Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:06 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 29 Fri, 12:54 pm 
Site Admin

Mona wrote:
Case wrote:
yey, köszi. :grin: nah, ezt premiernapon nézem, az 100% xD X-Filesban még sose csalódtam, jó lesz ez is :heart:

moziba, tugedör, sokan ?

benne vagyok..

az x-aktákat leszarom de közösben menni fanatikusokkal bármire...azt szeretek ;)

ha nem vagy X-Files fan, nem jöhecc!! =o=!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 02 Sun, 9:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hmm, ma este Félelem és reszketés Las Vegasban az egyik kero adón. Bár megvan dévédén, de jó lenne valamiért megsasolni újra. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 03 Mon, 10:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona wrote:
Case wrote:
yey, köszi. :grin: nah, ezt premiernapon nézem, az 100% xD X-Filesban még sose csalódtam, jó lesz ez is :heart:

moziba, tugedör, sokan ?

benne vagyok..

az x-aktákat leszarom de közösben menni fanatikusokkal bármire...azt szeretek ;)

ha nem vagy X-Files fan, nem jöhecc!! =o=!

nem hát...

amúgy is az X-akták az UFO-s cucc...mit keres benne egy Werewolf?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 03 Mon, 11:03 am 
Site Admin

Mona wrote:

hjaj, X-Files sose volt UFOs cucc. xD A fösztori az volt, de amellé volt benne mindig kismillió más ez-az is. :beee:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 03 Mon, 11:22 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona wrote:

hjaj, X-Files sose volt UFOs cucc. xD A fösztori az volt, de amellé volt benne mindig kismillió más ez-az is. :beee:

de azért a fősztori az volt látod ;)

Ez most rosszindulat a részedről, nem is tudom feldolgozni másképpen mint hogy: légyszíves törölj a fórumról, töröld a hozzászólásaimat is és még az ip-címemet is blokkold...illetve az összes hasnonló oldalról is törölj valahogy..az emilcímeimet majd én megsemmisítem..kérlek küldj egy kivégzőcsapatot is a munkahelyemre ..de jöjjön a tv is hogy az egész világ előtt halhassak mártír halált..

na még ezzel kiegészítem:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 03 Mon, 9:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah örülhet a James Bond kedvelők tábora *khmmnemkoganemrádcélzokkhmm* XDD az előbb kukkantottam a tvre a másik szobában és épp azt mondták be, h mostantól minden szombaton leadnak egy James Bond filmet... szal az összes eddigi lemegy! XD még jó, h nem nézek egyébként tv-t! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 04 Tue, 7:25 am 
VIP Member

Doll wrote:
minden szombaton leadnak egy James Bond filmet

Akkor ezt a muzsikát halljuk majd felcsendülni minden részben 8) http://www.mediafire.com/?l3m2jxjmznm
James Bond 4ever :beee3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 04 Tue, 11:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Még jó hogy megvan majd' összes Bond, mivelhogy hát szombatonként ugyebár nem ér rá az ember, pláne nem tv-zni. :P

Mona, ez a kép :lol: :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 04 Tue, 11:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Új X-Men: Wolverine képek:
http://justjared.buzznet.com/2008/03/04 ... schreiber/
(Wolverine, Sabretooth)

Hátha vannak még rajtam kivül Marvel fanatikusok... Bár én igazából Gambit-ra várok rég... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 05 Wed, 1:08 pm 
Forum Fanatic

Én ezt a filmet várom most nagyon: The Happening

Rohadtul nem vágom, hogy pontosan miről fog szólni, de Shyamalan-film; ilyen világ-pánikos-katasztrófásnak tűnik, sz'al van esély rá hogy akár jó is lesz. :)

Trailer, másik (kissé explicitebb) trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 05 Wed, 10:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Heh, Case-nek és Mona-nak soxeretettel (no nem annyira mint amiket a képeken lehet látni :P)
http://www.flynetonline.com/2008/03/mulder-scully-kiss/

Ocsmány minőség, de nincs jobb :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 06 Thu, 9:58 am 
Site Admin

Koga wrote:
Új X-Men: Wolverine képek:
http://justjared.buzznet.com/2008/03/04 ... schreiber/
(Wolverine, Sabretooth)

Hátha vannak még rajtam kivül Marvel fanatikusok... Bár én igazából Gambit-ra várok rég... :(

Tudom ajánlani a Képregény topicot.. :beaten: Mondjuk én a filmeket bottal se, mert a képregényverzió az szent és sértetelen. :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 07 Fri, 4:26 am 
Forum Expert
Forum Expert

Az éjszakai müszak alatti hosszú, üres órákat kihasználom, és filmeket nézek. Most épp M. Night Shyamalant Signs (Jelek) címü munkája volt soron. Láttam már párszor, de néhány jelenet még mindig annyira üt, hogy heves szívdobogással passzírozódok a székbe. Egyébként a hapsi érdekes, mert hajszál híján zseni. Olyan atmoszférát tud kreálni, ami keveseknek sikerül, csak aztán mindig akad valami olyan szerencsétlen momentum a filmjeiben, ami miatt nem válnak száz százalékossá. :| Nagyon jól ért a feszültség finom adagolásához, és az is tetszik, hogy keveset mutat abból, amitöl félni kéne (ami nekem fekszik, mivel pont addig parázok, amíg meg nem pillantom a félelem tárgyát), de sajnos folyton túlmisztifikálja a dolgokat... A megdöbbentö konklúzió meg még a Hatodik érzékben müködött, de aztán szimplán elkopott az a megoldás, hogy a történet végén jön egy hüdenagy csavar, amitöl majd mindenkinek jól leesik az álla. :? A Falu épp ezen bukott meg a szememben, pedig aztán abban is akadt pár jelenet, amikor derekasan összeféltem magam, és azt éreztem, hogy igen, ez egy nagyon jó film lesz, minden szempontból. De a befejezést elbénázta. A Lány a vízben meg egyszerüen rossz volt, ott meg annyira lassan pörögtek az események, hogy az egész vontatottá és unalmassá vált. Pedig abban is megvolt a potenciál... Mindenesetre ettöl függetlenül várom a következö alkotását, mert az alapszituáció izgalmas (hirtelen mindenki kényszert érez az öngyilkosságra), de attól tartok, jó szokás szerint azt is elcseszi a végén. Bár ne lenne igazam. o_o

Meg most eszembe jutott, hogy még Kölnben láttam, hogy megfilmesítettek egy újabb King novellát (a Köd), amitöl szintén nem várok semmi egetrengetöt, de kötelezö program lesz Király Pista miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 07 Fri, 10:35 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Meg most eszembe jutott, hogy még Kölnben láttam, hogy megfilmesítettek egy újabb King novellát (a Köd), amitöl szintén nem várok semmi egetrengetöt, de kötelezö program lesz Király Pista miatt.

Szép kritikát fogalmaztál meg, nekem se jött be túlságosan az "A falu". :(

Am. ha jól tudom a The Mist-et ugyanaz a Frank Darabont adaptálta filmre, aki elkövette a Remény rabjait és a Halálsoront is. Nekem tetszettek ezek a filmek, kiváncsi vagyok az új cuccra is ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 07 Fri, 1:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Am. ha jól tudom a The Mist-et ugyanaz a Frank Darabont adaptálta filmre, aki elkövette a Remény rabjait és a Halálsoront is. Nekem tetszettek ezek a filmek, kiváncsi vagyok az új cuccra is ;)

Tényleg? Akkor talán még van remény, mert az említett két film nekem is tetszett. ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour