Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:13 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 16 Sun, 4:05 pm 
Site Admin

Jude wrote:
A befejezés meg... egyszerûen... :shock:

mé' mi a vége? \^O^/ egyébként a trailer alapján tényleg jónak tünik, majd be lehetne ütemezni ezt is a sok-sok megnézendö múvi közé. O_o"
(uh-uu, mikor is lesz a Cloverfield mozikban?)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 16 Sun, 4:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Ne már, hogy te már láttad? :( Spoilerezni nincs kedved? ;)

Bezony, amcsiknál már kijött DVD-n, irány a kedvenc torrentportálod. :beaten: Nincs kedvem spoilerezni, ezt látni kell!

Case wrote:
mé' mi a vége? \^O^/ egyébként a trailer alapján tényleg jónak tünik, majd be lehetne ütemezni ezt is a sok-sok megnézendö múvi közé. O_o"
(uh-uu, mikor is lesz a Cloverfield mozikban?)

Nem mondom meg! XD Mozizásban meg benne lennék nyakig. Cloverfieldet meg mán játszák a mozik. o_O

És yayy, még egy a kevés jól sikerült King filmek sorában. ^^

edit: ennyi szóismétlés egy postban... ejhh! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 16 Sun, 10:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Cloverfieldet meg mán játszák a mozik. o_O

az micsoda?mert valaki ideadta sok egyéb dvd mellett azt is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 17 Mon, 9:54 am 
Site Admin

Tokubei wrote:
az micsoda?mert valaki ideadta sok egyéb dvd mellett azt is.

nagy szörny támad város, sok fiatalok menekülnek, filmeznek kézikamerával, háttérben meg mucc. kb ennyi. xD

Jude wrote:
Cloverfieldet meg mán játszák a mozik. o_O

jeee? xD *nagyon nincsen képben* akko' majd megnízzük ^O^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 17 Mon, 1:49 pm 
Elite Member

Tegnap megnéztük ezt a Nem vénnek való vidék című valamit. Hát isten mentsen meg ettől a szörnyedvénytől mindenkit. Tömény unalom, felesleges időhúzás, művészieskedés, és az egész filmből csak nagy nyögvenyelés árán hámozható ki némi mondanivaló.
Fúúúújjjj.....
Egyszerűen szar, ennyi. Ne nézzétek meg!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 17 Mon, 11:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

oolong wrote:
Tegnap megnéztük ezt a Nem vénnek való vidék című valamit. Hát isten mentsen meg ettől a szörnyedvénytől mindenkit. Tömény unalom, felesleges időhúzás, művészieskedés, és az egész filmből csak nagy nyögvenyelés árán hámozható ki némi mondanivaló.
Fúúúújjjj.....
Egyszerűen szar, ennyi. Ne nézzétek meg!

most ezt vicces hogy itt beszéljük meg mert itt ülsz felettem egy szinttel de pont ezen gondolkodom: tegnap teljesen fel voltam rajta háborodva én is..meg hogy hihetetlen ez a pseudo-művészi-értéktelen-elmebaj ami manapság (meg tulképp mindig is ) az oscart jellemzi.. főleg ennél a filmnél... 3 óra tömör semmi... klissés "oh, why" jellegű kérdések bele a nagy semmibe...

tegnap órákig nem tudtam elaludni úgy nyomasztott ez a film..ez a szar...

de még mindig nyomaszt... szóval.... s bár a tervem ma egy nagyon ultimate oltás lett volna a blogomon erről a filmrő, most azon gondolkodom, meg kéne nézni mégegyszer..

fura... tényleg teljesen érthetetlen... nem találok fogást ezen a filmen... egy biztos, nem tudom annyiban hagyni, 24 óra után sem... és még mindig hat rám..

valaki más nem látta? érdekelne a véleményük

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 17 Mon, 11:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én nem láttam, de ha ennyire mondjátok hogy szar, lehet hogy jópár évig kerülni fogom ^^ Majd érettebb fejjel tán jobban hatna rám. ^^

Amúgy nem a Coen-ek darabkája ez? Tőlük a Fargo igencsak tetszett (jah mert úgy áltam neki megnézni, hogy abszolút semmit nem tudtam a sztoriról, és bazz... mik nem voltak benne... o.O) Szóval ha nektek az sem tetszett, és kb. ugyanolyan ez a film is, akkor tán mégis van remény. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 17 Mon, 11:18 pm 
Elite Member

Koga wrote:
Én nem láttam, de ha ennyire mondjátok hogy szar, lehet hogy jópár évig kerülni fogom ^^ Majd érettebb fejjel tán jobban hatna rám. ^^

Amúgy nem a Coen-ek darabkája ez? Tőlük a Fargo igencsak tetszett (jah mert úgy áltam neki megnézni, hogy abszolút semmit nem tudtam a sztoriról, és bazz... mik nem voltak benne... o.O) Szóval ha nektek az sem tetszett, és kb. ugyanolyan ez a film is, akkor tán mégis van remény. ^^

Szerintem a Fargo egy baromi jó film! és igen, szintén Coens...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 17 Mon, 11:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Oké, akkor ebből leszűrtem, hogy nekem sem kell megnéznem ezt az új filmet, ha nem akarok pofára esni. ^^ Lehet, hogy már rutinszerűen adják Coenéknek az Oscart, függetlenül a minőségtől? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 17 Mon, 11:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:

azt hiszem nálam az lehet a titok nyitja hogy nem tudom túl tenni magam Javier Bardem psycho karakterein...életem legnyomasztóbb élménye a Cell című film volt ahol ő volt a veryevildarkdevil. Asszem itt is ő tehet róla hogy nem tudok elszakadni a No Country for Old Men c. filmtől... ennél a fickónál nincs zseniálisabb elmebeteg a földön... egyszerűen az ember lelkéig hatol az a tátongó gonosz, üres tér ami belőle árad...

szal asszem a film maga tényleg szar de Bardem egy zseni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 18 Tue, 12:01 pm 
Forum Addict

Mona wrote:

de éppenséggel megnéztem... nem nagyon sikerült leszűrni belőle sok okosságot... maximum annyit, hogy az elmebajos gyilkos főhős ugye Vietnam-ban harcolt anno valamikor (erre csak utalás van)... meg a gyilkolási módszereiből következtetve az ő felfogása szerint nem gyilkol meg nem is büntet, hanem csak arra akarja "tanítani" az embereket, hogy ne legyenek képmutatók és viselkedjenek normálisan... ugye nem lett volna probléma, ha nem önző a csóringer manusz az elején és nem teszi zsebre a pénzt... meg ugye milyen pénz az? mocskos, mert egy drogüzletre kellett volna*... és max annyi, hogy a végén a sheriff is rájön, hogy ő sem tette megfelelően a dolgát, mert ugyan rájött és meg is találta a gyilkost, de nem kapta el, és nem kapta meg a büntetését, szóval nem tette meg, ami a feladata lenne, nem tett pontot a végére az ügynek.. és szerintem amikor a végén mondja, hogy kilovagol (lehet, hogy rosszul értelmezem), akkor tudja, hogy ott fogja várni a pasi és megöli, hogy ez az ügy lezárulhasson... szóval a gyilkos tulajdonképp az önzetlenséget keresi vagy mi**... kulcsjelenet volt, mikor a biciklis kissrác odaadta neki az ingét, anélkül hogy elfogadta volna a pénzt, aztán mégiscsak ráerőszakolta, hogy vegye már el... ott meg is lepődött egy pillanatra a pasi "hogy nocsak emberi érzések"... az egészben nekem az volt a furcsa, hogy egy gyilkos akar "prédikálni" arról, hogy mi a helyes és mi nem... egyébként szerintem is halál unalmas volt, és érthetetlen, ezt is eléggé nyövenyelősen lehet belemagyarázni, amit írtam

* mindenkit legyepált, aki bármilyen kapcsolatba került a "rossz" pénzzel (még a másik magánkopót is, akit a csóri ember megmentésére küldtek)
** elég kettős a személyisége, mert másokat akar "megmenteni", kissé meghasonlott magával, meg a világgal és ez ütközik ki a gyilkolásban, hogy normális akar lenni, de nem tud

Last edited by shadow VI II I on 2008 Mar 18 Tue, 12:52 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 18 Tue, 12:52 pm 
Elite Member

shadow VI II I wrote:
Mona wrote:

de éppenséggel megnéztem... nem nagyon sikerült leszűrni belőle sok okosságot... maximum annyit, hogy az elmebajos gyilkos főhős ugye Vietnam-ban harcolt anno valamikor (erre csak utalás van)... meg a gyilkolási módszereiből következtetve az ő felfogása szerint nem gyilkol meg nem is büntet, hanem csak arra akarja "tanítani" az embereket, hogy ne legyenek képmutatók és viselkedjenek normálisan... ugye nem lett volna probléma, ha nem önző a csóringer manusz az elején és nem teszi zsebre a pénzt... meg ugye milyen pénz az? mocskos, mert egy drogüzletre kellett volna... és max annyi, hogy a végén a sheriff is rájön, hogy ő sem tette megfelelően a dolgát, mert ugyan rájött és meg is találta a gyilkost, de nem kapta el, és nem kapta meg a büntetését, szóval nem tette meg, ami a feladata lenne, nem tett pontot a végére az ügynek.. és szerintem amikor a végén mondja, hogy kilovagol (lehet, hogy rosszul értelmezem), akkor tudja, hogy ott fogja várni a pasi és megöli, hogy ez az ügy lezárulhasson... szóval a gyilkos tulajdonképp az önzetlenséget keresi vagy mi... kulcsjelenet volt, mikor a biciklis kissrác odaadta neki az ingét, anélkül hogy elfogadta volna a pénzt, aztán mégiscsak ráerőszakolta, hogy vegye már el... ott meg is lepődött egy pillanatra a pasi "hogy nocsak emberi érzések"... az egészben nekem az volt a furcsa, hogy egy gyilkos akar "prédikálni" arról, hogy mi a helyes és mi nem... egyébként szerintem is halál unalmas volt, és érthetetlen, ezt is eléggé nyövenyelősen lehet belemagyarázni, amit írtam

