Doll wrote:
oh! a proposal daisakusenbe még régebben belenéztem... de nem tom miért, nem néztem tovább... pfff. nah majd hamarost bepótlom!^^
TegoMass-tól még nem is hallgattam zenét... mondjuk nem ők a kedvencek, de sort kéne keríteni rájuk is!^^
Ha már itt tartunk kedvenc tag? album/single? szám?^^
Hát nálam a kedvenc lista valahogy így néz ki:
(vidók, interjúk, tévéműsorok, személyiség (hát mondjuk valójában szerintem Pi és Ryo nem egészen önmagukat adják ilyen tekintetben) alapján, bár nem úgy néz ki, de ez nem jóképűségű sorrend, bár ha jobban belegondolok az is pont ugyanez lenne, bár ott Yamapi és Ryo nálam egyenrangúak)
1. Yamapi (avataromból azt hittem egyértelmű

)
2. Ryo
3. Koyama
4. Shige
5. Massu
7. Tegoshi
Szigorú énekhangi sorrend:
(nem vagyok zenész, és egyikük sem egy Pavarotti, csak az alapján amit botfülemmel hallok)
1. Tegoshi
2. Ryo
3. Massu
4. Koyama
5. Yamapi
6. Shige
Eddig két albumuk jelent meg, én mindkettőt szerettem, függetlenül attól, hogy az első egy nyálasabb, gyerekesebb verzió. Nem nagyon van olyan számuk amit utálok.
Kedvenc számok:
nem tudok választani, de a mostani kedvencek, amiket a legtöbbet hallgatok a Taiyou no Namida, Bambina, Code, Ai Nante.
(illetve Yamapi szólószámait: Love Song, Gomen ne Juliett, Colourful, Himawari, Yubiwa, Hokago Blues, stb. mindig szívesen hallgatom)
TeggoMass-t annyira nem szeretem, de a Miso Soup egyik nagy kedvencem egyszerűsége ellenére.
Shuji to Akira és Gym számait viszont nagyon szeretem. Nem beszélve
a Daite Senoritáról.
Na ez jó hosszú lett.