Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 10:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 852  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 22 Wed, 7:31 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Locdog_Mc wrote:
igen? hát akkor tudod ám mikor látsz engem 16-én XDDD

:bleach:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 22 Wed, 10:06 pm 
VIP Member

"Good Pimp"i wrote:
Locdog_Mc wrote:
igen? hát akkor tudod ám mikor látsz engem 16-én XDDD

:bleach:

figyi, bocsánat hogy nekem más a véleményem, és még én szemérmetlen fel is merem vállalni, és még testi épségemet is arcátlan módon védem ^^" és azért is hogy nem esek hasra az összes utamba akadó japán banda előtt, tudom, nagyon gáz dolog de ez van, de megszoktam hogy én vagyok a kakukktojás és hogy én a Sötét Oldalt képviselem itt ^^"

más: a nagy bishounen-imádat kapcsán egy igen aranyos dologra bukkantam a tokyo underground című könyvben. ott a bishounen definíciója:
" A "szépfiú", szomorú pályakezdő, homoszexualitástól meglegyintett fiatal férfi, a kamikaze is ilyen szépfiú, anyja s nemzete szeretetétől övezett hulló cseresznyevirág." <- elgondolkodtató ^^" bár a homosexualitás nemhogy a bocsánatos bűnök széles kategóriájába esik, hanem egyesek előnynek is fogjá fel ^^" XDD a bishounen kifejezés már sosem lesz a régi (source provided by Evil P.I.M.P )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 22 Wed, 11:27 pm 
Site Admin

Locdog_Mc wrote:
figyi, bocsánat hogy nekem más a véleményem, és még én szemérmetlen fel is merem vállalni, és még testi épségemet is arcátlan módon védem ^^" és azért is hogy nem esek hasra az összes utamba akadó japán banda elõtt, tudom, nagyon gáz dolog de ez van, de megszoktam hogy én vagyok a kakukktojás és hogy én a Sötét Oldalt képviselem itt ^^"

öööö... mert kik is esnek hasra mindentöl? nahmindegy. Ne offoljunk.
Kiyoharu-ról meg annyit, hogy valóban nehéz megszokni az énekstílusát, azonban legalábbis imho ahoz a zenéhez amit játszik baromira illik. Plusz ö azért nemkeveset tett le az asztalra, tehát márcsak ezért sem kellene hasonlítgatni az M személyhez. Semmilyen szinten.
Max. abban, hogy mennyire ellentétjei egymásnak... Kiyoharu mikor ott volt elötte a lehetöség, hogy ünnepelt pop/rocksztár legyen, inkább hagyta a fenébe az egészet, bedurvított zeneileg és elment kis klubbokba játszani. Ellenben Miyabi amolyan egyszemélyes boybandként, a producere karjaiban úszik az árral a címlapok felé, miközben nincs semmi ami a hírnevét alátámassza.

Vagvolgyi meg kb annyira megbizhato forrás mint mondjuk a Blikk, tehat idézni merö idöpocsékolás. :beee:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 22 Wed, 11:31 pm 
VIP Member

no, hát én nem vontam kétségbe munkásságát, egyedül énekhangja az ami nem nyerte el tetszésem, és direkt nem nevesítettem csak a Good Pimp volt aki kapásból ezt mondta, bár sok mást is lehetett volna de tényleg mindegy. és nem hasonlítom az M betűs emberhez, kinek nevét félő még kimondani is, mert a hentai istenek felébrednek ezeréves álmukból és ránk szabadítják az cenzúra mestereit
idézni meg azért idéztem, mert tökéletesen egyetértek XD nem azért mert úúúú de nagy könyvet írt vagy mittomén, de valami van ebben a def-ben XD de ezt is inkább visszaszívom mert a fangirlök súlyos lelki sérüléseket szenvednek és az rtl kölyökklubbon ez lesz hetekig a téma ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 23 Thu, 12:18 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Locdog_Mc wrote:
figyi, bocsánat hogy nekem más a véleményem, és még én szemérmetlen fel is merem vállalni, és még testi épségemet is arcátlan módon védem ^^"

