Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 3:51 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 19 Wed, 8:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Asszem ide is dobok egy postot, hogy eggyel több komment legyen szegény YamaPi-s topicban... még a végén azt hihetjük, hogy nem sok hazai rajongójuk van XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 19 Wed, 9:08 pm 
Forum Addict

Sziasztok!

Hát rávettem magam, hogy regisztráljak.

Doll wrote:
Esetleg tudna valaki egy olyan oldalt ahol Yamapi és Ikuta Toma (junioros évei alatt) közös együttesétől a B.I.G-től lehet zenét letölteni? vagy egyáltalán volt e nekik bármiféle hangzóanyaguk, vagy csak fellépéseik voltak?

Ezen az oldalon találsz 4Tops zenét ill. videót, de nem tudom milyen minőségűek, mert ugye hivatalosan se a B.I.G se a 4Tops (ebben is volt Pi és Toma, meg még két másik fiú) nem debütált sajnos. De jó kis oldal, nézz körül.
http://home.cinci.rr.com/digifaith/4tops/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 19 Wed, 9:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

üdv itt.ha gondolod írj magadról pár sort a bemutatkozás topicba! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 19 Wed, 9:49 pm 
oshare booty
oshare booty

hi! üdv itt akira!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 19 Wed, 10:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Ezen az oldalon találsz 4Tops zenét ill. videót, de nem tudom milyen minőségűek, mert ugye hivatalosan se a B.I.G se a 4Tops (ebben is volt Pi és Toma, meg még két másik fiú) nem debütált sajnos. De jó kis oldal, nézz körül.
http://home.cinci.rr.com/digifaith/4tops/

fúú! köszike!^___^ csak láttam egy ari videót róluk(na jó többet is! XD) amikor vlmiféle rádióműsort csinálnak vagy mit, és utána kerestem, de nem találtam semmit.
és üdv itt!^^
jh és: Nobuta Powaa Chu Nyu! o<(^0^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 22 Sat, 4:41 pm 
Forum Addict

Nobuta nekem is elsőszámú kedvenc.
Igaz, hogy láttam, hogy van dorama topic, de végülis mivel ez is a NewS-hoz tartozik:
Aki látta a Proposal Daisakusen-t (és tetszett is neki) az bizonyára már nagyon várja a Special-t is, ami 138 perces lesz és március 25-én mutatják be Japánban (és remélhetőleg pár nappal később lesz belőle képanyag és fordítás is :D )
Itt egy kis képi ízelítő, amit lekicsinyítettem (credit: aya-takarai):
Image

És Ryo-nak is új sorozata indul áprilisban. Címe:Last friends
A betétdal Utada Hikaru Prisoner of love (már most szeretem)

A reklámja:
http://www.youtube.com/watch?v=m9tKD2-t2Y0

És egy kis kép a szereplőkről, szintén kicsinyített változat (credit: aya-takarai)

Image
És ha minden igaz Shige is majd egy Special-ban lesz látható (címét most nem tudom) és Koyama is valami új tévéshow-ban fog feltűni. (ha jól emlékszem tv-show)
És pletykálják, hogy jön a 3. TegoMass kislemez is idén.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 22 Sat, 7:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

oh! a proposal daisakusenbe még régebben belenéztem... de nem tom miért, nem néztem tovább... pfff. nah majd hamarost bepótlom!^^

TegoMass-tól még nem is hallgattam zenét... mondjuk nem ők a kedvencek, de sort kéne keríteni rájuk is!^^

Ha már itt tartunk kedvenc tag? album/single? szám?^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 22 Sat, 8:59 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
oh! a proposal daisakusenbe még régebben belenéztem... de nem tom miért, nem néztem tovább... pfff. nah majd hamarost bepótlom!^^

TegoMass-tól még nem is hallgattam zenét... mondjuk nem ők a kedvencek, de sort kéne keríteni rájuk is!^^

Ha már itt tartunk kedvenc tag? album/single? szám?^^

Hát nálam a kedvenc lista valahogy így néz ki:
(vidók, interjúk, tévéműsorok, személyiség (hát mondjuk valójában szerintem Pi és Ryo nem egészen önmagukat adják ilyen tekintetben) alapján, bár nem úgy néz ki, de ez nem jóképűségű sorrend, bár ha jobban belegondolok az is pont ugyanez lenne, bár ott Yamapi és Ryo nálam egyenrangúak)
1. Yamapi (avataromból azt hittem egyértelmű :D )
2. Ryo
3. Koyama
4. Shige
5. Massu
7. Tegoshi

Szigorú énekhangi sorrend:
(nem vagyok zenész, és egyikük sem egy Pavarotti, csak az alapján amit botfülemmel hallok)
1. Tegoshi
2. Ryo
3. Massu
4. Koyama
5. Yamapi
6. Shige
Eddig két albumuk jelent meg, én mindkettőt szerettem, függetlenül attól, hogy az első egy nyálasabb, gyerekesebb verzió. Nem nagyon van olyan számuk amit utálok.
Kedvenc számok:
nem tudok választani, de a mostani kedvencek, amiket a legtöbbet hallgatok a Taiyou no Namida, Bambina, Code, Ai Nante.
(illetve Yamapi szólószámait: Love Song, Gomen ne Juliett, Colourful, Himawari, Yubiwa, Hokago Blues, stb. mindig szívesen hallgatom)

TeggoMass-t annyira nem szeretem, de a Miso Soup egyik nagy kedvencem egyszerűsége ellenére.
Shuji to Akira és Gym számait viszont nagyon szeretem. Nem beszélve
a Daite Senoritáról.
Na ez jó hosszú lett.

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 22 Sat, 9:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akkor legalább nem én vagyok az egyetlen aki oda vagyok Pi-ért! XD
hát most ha vlmi sorrendet kéne összerakni, akkor valahogy így nézne ki:
Yamapi(egyértelmű! XD) egyébként Pi nem szereti mutatni a gyengeségeit. ezt ő mondta magáról egy interjúban. ha szar kedve van akkor is mosolyog, és ezt nagyon becsülöm(nem csak azért mert nekem is kötelező lesz így tennem^^""")
Koyama(nagyon bírom, h olyan sokat speakerkedik, remek műsorvezető lenne, és valamiért a beszéd hangját és a viselkedését is tök bírom, tök humoros)
Kusano(Tudom, h már nincs, de ő a Summary backstage-el a szívem csücske, egy idióta, de nagyon bírom! nem véletlen, h őt választották a "legjobb tesó" díjra! XD és tényleg szeretném, h Johnny visszaengedje! T_T)
és innentől, már a sorrend annyira nem számít. a többiekre annyira nem fordítok nagy figyelmet!^^"" de Masudanak mindig kitűnik a hangja, és nagyon szép!^^
A két albumot én is agyon hallgatom!^^
kedvencek... huh...: Koi Yake, Shisso Friday night, Sayaendo, Shock Me(ezt főleg a Summary miatt amikor közösen táncoltak a Kattunosokkal, és ők meg a Fight all night-ot adták elő)

A Daite Senorita nagyon jó!^^ A Kurosagi első részének megnézése után az volt az első, h meg kerestem!^^ Most már a refrén táncát(ami nem túl bonyolult ugyebár! XDD) is megtanultam!^___^
Egyébként tényleg oda vagyok a táncokért! most is keresek normális felvételeket a Sayaendoról és a Shock me-ról, h megtanuljam! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 22 Sat, 10:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A legjobb szám a weeeeek :artist:
*jelzés értékű hozzászólást hallottak,ami csak növeli a topic színvonalát...xD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 23 Sun, 1:56 pm 
Forum Addict

Bár ez nem éppen a topic témájához tartozik, de nincs ez meg valakinek jó minőségben. 2006. szeptember 8-ai Music Station-ból való a fellépés.
Megtaláltam torrenten, de se seeder, se leecher nincs egy darab sem, igaz, már jó másfél éves ez az adás.
Erről volna szó:
http://www.veoh.com/videos/e125576Xxkfy ... 3&rank=269

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 23 Sun, 6:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

meg néztem itt-ott de az én linktáramba sajna semmi!^^""" bár nem mintha ez jelentene vlmit, mert eddig annyira nem ástam a mélyére a dolgoknak.

én csak arra lennék kíváncsi, h vlhol le lehet e tölteni a japán verzióját a High School Musical-nek? Ne nézzen hülyének senki, azért keresem, mert Koyama a főszereplő benne!^__^
http://www.youtube.com/watch?v=TAgj2VE1X4o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 23 Sun, 8:40 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
meg néztem itt-ott de az én linktáramba sajna semmi!^^""" bár nem mintha ez jelentene vlmit, mert eddig annyira nem ástam a mélyére a dolgoknak.

én csak arra lennék kíváncsi, h vlhol le lehet e tölteni a japán verzióját a High School Musical-nek? Ne nézzen hülyének senki, azért keresem, mert Koyama a főszereplő benne!^__^
http://www.youtube.com/watch?v=TAgj2VE1X4o

Köszi, hogy megnézted te is. :D
Én nem nézlek hülyének, előbb-utóbb reméljük valami NewS fanatikus lefordítja nekünk ezt is, ha már a Dream Boys le lett fordítva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 23 Sun, 11:30 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Bár ez nem éppen a topic témájához tartozik, de nincs ez meg valakinek jó minõségben. 2006. szeptember 8-ai Music Station-ból való a fellépés.
Megtaláltam torrenten, de se seeder, se leecher nincs egy darab sem, igaz, már jó másfél éves ez az adás.
Errõl volna szó:
ezzz nekem megvan! valahol láttam a gépen, tudom hogy láttam, és most nem találom azt a fájlt ááá X'D

amúgy nekem Tegoshi, Yamapi meg Koyama a kedvencek ^^ nem tudok köztük nagyon választani XD
most szedem le a TegoMass cucockat aztán meglátjuk XD

EDIT: íí megvan mégis a vid ^^ csak 270 mega xD mert interjúvl együtt van... dee asszem tudom honnan szedtem le

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 24 Mon, 11:12 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Akira wrote:
Bár ez nem éppen a topic témájához tartozik, de nincs ez meg valakinek jó minőségben. 2006. szeptember 8-ai Music Station-ból való a fellépés.
Erről volna szó:
ezzz nekem megvan! valahol láttam a gépen, tudom hogy láttam, és most nem találom azt a fájlt ááá X'D

amúgy nekem Tegoshi, Yamapi meg Koyama a kedvencek ^^ nem tudok köztük nagyon választani XD
most szedem le a TegoMass cucockat aztán meglátjuk XD

EDIT: íí megvan mégis a vid ^^ csak 270 mega xD mert interjúvl együtt van... dee asszem tudom honnan szedtem le

Juj, de jó lenne, ha meglenne. Köszi. :D
Doll: A NewS Never Ending Wonderful Story című DVD-je le van fordítva magyarra is már, és ott elhangzott a Sayaendo és a Shock me is, bár nem tudom táncilag mennyit lehet róla leolvasni. (Azta de magyarul fogalmaztam "táncilag", de most nem tudom értelmesebben leírni.)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour