Locdog_Mc wrote:
figyi, bocsánat hogy nekem más a véleményem, és még én szemérmetlen fel is merem vállalni, és még testi épségemet is arcátlan módon védem ^^" és azért is hogy nem esek hasra az összes utamba akadó japán banda elõtt, tudom, nagyon gáz dolog de ez van, de megszoktam hogy én vagyok a kakukktojás és hogy én a Sötét Oldalt képviselem itt ^^"
öööö... mert kik is esnek hasra mindentöl? nahmindegy. Ne offoljunk.
Kiyoharu-ról meg annyit, hogy valóban nehéz megszokni az énekstílusát, azonban legalábbis imho ahoz a zenéhez amit játszik baromira illik. Plusz ö azért nemkeveset tett le az asztalra, tehát márcsak ezért sem kellene hasonlítgatni az M személyhez. Semmilyen szinten.
Max. abban, hogy mennyire ellentétjei egymásnak... Kiyoharu mikor ott volt elötte a lehetöség, hogy ünnepelt pop/rocksztár legyen, inkább hagyta a fenébe az egészet, bedurvított zeneileg és elment kis klubbokba játszani. Ellenben Miyabi amolyan egyszemélyes boybandként, a producere karjaiban úszik az árral a címlapok felé, miközben nincs semmi ami a hírnevét alátámassza.
Vagvolgyi meg kb annyira megbizhato forrás mint mondjuk a Blikk, tehat idézni merö idöpocsékolás.