Életem, én ennek nagyon örülök, mind felfogtuk, csak könyörgök ne hasonlíts össz két olyan embert, akik összehasonlításának igazán semmi alapja nincs, esetleg csak a Te kis fejedben. Szóval nagyon örülök, hogy ilyen sajátos egyéni véleménnyel bírsz, csak a többiekkel ellentétben én már többször hallottam, és egyszer pont elég lett volna. Téma lezárva! Ha van még mit a fejemhez vágnod e kérdésben, kérlek ezt priviben tedd, köszi.

A bishounen definícióiban meg nem hiszek, mert az én véleményem szerint ezt mindenki saját magának definiálja, hogy neki ki a bishounen, mit jelent, hogy bishounen. Lehet, hogy van valami átfogó meghatározója, de az engem messze menőkig nem érdekel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 23 Thu, 12:19 am 
VIP Member

nagyszerű, love and peace, szmájlik, és a többi szentek .... a probléma, drágaság, abban leledzik hogy én a hangját nem szeretem, de látom hogy nem olvasod a kommenteket, sebaj

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 23 Thu, 12:24 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Locdog_Mc wrote:
nagyszerű, love and peace, szmájlik, és a többi szentek .... a probléma, drágaság, abban leledzik hogy én a hangját nem szeretem, de látom hogy nem olvasod a kommenteket, sebaj

De olvasom, és mégis ezt reagáltam, képzeld el! De kérlek hagyjuk ezt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 23 Thu, 12:24 am 
VIP Member

akkor megtekinted a 12:31-kor írtat is (megkönnyítendő az én szidásom ^_~ ) mert biza abban leírtam hogy csak a hangjával van gondom, de úgy látszik a te kis fejedben nem állt össze ez ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 25 Sat, 9:07 am 
Site Admin

sok sok sok sok Alice könyvborító. van egy-pár gyengébb, de vannak köztük egészen zseniális darabok is. :heart:

Image (Trevor Brown <3)

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 25 Sat, 10:21 am 
VIP Member

Case: mi annak a könyvnek a címe amihez közi az izayoi no tsuki zenéit csinálta? és meg lehet angolul szerezni egyáltalán vagy ez hiú ábránd?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 25 Sat, 11:21 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:

Image (Trevor Brown <3)

kiszúr némihangya betűt. yo. mostanra 2szeresen is kiderült ki a kedvenc Tre... festője.

Through the Looking Glas?
ah , deadman. *^^*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 25 Sat, 11:51 am 
Site Admin

Locdog_Mc wrote:
Case: mi annak a könyvnek a címe amihez közi az izayoi no tsuki zenéit csinálta? és meg lehet angolul szerezni egyáltalán vagy ez hiú ábránd?

meglepö módon 'izayoi no tsuki' a címe. :beee: és jah, csak japánul jelent meg. klikkkkk

bylon wrote:
Through the Looking Glass?
ah , deadman. *^^*

jajahh, elvileg szövegében is utalgat a könyvre.. :grin: (télleg, valakinek nincs fordítása a szöveghez? o_O/)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 25 Sat, 10:37 pm 
Forum Fanatic

Ha-ha, random hülye képek... :lol:

Image

Image

Image

Cicaaa! :D
Image
Image

Höh, Szájkó lö Sémü fenszörvisz a javából! :wink:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 27 Mon, 10:09 am 
Elite Member

Jigsaw wrote:
Höh, Szájkó lö Sémü fenszörvisz a javából! :wink:

uristen, ettöl rosszakat fogok álmodni... vki ássa már el vhova azokat az embereket... :cry2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 01 Fri, 10:32 am 
Site Admin

Image

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 852  Next

All times are UTC + 1 hour