nekem ezzel az önzetlenséges magyarázattal csak egy bajom van, egy csomó olyan embert is megölt (vagy meg akart ölni) akik egy fikarcnyit sem ártottak neki pl. az öregúr a boltban meg a hotel/lakás-portások stb.
számomra amúgy a véletlen mint a végső mindenható erő volt a legfőbb mondanivaló, illetve, hogy a legapróbb cselekedeteink is egy sor olyan tett-láncolatot indítanak el, aminek homályos a végkimenete... és persze a végén amikor az autóbalesetben meghal a főgonoszgyilkos (aki ugye így nem tudná megölni a seriffet) is azt mutatja, hogy a véletlen akkor sújt le rád és isten akkor és ott szolgáltat igazságot mikor a legkevésbé számítasz rá
viszont ezek a gondolatok annyira közhelyek, hogy akár még egy fasza filmet is lehetett volna forgatni belőle, de szerintem a görcsös túlművészieskedéssel iszonyatosan elcseszték

ja, amúgy azt még el lehetne mondani, hogy de hát a színészi játék milyen jó volt, OK Bardem jól hozta a pszichopata (valamiféle halál-rend) jellemű figurát, én Tommy Lee Jonest is kedvelem, de legyünk őszinték nem nagyon kellett egyiknek sem túl nagy érzelmeket megvillantani (és persze lehet, hogy az érzelemmentesség vagy közöny megformálása sokszor nehezebb feladat, de nekem nem úgy tűnik, hogy itt erről lenne szó...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 18 Tue, 12:58 pm 
Forum Addict

oolong wrote:
(és persze lehet, hogy az érzelemmentesség vagy közöny megformálása sokszor nehezebb feladat, de nekem nem úgy tűnik, hogy itt erről lenne szó...)

perszehogy! elsődleges üzenet, ami átjön a filmből, hogy a pénzzel bármit meg lehet oldani... és közöny, naná, az embereket nem érdekli hogy mi meg honnan van, csak legyen (a pénz ugye, azért kellett, hogy a saját életét jobbá tegye a pasas, és mi lett a vége)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 18 Tue, 1:05 pm 
Elite Member

shadow VI II I wrote:
** elég kettős a személyisége, mert másokat akar "megmenteni", kissé meghasonlott magával, meg a világgal és ez ütközik ki a gyilkolásban, hogy normális akar lenni, de nem tud

jó, ha te ilyeneket kiéreztél a filmből, a szerepből, de nekem ez egyáltalán nem így esett le

shadow VI II I wrote:
perszehogy! elsődleges üzenet, ami átjön a filmből, hogy a pénzzel bármit meg lehet oldani... és közöny, naná, az embereket nem érdekli hogy mi meg honnan van, csak legyen (a pénz ugye, azért kellett, hogy a saját életét jobbá tegye a pasas, és mi lett a vége)

és nekem ez a pénz mindent megold üzenet sem jelent meg ennyire markánsan mint ahogy említed

de végül is az a jó, hogy mindenkinek mást ad egy alkotás, nekem ez 2 óra tömény szenvedést és 2*5-10 másodperc szundit :grin: ....tudod mint a kismacskák meg kisgyerekek mikor lebukik a fejük aztán hirtelen felkapják...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 18 Tue, 1:14 pm 
Forum Addict

hehe ^^ (Mona válla biztos kényelmes volt akkor)
(nem nem éreztem ki, csak agyaltam rajta közben... mert unalmas volt... a pénz óh dehogynem, amikor menekül a fazon és megveszi a sráctól a dzsekit valami horribilis összegért... meg ahhoz képest hogy jobb életet akart magának, épp csak élni nem jutott ideje, meg meghalni sem... no de befogom a pampuskalesőmet) persze hogy jó hogy mindenkinek mást ad ^_~

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour