Case wrote:
hétvégi filmezésekröl gyorskritika
Ehh, én is akartam pötyögni a filmélményekről, erre beelőzöl, és szépen leírsz majdnem mindent, amit én is akartam volna.
Ahhoz képest, hogy az I Am Legend milyen ígéretesnek tűnt a német mozis műsor alapján, amit még Kölnben láttam, igen nagy pofáraesésnek bizonyult. Azért legalább kétszer derekasan megijedtem, bár abból egy alkalom a hülye hirtelen mozdulatnak volt köszönhető, amolyan ösztönös összerezzenés, a másik meg a sötétben, pánikban zihálva botorkálós jelenet volt... amíg meg nem mutatták a kritikán aluli cg-vel összecsapott zombiizét. Bár nekem mindig agyoncsapja a parát az, amikor végre megpillantom azt, amitől félni kell(ene).

A film legszimpatikusabb szereplője és legtehetségesebb színésze pedig a kutya.
A The Last Man On Earth meg olyan szinten bájosan gagyi... ilyen szerencsétlen, béna, gyépés zombikat... XDDD
Inland Empire-ért meg valóban kár, nem kellett volna nyújtani, mint a rétestésztát, mert az elején hiába tátottam sűrűn a számat, a végén már elfárasztott, és csak arra tudtam koncentrálni, hogy megdöglök szomjan, és még elvileg egy óra visszavan a filmből, miközben a történet kb semerre se halad.