..csak a Lost Higway c. film alatt szóló Rammstein azonos című (rammstein xD)számához készült klipben végig a filmből vannak jelenetek... erre szokták mondani hogy ő rendezte... de igazából a kliphez semmi köze.

filmográfiájában sincs benne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 3:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
igazából egyiket sem ..csak a Lost Higway c. film alatt szóló Rammstein azonos című (rammstein xD)számához készült klipben végig a filmből vannak jelenetek... erre szokták mondani hogy ő rendezte... de igazából a kliphez semmi köze.

THX Mona! ^^ Tényleg, gondolhattam volna erre... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 3:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Mona wrote:

THX Mona! ^^ Tényleg, gondolhattam volna erre... :roll:

nehogy azt hidd hogy én olyan okos vagyok...megnéztem imdb- n ott nem volt lynch-nél semmi ilyesmi.. ezután beírtam gúgliba ahol kidobott egy youtube linket... ott volt a klip..megnéztem és megvilágosodtam...majd tapasztalataimat megosztottam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 4:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Valaki látta az AVP 2-t?? Az 1-t eléggé eltolták,rem. ez vmivel jobb lesz...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour